300

Глас в пустиня

преди 3 години

Волен Сидеров още миналата година заяви,че е работил върху ваксината и я има....Потърсете човека,бе...

299

Ленин Станков

преди 3 години

В западна европа организират масови пътувания до Русия, за да се ваксинират с Спутник и плащат на руснаците по 50 евро на човек само за ваксината. По-заможните пътуват и до Китай, за да си сложат от китайските ваксини Западняците не искат и да чуят за техните "ваксини" който всъщност са отрова с микрочиб.

298

Гроби Таласомо

преди 3 години

ГЕРБ официално се удави на края на Дунава, ахахахахахааааааааааааа, ахахахахахаааааааааа....

297

Коронище

преди 3 години

Чукча читатель, чукча не писатель....и наш *** пише по форумите и се кефи как всички ще 0мрем, как Астрата ще ни удари до 4-5 години...Продължавай ***, хаби си клавишите на клавиатурата и мажи ютеница. Да си т.Ъ.п не е лесно и явно за това нашия народ изглежда толкоз изтормозен. Ваксината се проверява заради 22 случая на хора в напреднала възраст и множество заболявания, които са получили съсиреци в кръвта. 22 случая от милиони е мнооого нули след запетаята Мунчовци.

296

Анонимен

преди 3 години

На тоя ***, не можа ли вчера да му скимне тая "идейка". Аз се ваксинирах тази сутрин. А и щ'о народ чакаше. Сега с тия записвания ще стане баси мазалото

295

Да

преди 3 години

Това че се ваксинираш срещу Ковид не ознчава че си безсмъртен или не можеш да се разболееш от друго. Хората със и без ваксина продължават да умират. Въпроса е да се установи причинно-следствена връзка. То иначе всички ходят да пикаят всеки ден и като умрат може да се каже той пика и умря. Тромби получават 100 души на милион на месец, без ваксини. За 3 млн ваксини само 22 с тромби - да не излезе, че не само не предизвикват ама и предпазват

294

Анонимен

преди 3 години

А кой ще спре Борисов?Господарите му се гаврят с нас

293

Анонимен

преди 3 години

Ай,ся пък защо ги спрял временно? Неграмотници,вие не може ли да четете или само цвилите посредством заглавие?! Невменяеми ли сте бе ? Спират се,докато не се установи категорично,че тромбите получени след ваксинация не са съпричастни с ваксината ! Ако имате по-добра идея или можете да помогнете с ум и опит,не е тук мястото да го правите.Ангелов приветства всеки един аналитичен принос от всеки,който знае какво говори.Тук не се доказвайте-няма пред кого,комплексари злобни !

292

баба мара

преди 3 години

всички от герб показно да се ваксинират с тази ваксина

291

Анонимен

преди 3 години

Дебело...бузестият е опасен са вашето здраве!

290

Анонимен

преди 3 години

Опел ще пуснат нов модел на пазара - Астра Зафира.

289

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 313Не, както Австрия, а след нея още няколко страни спряха ваксинирането с АЗ заради два СЪМНИТЕЛНИ случая.

288

kiro

преди 3 години

Огън без дим няма. Има проблем а ваксината на АстраЗенека, това показва спирането на ваксинациите с този продукт в десетки страни.При нас основно се ваксинираше с АстраЗенека, надявам се пострадалите (ако има такива) да са малка бройка.Добрата новина е, че поради хаоса и нулева организация, ваксинирането не минава с бързи темпове. Е, сега спря напълно. Докато не внесат други ваксини.Да сте здрави всички, пазете се, от бабаитлък никой не е спечелил. Срещу пандемия.

287

Анонимен

преди 3 години

До 307 Както производителите на цигари и алкохол спират производство си след милиони смъртни случаи, нали

286

Анонимен

преди 3 години

Сега министър Ангелов трябва директно да изчезва!

285

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 304"В Германия масово търсят Спутник."Червените каскети съвсем изтрещяхте.

284

Да

преди 3 години

До дo 245 от ВиенаЕфекта от ваксините се получава най-рано след 14-21 дни. Само седмица след поставянето нямаш никаква защита. А максималния ефект на първата доза е след 4-5 седмици за АЗ и 2 седмици след втората

283

Анонимен

преди 3 години

До дo 245 от ВиенаСладур, чувал са цялото ви анти-ваксърско движение, начело с Бакди. Жалка история сте с вашите плоски лъжи.

282

Анонимен

преди 3 години

Ботокса вчера много се пенявеше, че няма да изтегли партидата, днес Баце пак му обърна палачинката.

281

Анонимен

преди 3 години

До Анти-тролТи прочете ли статията която ми даваш, червен каскет?Как точно "има вече 30 починали от Пфайзер в Германия" е същото като "германски експерти проверяват дали има връка между ваксинациите и смъртта на 10 човека на възраст между 79 и 93 години"?Между другото, "новината" е от 21 януари. Ако такова нещо (че има връзка) се беше устновилоло Германия щеше НЕЗАБАВНО да спре ваксинациите и то ОТДАВНА.Скапани руски ***.