33

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Висшист започнал да говори, за да уговори някаква игра значи е в беда . Учен да те защити от " селските черти " и " градските мечти " значи , че греши. Защото най-голямата беда е планетната мечта . Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията ,военните , полицията , медиците , институции и граждани. Трето поколение репресиран .

32

Анонимен

преди 3 години

Фигурантът да яхва самальота МиГ - 29 и да нанася решителни удари по безродните макета! Яшаааа, резиденте Радев, оправдай заплатата в размер на 15000 лева, командире !

31

Анонимен

преди 3 години

Сега ли разбра за ситуацията в Македония???

30

Избирател

преди 3 години

Колкото и да плюете по Президента, платени герберски ***, това е най-достойният политик и политикът с най-висок рейтинг. Четящите от листчета предварително написани слова герберски креатури не могат да му стъпят на малкия пръст.

29

Анонимен

преди 3 години

фигуранте, призови вицепрезидентката си! Тя дава гражданство по Конституция. Не си ли говорите?

28

Анонимен

преди 3 години

Да се обяви война на безродниците от северна македония и да бъдат изравнени със земята, а след това атака и по сръбските фашисти с помощта на братята Албанци и Косовари!

27

Анонимен

преди 3 години

Добре,бе тоя фигурант, оня фигурант, айде като много знаете тука кажете един в политиката, който не смятате за калинка/фигурант??

26

Анонимен

преди 3 години

Радев, Радев...Заради твоята злоба втората група по ваксиниране мина последна! Можеше да забавиш с един!!! месец изборите и спокойно хората, които искат да се ваксинират. Но, не!!! Такава съскаща змия не съм виждал на политическата бг сцена! Дано нищо добро да не видиш, както и злобарите около тебе!

25

Диана

преди 3 години

До Анонимен18Добрутро! Щом ще говорим с официалните власти, трябва да говорим с факти и аргументи...Едно мл. семейство макета от Прилеп подава за бълг. паспорт - на мъжа дават, защото открива някакъв роднина в България, но на жената отказват защото нямала никаква рода в БГ...След две години жената отново се опитва да си вади паспорт и отново получава същия отговор...В същото време младо сем. сърби от там получават паспорти без никакви връзки с БГ веднага...Това ако е законно, аз да съм трамвай

24

Ал.

преди 3 години

Млъквай !!!! Шофьоре...

23

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Нещо за новия дълг от 200 милиона няма ли да напишете?!? Нямате разрешение още ли?

22

АнонименГражданин

преди 3 години

Радев ви посочва истината,вие го плюете и за това? ***! Пълни ***!

21

Анонимен

преди 3 години

Трябва Сърбите да ги накажем заради Македония!

20

До 16

преди 3 години

Никога повече за Б.Борисов!

19

Blessed

преди 3 години

Не вярвах че след Плевнелиев по-голям клоун ще ни бъде президент, но уви стана реалност..

18

Анонимен

преди 3 години

Айдееееее,клакьорите на шайката озверяха.Споко,бе,не изтерясвайте,а се обърнете към калинка Захариева,която се прави на външен министър,а за нищо не става.Виж,мъжът и е друго нещо.Строи подпорни хотели,та пушек се вдига.

17

Анонимен

преди 3 години

Еми мой човек (Радев), те ги дискриминират от 1944 г. нищо ново под слънцето, нищо не си казал :)) Проблема там е много дълбок, те са един вид македонизирани, просто сърбите знаят че не могат да ги накарат да станат сърби, затова решението е да са макета :))

16

Диана

преди 3 години

Какво означава да се улеснят процедурите за получаване на българско гражданство? Защото имаше един "процедурен проблем" там, че ако нямаш роднина българин, не можеш да получиш български паспорт, т.е. ако си чист македонец ти отказват паспорт, но ако си сръбски македонец, нямаш никаква рода българска - ти дават паспорт...И това става в гр. Прилеп /да не съм голословна!/ точно преди пандемията...Не може да има условие да имаш рода българска, сигурно не това са нашите условия...

15

отровна гад

преди 3 години

Няма партии, няма мартии!На изборите гласуваме или за Бойко Борисов или за Румен Радев!

14

>

преди 3 години

За какво тогава ни е Президентската институция след като съществува само за да чете текстове на 3 март и 31 декември?Радьо не се дръж като Президент, дръж се като политик. Я отиди изненадващо при онзи цайс колегата ти по длъжност Пендаровски и му задай някои въпроси. Тъкмо ще си вдигнеш рейтинга или ще понижеш този на опонента Борисов! Така се прави - действа се, а не чрез призоваване "Ти го направи, че аз не мога или не искам"