108

Тоя

преди 3 години

вече е съвсем неадекватенАве *** пак ли искаш да се повтори ситуацията ноември декември, и да *** хора през болниците

107

Анонимен

преди 3 години

То националните катастрофи бяха при вашата партия БСП, три на брой!

106

aa

преди 3 години

Г-н Борисов, не може да сте толкова ***!

105

Анонимен

преди 3 години

тоя мутант от второ поколение комуниств "демократ" утре ако се наложи ще се обреже първи в джамията на центъра на софия- дойдат ли шейховете

104

Трол на Падишаха

преди 3 години

Ай стига с тия ваксини и тоя бе. Пуснете една статия за Радев. Не сме заработвали нищо през последните два дни.

103

Анонимен

преди 3 години

астра зенека са насочени към украйна и българияевропа бяга от тях а швейцария и южна африка ги забраниха въобщетая ваксина на база аденовирус от шимпанзе да си я слагот челядта на банкянския комунист и четата му

102

Анонимен

преди 3 години

Аз му вярвам, че всичките ваксини са добри. Предполагам си ги е бил всичките, оттам са и психичните отклонения. Количествените натрупвания, водят до качествени изменения. Колко ли още може да мутира това същество, не е ясно.

101

Анонимен

преди 3 години

Има такъв народ срещу Има такава шайка, избор има.Тоя ще бъде изметен на 4-ти и ще гледа като ваксинарн със 3 ваксини наведнъж.

100

Анонимен

преди 3 години

"Каквото дойде, това се ваксинира, всичките са добри!""Не значи, че като отворим заведенията, трябва да се натикаме в тях"Казано като истински оратор! Какво слово - проникновено и красноречиво, как бледнеят художници на перото като Елин Пелин и Смирненски пред този колос на елоквентния изказ, този стожер на политическите речи и бог на изкуството на коване на думи. Каква поезия, какъв плам, каква непклатима убедителна сила имат изказванията на Краля Слънце, чиито слова са мед за душите народни

99

БАТ БОЙКО

преди 3 години

И НА КУЦО И НА САКАТО ЩЕ ВАКСИНИРАМЕ С КАКВИТО ДОЙДАТ ВАКСИНИ СТИГА САМО ДА ИМАТ ЧИПА НА ЗВЯРА С НОМЕР 666. НЕ СЕ БЛЪСКАЙТЕ НАРОДЕ ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ ВИ ГО СЛОЖИМ ЯМУРЛУКА. ДА ЖИВЕЕ НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД. АЗ ТАКА ИЛИ ИНАК МИ ПЛАЩАТ РУШВЕТ ЗА ВСЕКИ ЧИПИРАН РОБ.

98

Бай Ганя

преди 3 години

Бок о разбира от всичкощом казва значи е така.

97

До 96

преди 3 години

Защо? Тя не е ли на всички нас (теоретично) не е ли служебна кола ,защото Бойко не може да си позволи такава кола все пак според официалните му декларации той има всичко на всичко 200бона на влог.

96

Анонимен

преди 3 години

Най-добрата ваксина е естествения имунитет на човека.Щом ваксинацията е доброволна е най-добре шофьорът джипката да млъкне и да спре да се изявава като главен имунолог на републиката. Хората ще направят своя избор без натиск. Да не се превръща ваксинацията от доброволна в доброзорна!

95

Анонимен

преди 3 години

Нали преди месец казваха, че ще има избор - значи Борисов ни казва, че са лъгали.

94

До 94

преди 3 години

Ние си знаем колко ни е блазе ,но щом казваш!

93

ааа не бе

преди 3 години

До Колко струва тойотаСъс няколко милиарда, все пак може да си я позволи!Все едно си е купил от Горубляне нещо за 2000 лева.

92

доц. д-р Чоко Боков

преди 3 години

До Атанас ВелмазовГ-н Велмазов, научете ги най-накрая тези граматика и пунктуация. ама, то от фен на Идола на простите, и това е много, дето го давате като продукция. Приятен ден.

91

Анонимен

преди 3 години

Скоро ни чака поредната национална катастрофа, тъй като много "умело" се справя този толуп със здравната, икономическата и политическата криза, а той ще носи лично вината за смъртта на много хора, тъй като благодарение на неговите решения и шайка мазни послушковци се извършва изтребление на и без това малко останалите българи. Блазе на тези , които избягаха, спасиха се!

90

Колко струва тойота

преди 3 години

Секвоя като на Бойко нова около 200 000лв. или съм в грешка?

89

Анонимен

преди 3 години

До КонстантиносДа ама вносител на тая добра ваксина е майката на един гробаджия, чекмеджетата нема стоят празни я. Да сравняваш Орбан със тия суджуци, акъл имаш ли бе.