64

Анонимен

преди 3 години

Не го прави предизборно,бедни ***,а засяга тема важна за обществото и винаги досега ги е правил точно защото от едното следва друго известно от Истамбулската конвенция.А лобистите за обезличаване на пола и пропагандата от детска възраст само това чакат.Известно е колко психични проблеми,дори самоубийства при децата са настъпили в страните където ври и кипи джендърската идеология.Видни педиатри от САЩ са доказали вредите в специално научно становище

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71Не е ли най-важното какви са законите, това дето си го изредил не дава повод да си мислим че има нужда от промяна.

62

Анонимен

преди 3 години

Това нелепие, кога ще го махнат от поста . Нииаква дипломация няма в него. Като див селякккк на панаир е.

61

-

преди 3 години

Каква "любов" - от 112 коментара са останали 70!Дори липсващите говорят повече!!!

60

Анонимен

преди 3 години

Плюем го защото го прави предизборно, тактика разделяй и владей. Хвали Орбан и партията, а те се оказаха гейове. Саратник е с Джамбаски, а той може да се окаже *** също. Просто не може да има вяра на никой за нищо вече.Какво става в тоя откачен свят не се знае, май всички в политиката са ***.

59

Изтрихте думите

преди 3 години

Т. Раверс и Х. Лебарка

58

Кючюк Мустафа

преди 3 години

Запвядити въвв шикер маала да са пузъбафляфами по случвай влизването на първйоскаити ромскова парта фъв управлаваното на.билгария.

57

Германец

преди 3 години

Признавам, че съм изненадан от многото коментари под мен, които показват отпор срещу ганюфщината емитирана от въпросния министър. Може би все пак не е загубена родината ви. Стискам ви палци!!!

56

Анонимен

преди 3 години

Троловете се пънат да омаловажат патриотите,за да вкарат с повече екстри Дпс и присъдружната му алтернатива Чалгар Слави,дето ще ни оправят,отпратят към " светлото бъдеще".Низшите духом , прислугата на олигарсите работят по въпроса за жълти стотинки против народа.

55

Анонимен

преди 3 години

Каквото заповяда Нинова, това плюят, това са платените и ***.

54

До Радой Ралин

преди 3 години

Цитатът,който сте написали,е от стихотворение на Христо Ботев

53

Анонимен

преди 3 години

В конкретния случай подкрепям Каракачанов.

52

До плюещите го

преди 3 години

Какво лошо казва човека ?Вие нямате ли майки ?!Или ви е изплюл някой ***. А ?Обяснете на всички как тогава сте се появили на този свят ако не от майка и баща сигурно някой (транс) ви е нарисувал. А ?Или не съм прав ?Според вашите откачени теории вие утре ще си втълпите, че сте *** и държавата ще ви бъде длъжна да променя законите за да ви регистрира като такива . Така ли ?

51

Голям прос

преди 3 години

Браво! Този път е на място Каракачанов. На тия всякакви измислени сексуални типове какво им пречи да си живеят, без да дразнят хората? Да си се извращават колкото искат, тя природата си знае работата.

50

Анонимен

преди 3 години

Мирише на мухъл и вкиснал алкохол този потомствен агент. Времето му изтече, за 4 години освен да качи 30 кила друго не направи.

49

Радой Ралин

преди 3 години

Патриот е душа дава,за просперитет и свобода,но не своята душа ...а душата на народа.Радой Ралин

48

До Либерал-демократ

преди 3 години

Разбира се и правото такива да се затварят в лудницата

47

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов си е на мястото и си върши работата,а троловете да помислят как е зададен въпроса към Конституционния съд и какви се прокрадва в него?Или доколко един трансджендър може да бъде биологична жена да се приравни на биологична жена или обратно,ако в същото време има брак с жена и как този брак да остане действителен.Известно е че дори и след операция на смяна пола,не може да създаде поколение,а смяната на пола е фиктивна.

46

Мда

преди 3 години

Името на Каракачанов явно действа като примамка за мухи - от ония гадните, дето плюят !

45

Ш. В....

преди 3 години

Чак пък националната сигурност е била заплашена. Тоя пък...Друг път да внимава кого награждава-шпионин от военните или джендж....от цивилиния живот.