87

Шаки

преди 3 години

Да се намеси Гешев и да отмени тези избори. Това е правилното решение. Не може суля и пуля от селата да ми гласуват за Слави и миячите на чинии от чожбина. Срамота. Само ГЕРБ. Няма алтернатива. Ясно е. И децата разбраха

86

БЪЛГАРИН

преди 3 години

НЕ В ОПОЗИЦИЯТА ,А В ЗАТВОРА ТРЯБВА ДА Е ЦЯЛАТА ШАЙКА !

85

Анонимен

преди 3 години

В ГЕРБ експертите са политически лица.Хехехе .. Експерти като Харизаня. Кат го канят Харизана, да поканят и други партийни функционери. А те интервюират един партиен функционер на ГЕРБ и няколко социолога.

84

Анонимен

преди 3 години

Абе, какво стана? Нали само уж платени *** пишели против ГЕРБ?Май 93% от народа ще излязат *** срещу хунтата.

83

Недоразбрал

преди 3 години

Първият най голям,най изучен експерт беше Андрей Луканов!Така ни оексперти,че и до днес си спомняме с трепет опашките пред празните магазини!Вторият велик експерт беше Румен Гечев,17 банки фалирали,гладни бунтове,едвам не запалихме парламента!!Така,че като чуя експертно правителство се сещам за тия двамата и свършвам с Орешарски,който фалира най голямата банка и извади магистрала Хемус от Европейско финансиране,за да я строим сега с пари от бюджета!!

82

Анонимен

преди 3 години

До тъжна реалностТи сигурно си на 15. Реалността в България е тъжна от зората на демокрацията, когато си избрахме пак ***. А от тогава редуваме ченгета, мутри и комунисти.Тука нищо ново не се е случило. Нищо. Само на вас децата така ви се струва, защото не помните друго, освен мутрата Бойко.

81

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 69Този път хорицата не очакват нищо, това си беше наказателен вот срещу жипката и режима му :)) Дори българските турци наказаха Доган, явно калашника не им е повдигнал избирателната активност :)))) Радостна новина също е, че БСП се свлича към дъното, но с Нинчето се очакваше :)

80

Анонимен

преди 3 години

До 62 Първо се научи да пишеш грамотно, шушляк. Ама то всички фенове на герп сте такива неграмотници. И пише се "касира", а не класира.

79

Гроби Таласомът

преди 3 години

Основната и най-голема грешка на десният лумпениат (защото те мен, десните, никога не са били нищо повече от политически ***, пазаржии-лаладжии) е, че си взеха за житейско верую двуполюсното боричкане с БСП;))) и в това боричкане, угаснаха безславно, като сущи имбесили;))) Докато за БСП, днешният резултат е вид изплащане на карма, десните са прогнили трупове от десетилетия,а ГЕРБ прояви завидна секс-некрофилия, обладавайки техният труп!;)))

78

Берлин

преди 3 години

С калинки започнаха, с калинки ще свършат. Последен ще е торния бръмбар.------Така е. Щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно.

77

ББ

преди 3 години

Айдеее, отиде коня в реката.

76

тъжна реалност

преди 3 години

Трябва да сме наистина много изкукуригала и проста нация, щом допуснахме чалгата и котилата на галевци и божковци да се докопат до парламента !!!

75

Анонимен

преди 3 години

Айдеее бийте кючеци, бурна веселба, чака рака, честито да ви е.

74

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се побърза с арестите на гербавите крадци!

73

Марчо

преди 3 години

Моля не си правете предварителни планове. Дан стане изборите да ги отмени главния прокурор и съда. За нас нормалните хора няма алтернатива на Бойко, ако някой друг посмее да припари до властта ша има стачки и брожения

72

Анонимен

преди 3 години

Време е за нормално правителство, каквото ще бъде служебното правителство, ако мутрите не успеят да купят депутати от другите партии.

71

Анонимен

преди 3 години

"Правителство подкрепено от анти-ГЕРБ партиите, т.е. всички останали без ГЕРБ"Ето това ми звучи смислено - правителство за 1 година, което да има само и единствено за цел да направи ревизия на предходните и да отвори специално за тях "Белене", че имаме належаща нужда от павета. След това - нови избори.

70

Зозо

преди 3 години

До Анонимен .....правителство подкрепено от анти-ГЕРБ партиите, т.е. всички останали без ГЕРБ.....Хахахаааа, че те да се не видят заедно - разбити Авари, дето казваше П.Стоянов. :)))))))

69

Анонимен

преди 3 години

Спасението е в служебен кабинет. С мутрите на власт ще продължим да затъваме.

68

Анонимен

преди 3 години

Честито, мили деца! Сега от чешмите ви ше потече мед и масло! Сигура!