126

Анонимен

преди 3 години

До мартиошкаТва русофилите по цял ден фантазирате. Егати!:))))))))))))))))))

125

мартиошка

преди 3 години

те заводи нямат ама прочетете -заявката за лиценза я е подала НЕМСКА фармацевтична компания и те са в състояние да произведат милярд дози за няколко месеца, а това ще е края на пфайзер и модерна.

124

Анонимен

преди 3 години

До ЧЕБУРАШКОВВъпрос на нацинално достойнство е да громиш русофилите и техните господари. Ние, достойните българи нямаме нужда от стимули и външна мотивация: правим го защото знаем, че руснаците винаги са търсили начин да ни вредят и че трябва да се стремим да ги държим по-далеч от България, за да просперираме!:)))))))

123

Спортистка

преди 3 години

До Анонимен 99Определено, да!

122

ТИ ГО ПЛЮЕШ

преди 3 години

То мисли, че дъжд го вали. Чебурашков, огледай се в огледалото бе, не си ти когато си гладен

121

Анонимен

преди 3 години

путин слага вътре чип и ще ви подслушват от кгб, нека нато се намеси и спре руската агресивна ваксина

120

324

преди 3 години

До 324Тези дето ми цъкат минуси, не виждам, да ме оборвате с реални факти. Ако ме дарявате с минуси, само заради партийната повеля, без факи и числа, това е диагноза!

119

Анонимен

преди 3 години

До РУСИЯЗащо нямат огромни заводи като на Запад, нали са велики? :)))))А, обещанията, че "ей сега ще стане" това го знаем как ще свърши. :))))))Жалко за наивниците сред европейците, които се хванаха на плитката лъжа. :))))))Между другото, какво да крият, като технологията на тяхната ваксина е примитивна и няма нищо за криене? :)))))Комунистите си мечтаеха всички да си споделят ноу-хауто, щото тяхното "ноу-хау"е безполезно. :)))))) Щяха пак да краднат от Запада, ама не стана! :))))))))

118

ЧЕБУРАШКОВ

преди 3 години

ти другите не смятай за роби. Погледни се в огледалото. Наемниците са най-гадното племе, по-лошо и от заблудените и т.ъпите

117

Анонимен

преди 3 години

Предполагам, че началникът няма да разреши прилагането на трите руски ваксини на територията на слугите и васалите, поради алчност. Защо да изпуска келепира?Предполагам, че ще препятства гражданите си да упражнят ваксинационен туризъм до Русия?

116

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка"Предпочитат да водят сепаративни преговори."Това е защото мислят, че така ще провеждат политика на ваксините, но всъщност, това беше надпревара на доверието и на поръчките.Тариката Путин, големия политик Путин, изгуби и двете, а сега ще закопае и тия, които са му слуги, като им достави навреме едно голямо НИЩО.:)))))Изобщо, поредния провал на Джуджето!:)))))))))

115

РУСИЯ

преди 3 години

няма огромните заводи за производство на лекарства като западните компании. Още повече след тоталния погром по времето на ЕЛЦИН. Плановете им са до няколко милиона в месец да увеличат до лятото. Обаче всички , които поискат могат да произведат по лиценз. Не крият формулите като ПФАЙЗЕР за да печелят само те. И няколко страни вече произвеждат СПУНИКА. Скоро и ИНДИЯ ще почне, като се знае, че там се произвеждат половината от компонентите за лекарства по света

114

Някой

преди 3 години

До Анонимен 94Значи обяснявам още веднъж за не разбралите "американчета". Така направиха Унгария и Словакия. Това е начина, когато Европейската комисия не дава разрешение за определена ваксина. И тогава Управляващите след одобрение на родната комисия по лекарствата има право да свика извънредно заседание и да приеме прилагането на руска, китайска или друга. Но това се случва, когато ги е грижа за хората. А ти ако искаш си бий американска, но преди това им обясни, че България не е столица....

113

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 121Ние ви вярваме, че искате руската, другарЕ :)))))) Тия които ще се ваксинирате де!Между другото, НЕПРЕМЕННО трябва да искате руската, инче е изневяра към принципите на руската ви принадлженост!

112

ъъъ

преди 3 години

Зае един месец Русия произвежда 1,5 милиона дози. Малко ша почакам...

111

БАЙДЪНА

преди 3 години

като го гледам едвам диша завалията и той решил на стари години президент да става. Сигурно сина му е профукал милионите, дето открадна в УКРАЙНА или ножа е опрял до кокала. Ила ставаш президент МАРИОНЕТКАли синчето в затвора. Свобода и демокрация с една дума. Ха да видим драги ми писачи от АМБАСАДАТА какво ще ми кажете. ИСТИНА или ЛЪЖА е това. И стига с тоя ПУТИН, че взе да ми омръзва

110

Анонимен

преди 3 години

Ще опрат до братушките най накрая зенеки менеки се окъкаха с количеството обещани ваксини и ги дадоха на Англетата които напуснаха Европа тично на време.

109

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаА може би приятелю ,наистина искаме руската.Защо някой трябва да ни разрешава или убеждава колко е хубава , както при другите.

108

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 117Ооо, да, много "натрива задниците" на неговите марионетки, заради които изобщо в тия страни се внасят ваксините: като бави и мизерното, което е обещал, направо така им натрива на марионетките, че ти е бедна фантазията!:)

107

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаАко трябва да сме честни, нас не ни интересува качеството на руската ваксина, тъй като никой нормален няма да позволи да му я бият. Могат и без сертификат да я пускат да я ползват ЖПтата. Главно по селата много ще се харчи. Там могат в същия фургон дето обикаля за ветеринарните нужди по селата да извършват и другата ваксинация.:))))))))))))))))))))))))))))))))))))