108

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 138"Ами те не реват. Нито се натискат."Ахахахахахахааха. Явно не четеш какви ги дрънка Путин. Явно не четеш и какви ги дрънка Нинова.

107

Пич

преди 3 години

""Израелският премиер Бенямин Нетаняху е закупил от руските ваксини Спутник V срещу коронавирус за палестинците." хахахахаха, ваксината е страхотно, щом евреите черпят врага с нея... насам народеее"А ти само се замисли как така купуваш и подаряваш ваксини на някой, който ти е враг. Толкова са им врагове, и толкова достига информация до нас какво се случва там.

106

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЩо, да не би в България Астра Зенека да е хит? Да си видял някой от политическия елит да си я е боцнал, за да ни даде пример. Бягат от тоя продукт, дето Швейцария каза, че е нещо друго, а не ваксина, а Южна Африка го изхвърли на бунището, ама за простолюдието са поръчали милиони дози. Далаверката да върви.

105

Внесете

преди 3 години

ве от ЕС лачени обувки еднодневки. Като си отиваме поне да сме с модерни обувки европейски.Големи издънки с тия ваксини за нищо не ставате.

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 134Ами, да ги бяха пратили на правилното място, а не на "друго" и да обясняват, че са "подали".ЕМА и да одобри, В България ще внесем (ако изобщо) ваксини колкото за Бог да прости, да има за електората на БСП (не за БСП, те си се ваксинират със западни, само балъчетата от избирателите им вярват на лъжите им).

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 132"Ми щом нямат да не реват, че "не ги допускат".Ами те не реват. Нито се натискат. Който от Европа им е поискал ваксина, са откликнали. Който не иска - жив и здрав, да си купува от когото иска. Аз поне не съм чул руснаците да реват, че не ги допускали в Европа. Това са някакви твои фантазии.

102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130 Ясно заради идеята се правиш на ....безсмислено е да си губи човек времето Чакай си ваксината на Sanofi , имаме милиони бройки от нея , ама се очаква да бъде одобрена не по-рано от 2022

101

Пич

преди 3 години

И като тролите, скъпи приятели русофили, поне се научете как се казва продукта на ***. Не е "Sputnik 5", а е "Sputnik V", V от Vector. Разбирам, че сте неграмотни, но поне не бъдете и прекалено глупави, че става скучно.

100

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 123 Преди време имаше официално съобщение , че руснаците са подали в края на януари От ЕМА разправяха , че няма при тях . После се оказа , че документите били пратени на друго място Но така или иначе , вече са подадени Ще чакаме батковците да разрешат в идните седмици Добре ,че поне не се налага да искаме разрешение от Брюксел да дишаме А най- смешното е ,че Брюксел разреши страните да се договарят сами с който искат на собствена отговорност

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 126"Руснаците нямат никаква необходимост да влизат в някакви сложни бюрократични европейски процедури."Ми щом нямат да не реват, че "не ги допускат".В цивилизованите държави има правила.

98

Гореща новина

преди 3 години

"Израелският премиер Бенямин Нетаняху е закупил от руските ваксини Спутник V срещу коронавирус за палестинците." хахахахаха, ваксината е страхотно, щом евреите черпят врага с нея... насам народеее

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 127Че за какво са ни руските ваксини "във времето" когато "във времето" можем да си вземем качествени от западните компании? Путин използва това, че сега има недостиг, както се вижда и по реването на слугите му в България от БСП.Във времето пък ИЗОБЩО нямаме нужда от тях.

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 118 Ние имаме договори за 18 млн ваксини къде са те ?Германия е с някъде към 300 млн ваксини , къде са ги складирали ?Наистина ли не разбираш , или се правиш на ударен заради идеята ?Унгария си е сключила договор за 2млн ваксини . Както ние ще получим милиони дози във времето , така и те

95

Анонимен

преди 3 години

Руснаците нямат никаква необходимост да влизат в някакви сложни бюрократични европейски процедури. Тяхната ваксина се превръща в световен хит и има такова огромно търсене, което не успяват да задоволят, без да им е необходимо да имат продажби в Европа.

94

Анонимен

преди 3 години

До ПРАВ СИЗа този пост трябва да те арестуват моментално!

93

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКалашниците са им направени от Хуго Шмайзер, а неграмотния тракторист кръстник на оръжието дори не се научи да го държи както трябва. Апропо Спутник е копирана с кражба на данни от Астра-Зенека.

92

ПРАВ СИ

преди 3 години

Другарят Калашников е много полезен и особени в колониите тук, че има много евроатлантици за ваксиниране с 7.62 ваксини от завод 10

91

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 117Само му доказваш тезата: руснаците не са си подали сами документите!

90

Анонимен

преди 3 години

До АнгелКато с Унгария ли, където доставиха 5 хиляди ваксини, но си броят за "договор" цялото население на страната?

89

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 104 от вчера"Европейската агенция по лекарствата (EMA) започва преглед на документите на руската ваксина "Спутник V", става ясно от съобщение на агенцията. Заявлението е подадено от германската компания R-Pharm""