31

Анонимен

преди 3 години

Тези 200 жертви щяха да са в пъти по-малко, ако бяха ваксинирани 2 месеца по-рано.Антиваксърите обаче продължават с долните си коментари и твърдения да разколебават хората, които не разчитат на имунната си система.

30

Патилан

преди 3 години

Аз се излекувах с Аспирин С 3 х 1 / дн и антистенокардин 3 х 2 / дн. Вторият може би беше излишен. Никакви антибиотици, никакви шепи с лекарства от препоръките на НОЩ.Обикновена хрема + загуба на обоняние за седмица.

29

До 32 овчица

преди 3 години

До 28ми, кво предлагаш?Ти прочете ли си сам ти какво си написал? Хората също трябва да носят отговорност и да не разчитат на мизерни социални помощи и пенсии. Хората така трябва да планират живота си, че да работят, спестяват пари за старини и доколкото могат да поддържат здравословен начин на живот. Никой никого не убива това се нарича естествена смъртност и е напълно нормално да умират всеки ден хора има и средна продължителност на живот това е реалният свят раждаш се старееш и умираш.

28

Мутафчийски

преди 3 години

Безсъвестни граждани, четете ли какво става? Взехте ли да се изпотявате и да получавате конвулсии? Ще се мре, ама яко ще се мре! За това няма да чакате нещата да се влошат съвсем! При положителен тест за корона директно в Пирогов при другаря Балтов! Той ще ви излекува с коктейл от 4 антибиотика, 2 кортикостероида, 2 антикоагуланта, 5 имуностимулатора, ремдесивир, дексаметазон, плазма и още 7-8 медикамента, чиито имена са фирмена тайна! Препоръка на института Роберт Кох-Германия! Муааахахаха!

27

Анонимен

преди 3 години

До 28ми, кво предлагаш?Къде са инвестициите в регионите, излиза един търбух и казва ето даваме 100 млн тука, даваме 100 млн там, а покажи ги тия инвестиции къде са То всеки може да каже даваме Ами мини по регионите и виж, че всичко е сиво останало от комунизъма покриват със стиропор за милиарди, вместо да построят съвременни сгради по малко по малко.

26

28ми, кво предлагаш?

преди 3 години

Да избием пенсионерите ли? Ами те точно това правят, иначе по прости сметки и ако се запази настоящата тенденция на застаряване на населението, парите в НОИ свършват до 10г. Младите са в чужбина, тия които са още тук не работят и не плащат осигуровки, практически около 2млн в активна възраст издържат всички останали, е до кога така господа?!

25

Анонимен

преди 3 години

сСтига сте плашили хората гробари!!

24

Анонимен

преди 3 години

Умират щастливи със банан в устата и тоалетна хартия в ръката.

23

мак

преди 3 години

До избори може и 2 пъти повече ще стъкмят, та съвсем да откажат хората от гласуване. Но същите хора пазаруват и препълват кръчми.

22

До 12

преди 3 години

Виждам, че си абсолютно заблудена овца Какъв рекорд е това ти луд си да пишеш такива абсолютни глупости и неверни неща.На 1-ви декември 2020 е имало за деня 221 починали и не така както твърдиш лъжлив нещастен рекордьор.Нещата се силно преувеличават дори и 300 на ден да станат не са много починали за страна със старо и болно население от пенсионери и обща популация от около 7 милиона.

21

Анонимен

преди 3 години

За днесаджиите 203 жертви е нещо нормално....продажниците след това питат що било така или онака.

20

Анонимен

преди 3 години

ПСР и антигейните отчитат само наличнитето на респираторни вируси по хората. Каквито има от хилядолетия, случват се и влошавания.Всеки респираторен симптом, обикновена настинка включително и класически коронавирус, се приписва на К19 под общ знаменател.

19

НОШТ

преди 3 години

"Зловеща болест е тази"Не, тъжна е , според един пасквил на слугинските медии. То щото при другите болести тие весело, идва ти да запееш ;)

18

Айде ботовееееееееее

преди 3 години

Как иначе ще се освободят места за следващите правоверни вождопоследователи и техните роднини, инжектирай безнадеждните докато умрат, не допускай роднините да ги видят дори за последен път, облъчвай от сутрин до вечер с дезинформация, и народа ще лудне рано или късно. В цялата работа има едно АКО, ами ако народа лудне до толкова че ти спретне едно метежче, като в Бирма ли ще ставаме, танковете ли да дойдат, е да де ама вече няма танкове, подарихме ги на македонците, та ще ме хванете за ***

17

Анонимен

преди 3 години

Ако не бяха Китай да предупредят света жертвите щяха да са много повече. Благодарим Китай. САЩ пък мълчаха като мъ.рши, докато гледаха как вируса се разпространява със 200.

16

Станишката

преди 3 години

Добро Утро, Циркаджии!

15

Анонимен

преди 3 години

752 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови заразени са открили е без никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да стане бързо.Този вирус е направен от човек-ФАКТ!

14

Айде ботовееееееееее

преди 3 години

Нацистката машина на вожда и неговата свита продължава да мели народонаселението върху територията с пълна сила. Що ли не ме учудват тези бройки, та системата за здравеопазване е в пълен колапс, ако не си доказан гърбаджия, поне до 3то колено назад, ще видиш болница през крив макарон! Ако те вкарат там, жална ти майка, първо усвояват пътеката, и накрая някой анестезиолог ти помага да идеш при св.Петър за ден два с няколко свръхдозички, ако буйстваш те връзват, и накрая те полагат у спец.кашон

13

Анонимен

преди 3 години

Грипчо е така, минава след изборите.

12

Анонимен

преди 3 години

ох баба