178

Анонимен

преди 3 години

Туй Гуси само глупости мисли.

177

Анонимен

преди 3 години

За какво ще отварят?! КОВИД пандемията изсветли сивия сектор, СРЗ Моментално скочи. Видя се кои са честните и качествените заведения (не смогват от онлайн поръчки или взимане от място). Няма смисъл да отваряте останалите.

176

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Я да ни обясниш тогава на нас, неинформираните, защо случаите в Израел продължават да нарастват лавинообразно"А откъде е тази информация? От декември месец? Защото оттогава не е имало "лавинообразно" нарастване на случаите в Израел. Нещо наистина имаш проблем с информацията, или постваш едно и също оттогава.

175

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 180 "Израел и Великобритания на практика си решиха проблема"И айде пак мина към опорките... Браво.. Нищо, че не ти се получава, важното е да заработиш.

174

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 181Я да ни обясниш тогава на нас, неинформираните, защо случаите в Израел продължават да нарастват лавинообразно въпреки ваксинацията на повече от 60% от населението. Реалистично опциите за отговор са следните:1. Ваксините не работят за новите щамове, а само за първия;2. Ваксините не работят изобщо;3. Ваксините водят до развитието на Ковид симптоми;4. Ваксините не ограничават по никакъв начин разпространението и не намаляват R числото;

173

Анонимен

преди 3 години

Тиквата построи още една България, не можеш да минеш и 100 метра без да видиш нещо построено от него, айде стига с тиквата неблагодарници.

172

Тикволандия

преди 3 години

Всички ресторанти сега ще започнат да си садят градини.Ангелов, Ангелов, вятър те вее на бял кон.....А сутринта показаха големият камион с ваксини, но направиха тази грешка да го отворят пред камерите и се видя, че вътре има само три кашона.Е, поне не беше камион за к'ренвирши.

171

Анонимен

преди 3 години

Ами ще сме на първо място по смъртност защото при нашият народ най-важни са хапването и пийването. Важното е да работят кръчмите и да сме доволни за ден два.

170

?

преди 3 години

На тиквата игралните зали са му много важни, дали няма да ги отвори и тях?

169

Анонимен

преди 3 години

До 187 Случайно ти си един от коментиращите. Мега ум

168

Анонимен

преди 3 години

Тук коментиращите са *** и не пращят от мозък, нивото им е на зелена ***.

167

Анонимен

преди 3 години

Нищо не трябва да се отваря до средата на април...

166

Анонимен

преди 3 години

Пак критикьори,пак мрънкане,пак философстване,пак компетентност от простолюдието ! И какво си мислите,че следва ако управлението се смени ???М ? Нинова или Слави или който и да е ,ще свършат нещо различно ? Нещо ще се промени ??Хаха....Мога да ви кажа,че Борисов се справи не толкова с пандемията,колкото с баланса да угоди на всички ! Лицемерно е да се твърди,че ако беше затворил като в чужбина или НЕ затварял нищо,нямаше да се стигне до ескалация на напрежение !

165

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"И това с какво променя факта, че огромна част от ваксинираните са заразени?"И откъде го измъкна този факт? Та и "огромна част" ... Няма смисъл да се спори с вас. Израел и Великобритания на практика си решиха проблема поне за тази година. Скоро положителния ефект от ваксинацията ще се усети и в други държави. А вашите празни приказки ще си останат празни приказки и ще секнат в един момент, защото ще са неактуални.

164

Анонимен

преди 3 години

Идва ваканцията, лапетата ще си обменят свободно коронки и на 12-ти април - БУФ в училище! Айде пак коронясани учителки, айде пак баби и дядовци в ковчези. Щото фейсбук кретеените, БГ мамите и кръчмарите много разбират нещатаПросто народ!

163

Анонимен

преди 3 години

Отваряме заведенията от 1-ви април, а детските графини от 5-ти? Ботокс, загуби ли връзка с главния мозАк?!?

162

Анонимен

преди 3 години

Стига ревахте лигльовци, заминавайте да се ваксинирате, иначе никога няма да излезете от тоя порочен кръг.

161

Така ще е

преди 3 години

Който има бизнес, който не може да работи on-line е крайно време да продава

160

Ахааа...

преди 3 години

"Относно големия брой починали от коронавирус в днешната статистика, той обясни, че цифрата е за последните дни сумарно."Това са думите на самият здравен министър. Който иска да се плаши от статистика. Остава само да спазваме мерките и шансовете да попаднем в тази статистика намаляват.По-малко новини, повече хубави моменти ;) Приятен ден от мен!

159

Анонимен

преди 3 години

До 177 Само ти ще си