14

чудна работа

преди 3 години

за вчера са ваксинирани 5350,онзи ден над 4000 човека?!.....ваксинирането не беше ли спряно преди една седмица???....след няколко дни ще бъде уж възобновено....а всеки ден има хиляди вксинирани?!?!....продължавайте да вярвате на тези измислени цифри....то е като билетчетата от националната лотария чак накрая на овцете официално им обявиха от национален ефир че всичко е било измама и тек пак продълажат да търкат ама в спортния тотализатор този път,така е и с тази пандемия :))))))

13

Анонимен

преди 3 години

Днес коментиращите са добре подготвени с агитационни материали.

12

Анонимен

преди 3 години

При румен радев е така...

11

Факт

преди 3 години

Гарантирано от ГЕРБ.

10

Анонимен

преди 3 години

Ресторантите отвориха и ковчезите на жертвите на ковид - 19 започнаха мълниеносно да се затварят без пощада!

9

Анонимен

преди 3 години

"Сега е момента за апартамента!"-ваксинирай баба си с Астра.

8

До 7

преди 3 години

*** е, от платените шизофреници от ГЕРБ дето се лайкват сами.

7

Анонимен

преди 3 години

Най-много вярвам на "британските учени" и "Магаданския университет"!

6

до2

преди 3 години

Как не ти омръзна бе,как!??Всеки божи ден едни и същи идиотииии ...ако не си ***,значи имаш нужда от сериозно лечение в психиатрията.

5

Анонимен

преди 3 години

Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомани, алкохолици, кибици, проституция, морален срив, ментална разруха, пълна деградация на моралните и семейно патриархалните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!

4

да знаете

преди 3 години

Ам'чи не е страшно!Какво са 4008 бройки на 6000000 население, капка в Световният океан?!

3

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте се с най - добрата анти ковид ваксина в света - ваксината на корпорация Астра Зенека! Астра Зенека - ваксината на Боговете! Ваксинирайте се сега, за да живеете като крале!Избираш Астра Зенека - избираш да живееш! Астра Зенека вируса удря, Астра Зенека вируса мачка!Всяка поставена ваксина - пирон в ковчега на антиваксърите! Астра Зенека е сертифициран, научно и лабораторно доказано БЕЗОПАСЕН за здравето продукт! Аз избрах - Астра Зенека!

2

Анонимен

преди 3 години

Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси/***/, сервитьорки/*урви/ крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.

1

Анонимен

преди 3 години

Британски учени успешно доказаха, че противниците на ваксинирането са хора с крайно ниска интелигентност, вярващи в световна конспирация, ***, ходещи по врачки, убедени в съществуването на духове и паранормални явления. Антиваксър значи ***! Ако всички бяха антиваксъри, щяхме да живеем в пещерите като скотове. Антиваксърът е враг на човечеството с крайно ограничени умствени способности.