31

Йежти ми джърката

преди 3 години

И ни мъ занимавайте с глупости уе!

30

!:

преди 3 години

Тука ни чака много сериозен цирк и както се очертава и невиждана световна икономическа криза. Щатите и ЕС напечатаха трилиони банкноти без покритие....Само Германия веднъж заяви помощ за бизнеса в рамките на 1 трилион евро...как ще ги покрият при положение, че икономиката от една година е в застой не се знае. На фона на това идва един сърдит егоцентрик с черни очила и арогантно поведение. Ако има жива фигура на прехода, то това е Слави Трифонов, ако има по-голям самолюбец от Бойко, то пак е той.

29

Баце

преди 3 години

Признавам си че направих грешка като захлебих СДС с мойта партия...!Извинявайте братя българи ...ВИЕ сте прости , ама и АЗ съм ПРОСЗДььь!Отивам да се дообразовам-т.е.да си дочета книжлето "Винету".

28

Анализатор

преди 3 години

Чалгарчето ся се крие и се прави на болен от Ковид щото не е очаквал този резултат всички го гледат,а той не знае кво да прави.Глупав народ сме,така си го набихме,че няма оправяне още 10 години.

27

Inatut

преди 3 години

Слави ще го издуа с това второ място. Няма шанс да се отърве от отговорност и хората ще го видят, къв е вафладжия. И той, и сценаристът му, чистачката, балетаджийката и т.н

26

Анонимен

преди 3 години

В Агенция Митници са отстранени предизборно разследващи топ митничари за да се краде до последно.

25

Добра вечер !

преди 3 години

От последните резултати се стига до следният извод:1. Никой не иска да направи коалиция с ГЕРБ, а ДПС няма да посмеят.2. Никакъв шанс за правителство от останалите .3. Служебен кабинет , проверка на фискален резерв , дълг , заеми , възложени поръчки...4. Нови избори! Ще бъде ли скъпи ? А хвърчила на чертежи , турски поток , скапани магистрали с ремонти на ремонтите....5. Е на другите избори ще се стопява ГЕРБ , защото мишките ще започнат да напускат кораба.6. Спечелихме изборите.

24

Гумичка за триене

преди 3 години

Концерт ще има ли?? За българите от чужбина питам!! Да си попеят с слави че май им липсва!!

23

До 20

преди 3 години

Ми то затова се нарича прогноза бе!Но съм против тези неща ,защото объркват хората и от там целият изборен процес отива на майната си!

22

Анонимен

преди 3 години

Мишето полага извънреден труд за да покачи процента на Боко. Верният брояч. Сигурно ще почука на врата и на новия началник с думите "Аз мога да ти помогна. Вземи ме под крилото си".

21

Анонимен

преди 3 години

Хмм.... от 86 до 94 процента на Герб гласовете много подскочиха за сметка на ИТН...стъмни се и чувалчетата взеха да прелитат насам натам.

20

Анонимен

преди 3 години

БОКО си отива

19

..

преди 3 години

герб и сдсса жалки и двете пълна разхруха за България Бсп и дпс също ае чао

18

Анонимен

преди 3 години

На Слави, защо му викат Славуца, някой знае ли?

17

Анонимен

преди 3 години

Да припомним фалшивата агенция Барометър какво прогнозираше:Герб - 34,2%БСП - 21,5%ДПС - 8,6%ИТН - 9%ВМРО - 8,6%ДБ - 5,1%ИсМВ - 2.9%Като всяка фалшива агенция тя е прогнозирала каквото и се иска. Нищо не е познала.

16

Анонимен

преди 3 години

Ама с цели 26.12% ли водел ГЕРБ, сега ги събирам в блока да вдигнем банкет, Бащицата спечелил.....:)))))

15

Родолюбци

преди 3 години

Хайде сега българите от чужбина да се върнат, след като стана на тяхната - да си сърбат попарата, а не пак ние да сме потърпевшите.

14

Мишу Сметалото

преди 3 години

ПО ТЪМНО СЕ БРОИ НАЙ-ХУБАВО!

13

Анонимен

преди 3 години

Михаил Константинов си е за затвора.

12

Предизборната

преди 3 години

програма на ИТН е пълна с клишета бе реални мерки и насоки поредно разочарование ,явно народа не си взе пука със СДС и НДСВ!