328

Бойко Борисов каза:

преди 3 години

У нас става това, което аз кажа. Ако се наложи и с кучешки ваксини ще ги ваксинирам

327

Анонимен

преди 3 години

Ей гламави йордеци не знаят да си носят гащите на лицето локдаун форевъ анд евъ.

326

Dtrumppp

преди 3 години

Детето му било пред компютьра!Ми занимавай го други неща бре мрьнкало, аз ли да ти го вьзпитавамНе случайно сте такива нещастници всички като тебНакарай го книги да чете, ама толкова си чел и ти навремето

325

6

преди 3 години

Пак хоратаса му виновни!Ей не случи на хора този нов бай Тошо!

324

иво

преди 3 години

Сега вече трябва да ги изметем.Разбирам,че в събота се организира протест.Хора,координирайте се за точен час.Всички трябва да се съберем на едно място-Министерски съвет.Трябва да изметем Боко Тиквата с все мебелите.От там-директно при бай Ставри.

323

така ли

преди 3 години

До Анонимен 326Защото на българина угодия няма,затова.Каквото и да се направи,пак са недоволни,вечно искат нещо и не са съгласни.Хората до голяма степен сами са си виновни за всичко.Други се подиграват и не разбират,че това е за тяхно добро.Опоненти винаги ще има.

322

годишнина...

преди 3 години

Гледах в Алтернативата запис на интервю на Цветков с Борисов.Никой журналист не му е казал истината очи в очи.Въпреки бабаитското поведение на буци,истината беше изпепеляваща.Н е се учудвам на умишленото му убийство.От Алеково време е така.

321

Анонимен

преди 3 години

До въпрос "Коя държава,в която има всичко е по-богата от нас се справя добре в ситуацията?"Южна Корея.

320

Бай Шиле

преди 3 години

Докато българите са толкова разюздени и само кафетата и дискотеките са им в главата, така ще е! Не може чалгаджийски клуб да се поставя преди здравето на хората! Като трябва да затварят - да затварят, а не да мрънкат. Защото знаем кои хора държат дискотеките и големите кафенета по градовете. Те не са за грижене. Но истината е, че българите са грайно недисциплинирани. Каза се да се спазва дистанция - те се бутат като овце, каза се да се носят маски - така пък са им се нарушавали човешките права.

319

Анонимен

преди 3 години

ей тУУУлУп, защо възрастните хора и тези с хронични заболявания са на 4-то място за ваксиниране, защо в продължение на 2 месеца използвахте ваксината на АЗ за възрастни хора, при положение че ЕАЛ изрично написа че същата не се препоръчва за употреба на хора над 55 години и такива с хронични заболявания.ЗАЩО БЕ ?

318

Анонимен

преди 3 години

Нали тоя отказал ваксините на Пфайзер, пък после се тюхка че нямало ваксини и други страни са ги взели

317

Анонимен

преди 3 години

То и вашите мерки са непоследователни и безсмислени та как хората да ви вземат на сериозно се пита в задачата?

316

Анонимен

преди 3 години

Пълен провал с епидемията, тези хора не са способни на нищо, освен да крадат

315

Анонимен

преди 3 години

да раздаде бойко на всичко по един джип и да тръгнем по гората и няма да се заразяваме..

314

въпрос

преди 3 години

До Анонимен 311Добре,ще внесат руска и китайска ваксина, ВИЕ ще се ваксинирате ли с нещо,което не е одобрено.А когато настане проблем както с Астра Зенека, тогава какво, пак ще е виновно правителството и здравния министър, защото са ги внесли и са изложили хората на риск.Изобщо не мислят хората с главите си.Или въпроса е само да има кой да хулим.Коя държава,в която има всичко е по-богата от нас се справя добре в ситуацията?Къде няма хаос и изнемогване на здравната система.Защо не гледате реално

313

Анонимен

преди 3 години

До хахах "Тва българинът - пълна трагедия."Ама ти нали не мислиш сериозно, че един българин ги говори всички тези неща? Това са различни хора с различни гледни точки и различни убеждения! Запиши си го някъде, щото става досадно вече!

312

Анонимен

преди 3 години

Докато границите са отворени и всеки може да внесе всякаква зараза, няма смисъл от никакви мерки. Не им дреме за хората, зор им е да ни наплашат достатъчно, че да си боднем ваксините. Детето ми наскоро навърши 11 години. Цяла година е затворено вкъщи, от висене пред компютъра всеки ден е с главоболие. Дори за часовете по физическо са пред компютрите и им дават домашни. И всичко е един експеримент на група самозабравили се богаташи.

311

Анонимен

преди 3 години

"Борисов за строгите мерки: Хората не носят маски, не спазват дистанция"Ами мен не са ме глобявали за липса на маска и неспазване на дистанция, за разлика от теб.

310

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

БРАВО БОЙКО, БРАВО ЦЕЦО! СМЕЛО НАПРЕД!

309

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Който носи мъжко сърцеи медицинска маска!