81

Анонимен

преди 3 години

Няма грешка, дъжда ги отнесе всичките прокти в канала. Туй дето ще го откраднат никой не може да го боядиса.

80

Анонимен

преди 3 години

Така е с каскет за прокурор грешки не може да има.

79

Анонимен

преди 3 години

Купувай Веднага за Всички Българи РНК ваксини !Как за Народа "етино кафе астра" ,а за олигархията,доктори и политикари Рнк ? - това е геноцид !Натаняху купи за Всички Рнк ,защото си милее за Народа !

78

Анонимен

преди 3 години

Сайтовете са така заредени с ГЕРБави троляги, че не успяваш да напишеш критичен коментар и те веднага /на секундата/ ти цъкат минуси. Платени ли са?, но е ясно, че са характерна особеност на ГЕРБавата предизборна кампания.

77

Анонимен

преди 3 години

Кви чекмеджета бе маргинал!Резидента подготви цяла шпионска мрежа,та ГРУ едни чекмеджета ли няма!

76

Анонимен

преди 3 години

Всичко е в чекмеджето няма грешка правилно... Тоя как ме разсмива шумкара

75

Анонимен

преди 3 години

А пълните чекмеджета?!?

74

Анонимен

преди 3 години

хахахахаха голяям кееефтроловете на Радев откачиха *** фабриката им тотално изпуши. В момента се включва и Десислава в коментарите. Ще я познаете по агресията.

73

Бай Шиле

преди 3 години

Толкова се крие или го е срам, че се показва само на места където не е минал 9ти септември и по селца където хората не са чували и виждали асфалт ,,Родопски чукари ,,

72

Анонимен

преди 3 години

Връх на наглостта и дебелоочието е изпълнител да каже, че няма грешка в програмите, изпълнявани с европари и да се надява, че народът ще му вярва. Къде е независимият контрол?

71

Бройко Чекмеджиев

преди 3 години

Така ви харесвам. Всеки ден няколко статии за мен. Утре ще ходя с жипката до една църква. Искат да ме канонизират.

70

1280

преди 3 години

Колкото % вярват на фалшификациите за шкафчето, толкова вярват и на Елена Йончева. А точно толкова вярват, че земята е плоска. СлучаЕност?

69

ГЕРБ

преди 3 години

Са зле, но тия дето се напъват да ги заместят не могат да измислят нищо друго освен да ги отричат. Как пък един не застана на своя си страна а всеки гледа ГЕРБ, критикува ГЕРБ, съди ГЕРБ, погребва ГЕРБ... въобще пълна липса на въображение и идеи. Всеки говори само за ГЕРБ за или против.

68

Анонимен

преди 3 години

Със тая опозиция тоя ще векува, туй е положението. Единствено има смисъл да гласуваме за Иванчева, поне да не я разкарват с пранги на краката, като във някакъв Диарбекир. Да помогнем на Иванчева хем гласа ви да не иде при мутрите.

67

Тонката

преди 3 години

Мая е вече мно дърта за Бойко:):)некво Кюстендилско бабенце,че той Бойко да не е социално слаб бе?:_:):))

66

Анонимен

преди 3 години

Стига с това шкафче! Демоде е вече. Не е актуално. Разкрити са фалшификаторите на колажите. Същите сбабикянови медии пуснаха още тонове лъжи. Замесиха международен скандал с лъжите си, а жената снимала шкафчето си е жива и здрава и е рускинята модел Октавина Максимова. Не ми е интересна темата от лъжливите шкафчета. Повече ме интересува Радев с коя жена пилот от гражданската авиация има връзка и дали тя ще е новия премиер. Само не казвайте на никой, че Десислава ще го направи на ту.ршия. xD

65

Анонимен

преди 3 години

Буци шкафчето Буци, къде скри парите , парите и златото къде ги скри Буци ,оставка суджук

64

Анонимен

преди 3 години

Продължавам да се питам защо Мая Манолова иска да свали Борисов :D Къде ще го свали ми е най-интересно.На чужда спалня или в Бояна?По принцип не съм любопитна.Но..след като дъщеря и Ралица и зет и Мартин са експерти в 2 министерства на Кабинета Борисов-защо не ги накара да подадат оставка и да напуснат апетитните длъжности?Нали зет и разпределя фондове по европейски проекти?Защо не каже на дъщеря си и зет си да напуснат в знак на протест?Как така кабинета на Борисов храни децата и.. а тя куфеее?

63

Тонката

преди 3 години

На"шкафчето"вярват само 5% Мутри вън и 5% ДъБъ:):):)

62

припомням:

преди 3 години

2009 ГЕРБ печели евроизбори организирани от тройната коалиция на БСП2009 ГЕРБ печели парламентарни избори организирани от тройната коалиция на БСП2013 ГЕРБ печели предс. парл.избори организ. от служ.кабинет на Марин Райков2013 ГЕРБ печели местни избори във Варна-орг.от каб. Орешарски на БСП2014 ГЕРБ печели евроизбори орг.от кабинета Орешарски на БСП2014 ГЕРБ печели предс.парл избори орг от служ.прав. на Г.Близнашки2017 ГЕРБ печели парламентарни избори организирани от служ.кабинет на Радев.