72

Анонимен

преди 3 години

До Нане не се занимавай с Кучу, безполезен и некадърен *** е той, но друг да му бере грижата скоро и това ще стане, помни ми думата ха ха ха.

71

Анонимен

преди 3 години

Въпросът е кога ще обявим край на мерките.

70

Предложение

преди 3 години

ако 10 дена не са достатъчни, защо да не ги затворим под домашен арест за 10 години, като по 1 човек с смс с QR код има право 1 път в седмицата да ходи на пазар и покаже QR кода си на КПП-то.

69

Истукан

преди 3 години

Защо за 10 дни, а не за 3 месеца? Защото след 10 дена идват избори.

68

Elf

преди 3 години

Biite se ili 500 godini lokdaun !Vzemete AK-to i nared !

67

Анонимен

преди 3 години

Ваксините са едно на ръка но ако няма Лекарство сме за мустака но нали първо за ваксините трябва да се плати то лекарството може и да почака вие наред ли сти или да и Боже пази и благослови в ръцете на измамниците сни, горко ни..

66

Анонимен

преди 3 години

'' Локдаунът от 10 дни може да не е достатъчен ''.....................Имам предложение - отворете всичко, но тайно ... без да казвате на пенсионерите.И няма да има никакъв скок на заразените.

65

Анонимен

преди 3 години

Всеки път уж е последната вълна и след няколко месеца очакваме поредната вълна.

64

Концлагер Европа

преди 3 години

Затваряй ги, Ваксинирай ги, Имунизирай ги, Паспортизирай ги, Чипирай ги, Терминирай ги...

63

Бау

преди 3 години

До Рали1кажи кои Мр Лека вечер :D Не са знае кой, но е ... някой! :D Ако помислиш ще видиш, че никой не печели. Особено като се има предвид, че повечето политици имат бизнеси и хотели.

62

Рали1

преди 3 години

До БауНЯКОИ печелят много!Но по-добре не коментирайте.тролски истории лека вечер

61

Бау

преди 3 години

помпи минуси *** ама причината да искат да ни затворят продължава да е неясна :D Голям мрънкащ майтап сте ...

60

Муахаха

преди 3 години

Коментарите са Излишни!

59

Анонимен

преди 3 години

Кажете, това нормална държава ли е? Така ли искате да живеете, в локдауни, извънредни положения, щабове, генерали, пирамиди, фараони? Ами то това е някакъв ад. Вземете си поправете държавата, хайде, една нова управленческа система с пряка демокрация и разкарайте тези мутри от политиката. Хайде, действайте, действайте.

58

Анонимен

преди 3 години

Кво да играем, ся? Направо обяви вечен локдаун и дано ти стигне и задоволи.

57

Бау

преди 3 години

по някаква незнайна причина си мислите, че искат да ви затворят и го правят нарочно. НИКОЙ не печели от затваряне на бизнеси и прочие. Разберете го най-после.

56

АнонимеН

преди 3 години

ВАСИЛ БОЖКОВ ОБЯВИ, ЧЕ БОРИСОВ ЩЕ БЪДЕ ЛИКВИДИРАН ДО КРАЯ НА 2021-ВА ГОДИНА АКО ИЗГУБИ ПРЕМИЕРСКИЯ ПОСТ НА 4-ТИ АПРИЛ 2021 ГОДИНА!!!---------КОЙТО ГЛАСУВА ПРОТИВ ГЕРБ НА 4-ТИ АПРИЛ ЗА НАГРАДА МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ ГЛАВАТА НА БОРИСОВ ДО КРАЙ НА ГОДИНАТА!!!

55

Анонимен

преди 3 години

До 53 Ковид отделение, за дник такива като теб са за прокурор, защото създаваш истерия и заплашваш.Внимавай теб да не интубират, защото тогава ще разбереш кон боб яде ли.

54

Анонимен

преди 3 години

Това беше ясно! Цяла година лъжи! Борисов щеше да " изправи" държавата до март,април най-късно! До кога ще ни пробват търпението?Защо Кунчев, всичките ми познати,които се ваксинираха,сега са положителни? Или ви,русът е в спр*нцовката?Всички на 4 април! Този път е наложително !

53

до отговорен българи

преди 3 години

не са нужни избори в разгара на световна пандемия, която ще се помни и след 1000 години.--------------О, да!!!!!Особено когато един ден бъде разкрита цялата истина около Ковидчето!