73

Анонимен

преди 3 години

тоест не само ладите и москвича а всички стари коли независимо от марката!

72

Странно

преди 3 години

Дори ладата да е на метан ще я спрат от движение. Ами ако е на водород и отзад излиза само H2O? Ако искат природа не годините щяха да имат значение, а какво излиза отзад. Нямаше да слагат някакви чипове, при положение че се дадоха около 300 милиона за винетки и като мине колата покрай камера й светва номера и всичко останало, каква категория е просто още една цифра. Засечена ли е в центъра нередовна кола, си получава глобата. Това пак са обръчите, които трябва да плюскат.

71

Ода за москвича

преди 3 години

Пестициди в полето,Флуориди в шкембето,Кеймтрейлс в небето, ГМО в устето.Ваксинка в телцето,Наночипче в челцето,5г в главето,не си давам Москвето !!

70

96

преди 3 години

някои *** имат по 4-5 коли в семейство, трябва по големи рестрикции, по високи данъци за 2 кола, за да отдъхне малко града от селски комплекси.

69

Анонимен

преди 3 години

Както винаги, отзад напред. Кога ще има мерки (ефективни) за спиране на отоплението с гуми, пластмаси, дрехи и др. подобни, апропо замърсител номер 1. Кога ще се спре със застрояването на всяко възможно празно място без план и отчитане на последиците, което води до лишаването на всички ни от въздух в междублоковите пространства, апропо замърсител номер 2.

68

69

преди 3 години

само къртене на шлаката и в градският транспорт да видят хубаво ли е:)

67

Анонимен

преди 3 години

поредната глупост пробутана от евро лобистите.като цяло идеята за чисти градове е добра. но пък лада и москвич са сигурно 5% от автопарка в градовете. има много по-големи замърсители, например автобуси и камиони, а и фабрики. това е по-скоро *** на ес-з**ци и мобинг над по-бедните хора.ако искате наистина промяна, дайте помощи на хората да си купят нови хубави коли, а не им забранявайте единственото което имат. но това е, политиците не са известни с това, че мислят с главите си.

66

КОГА

преди 3 години

ще се направи регистър и специални регистрации на ретро автомобилите, както е навсякъде по белите държави? Или ретро парадите ще ги правим в Банкя на площада?

65

българин

преди 3 години

До: номер 65Ами като са забранени каруците в София защо ги виждам да се търкалят навсякъде? А?

64

Анонимен

преди 3 години

Самолетите,които ръсят химикали горе в небето и замърсяват ще ги спрете ли? Или сте зелени само на думи,както се очертава.

63

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Руските отпадъци , верно вече са за скрап!В Дома ми нема вече нищо руско..всичко е фашистко и вечно!Ама така съм научил и децата ми , само на немска техника!

62

Анонимен

преди 3 години

Значи стари коли не може, а завод за горене на отпадъци може?

61

САМО ПИТАМЕ:

преди 3 години

Що ,бе ...партията БКП /БРСДП , не беше ли правена у гората по айдушки и на колено...ха,ха,хаааааааУ кръчмата , е къде-къде по-уютно и задушевно!Сега младите , не излизат от кръчмите щото там им е фърлен пъпа!ТОВА Е ТО --"МОДЕРНА ПАРТИЯ"...па и съвременна.

60

Анонимен

преди 3 години

Прогноза: Спират първо старите "Лада" и "Москвич" от градските центрове------Неееее...........

59

Анонимен

преди 3 години

Абе, Maнгo Джeри, за 1000 лева 7 годишна кола в движение няма дори и в Англия!

58

до анонимен

преди 3 години

"7 годишна кола за 1000 лева в Анлия".... Глупости говориш Maнгo...--------------Има, ве!!!И по-нови има!!!Сплескани отпред и отзад!

57

Анонимен

преди 3 години

Ти говориш глупости ...

56

Анонимен

преди 3 години

"7 годишна кола за 1000 лева в Анлия".... Глупости говориш Maнгo...

55

Анонимен

преди 3 години

А обмисля ли София ограничаване на движението на конските каруци?

54

някой

преди 3 години

че те ладите и москвичите са на бензин, няма дизели. Да спрат скапаните 10 г. немски дизели първо, те са най-големите бангии