192

Анонимен

преди 3 години

До Нормален човекА колко останахме нормалните и не нормалните българи след 30 години партньорство?Всъщност какво ни пука, ние нали сме добре?

191

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 221Всъщност ти продаваш БГ, ама айде, нали българите сме варвари ще ти простим :))) Това че не съм съгласен СЕГА със Захариева, не ме прави национален предател, капиш :)))) Просто тез тайни ги знае всеки над 40-те, не знам какво крият толкова, може би шкембака на Краси воеводата...:)))))

190

Илко

преди 3 години

Най-големите предатели сте вие, комунистическа ***. Замаскирани сте като демократи от ГРОБ, но сте си пълни комунисти. Вие ограбвате и унищожавате народа с вашата некадърност, наглост и кражби.Вие сте предатели, крадци и убийци на българския народ.

189

до 217

преди 3 години

БСП, ДБ, чалгари, отровни и всякаква гмеж, нямат партийни интереси защото нямат програма. Това са комунисти чиста проба 24 карата. Искат да фалират България за 4 път. Те за това пуснаха Румен Гечев да пълзи в листата.В листите им са само ДС агенти и хора с агентурни имена. А Слави си е мутрагениум 48 карата.

188

Анонимен

преди 3 години

Китайският е труден, но българите могат много лесно да научат руски, двата езика са много близки, защото получиш разрешение за работа в Русия членовете на ЕС трябва да полагат изпит по руски и познаване на местната култура, нрави и обичаи. Иначе украинци и от бившите СССР повечето работят в Русия свободно, няколко милиона украинци работят в Русия и броят им постоянно се увеличава заради разрухата в Украйна.

187

Анонимен

преди 3 години

217 Лъжи, лъжи, кой ли им се връзва? Предадете, в затвора. Руската БСП трябва, да се разпусне.

186

Анонимен

преди 3 години

Никой не искаше да приема България в ЕС, нито Германия, нито Франция, нито Австрия, нито Холандия, нито Белгия, всички гледат на България и на българите с презрение. Но САЩ решиха да ни приемат и всички те склониха глава и приеха България. Представяте ли си сега какво нахалство, същата тази България която и оказаха милостта да я вземат за слугиня в задния двор, да прави проблеми на решението на САЩ да приемат Македония в ЕС за да може по лесно да се контролират всичко от НАТО централизирано.

185

Анонимен

преди 3 години

215 Заради партийни интереси, БСП,ДБ,чалгари, отровни и всякаква гмеж, сте готови да предадете държавата си, на Русия,Сърбия и РСМ.

184

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА ти що не отиваш за САЩ да миеш афроамерикански тоалетни да изкараш някой долар? Или за САЩ трябват визи? Впрочем какво става с визите за САЩ, защо българите не могат да пътуват без виза за САЩ както другите граждани на ЕС от западна Европа, явно българите ги считат за полуxopa, полyчовеци втора категория членове на ЕС.

183

Сата НАТО

преди 3 години

Между другото, Гл. Прокурор Гешев е уникален случай в световната история. Единственият висш магистрат в света в началото на 21-ви век, който се обяви публично срещу разделението на властите и срещу свободата на словото. Единствен Гл. Прокурор в света, на кого се наложи да му назначат специален наблюдаващ прокурор да го пази. Като го ведо, на което слагат говедар, за да не тъпче посевите и да не пасе в частните ливади.

182

Анонимен

преди 3 години

Герберите блокираха дамата на БСП в сайта Фрогнюз, с прякор "аха"Що,бе?Нали има свобода на словото?

181

Анонимен

преди 3 години

209 Работят в Русия, докато един ден, не нахлуят песоглавците в офиса, или дома и ги хвърлят в затвора. Прав ти път.

180

ЗА 208

преди 3 години

Мале колко си задръстен. Голям икономист си мале, малеееее. Ето такива като теб провалиха герб.

179

Анонимен

преди 3 години

Виждате Захариева как от любимка да се превърне в посмешище :))) Харесвах я когато говори за макетата, симпатична мие, само не ми стана ясно кои са държавните ни тайни и защо Бокича строи "Балкански" поток :)) Може би има предвид, че произвеждат калашници и боеприпаси в Казанлък....сигурно е голяма тайна :)))

178

до 208

преди 3 години

Вие сте много информирани и моля да отговорите на 1 въпрос.Щом майката на Христо Иванов Бойкикев е родена в Москва и е дъщеря на Недялко Бойкикев руски шпионин комунист в Берлин, който е загинал в Голямата чистка - Това означава ли, че е рускиня?

177

Анонимен

преди 3 години

208 Голяма смешка, Русия копира всичко от запада, отивай там, щом искаш. Русия е криминални държава, управата с указите на един диктатор. Защо ли, нашите комунисти си изпратиха децата на запад, а не в Русия?Няма велика държава под санкции, които още ще се увеличават.

176

Анонимен

преди 3 години

ЗНачи е възмутена от ГЕРБ!

175

ЕС и САЩ

преди 3 години

Вижте долната статия до къде я докарахме с ЕС и САЩ - камионче за топла храна! Яжте банани!

174

Сата НАТО

преди 3 години

Изявлението на адвокатите не е "пледоария" в българският смисъл, но позицията по отношение на повдигнатите обвинения се нарича пледиране. Това, че някой нарича основното изложение на защитата "пледоария" е частен случай на зле употребена чуждица. Цялото участие на адвокатът в процеса, се нарича пледиране. И стествено пледирането работи с факти к логика, а не е някакви празни приказки като на Гл. Прокурор Гешев.

173

Анонимен

преди 3 години

ВСЯКО ЧЕТВЪРТО БЪЛГАРСКО ДЕТЕ ГЛАДУВА, ГЛАДУВА И ВСЕКИ ВТОРИ ВЪЗРАСТЕН БЪЛГАРИН.