78

Анонимен

преди 3 години

Кажи ми кой има поне програма за след изборите, дори и да лъже, може да повярвам, знае ли човек :))За момента - НИКОЙ! Точно затова на България и трябва спешно истински ЛИДЕР! Ако не се намери истински образован, каризматичен и политически независим българин за лидер ситуацията ще се преповтаря завинаги! БКП форевър!!!!!!!!!!!

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 81Невъзможно. Българите не са такива хора, противно на желанието им. Има много малко, които са готовина такова нещо.

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78Имам, ама адвоката ми каза, да ги пазя, че може и да не ме намерят после :)

75

Анонимен

преди 3 години

Много е важно да си вкарат поне 3 патерици, че иначе може ще е забавно, ако имаме 35% Ген. Бойку Борисоф, 30% Леля , 20 Чакарака и 15 Чок Гьозел!

74

Анонимен

преди 3 години

До СОФИЯНЦИДобре, няма да споря, може би сте прав.Просто аз съм го виждал няколко пъти, и беше по ул. Дунав, с не повече от 5 човека, но като се замисля там му беше офиса /Дунав и Московска/ другите са били вътре и по колите.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78Машинното гласуване!

72

N1

преди 3 години

Светльо Витков президент! Светльо Витков парламент! Победа!

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63Кой да ме цепи като съм безпартиен, единствено съм гласувал за царя и гробището през живота си, по веднъж разбира се :)) Излъгаха хората през тези 30 години, Баце също, просто и ясно хората не виждат смисъл да не се продължи едноличната власт на банкянлията :)) Кажи ми кой има поне програма за след изборите, дори и да лъже, може да повярвам, знае ли човек :))

70

Анонимен

преди 3 години

Бойкот! Никой да не гласува!Това ще е най позитивното ако българите се обединят ама абсолютно всички и наложат бойкот на парламент и президенство! Може би някога в бъдеще.................

69

Анонимен

преди 3 години

До 70 Стига ,бе -толкова ли си наивен. Достатъчно беше Бокаса или Влатко Бездомника да му се обадят и той щеше да дохвърчи с торбето да пушат пури. Пуснаха съзнателно теч на информация ,за да се измете от страната, щото тука жив не им трябва. Прибраха му бизнеса и парите и го пуснаха гол като ощвена кокошка да обикаля по тази тежка чужбина. Същото като Цветан Василев, дето се крие в Београд, *** никой не го търси....Мислете малко с главите си...

68

Жалко, но факт

преди 3 години

Като дойде време за избори и видя кандидатите и в главата ми звучат думите на Данте "Надежда всяка , тука оставете" ... жалко и много тъжно, и ми е едно криво как от ден на ден затъваме и изход няма.

67

Анонимен

преди 3 години

Гласуваш, но изборът ти е фалшифициран.

66

все комунисти

преди 3 години

Който и да спечели кражбите и корупцията ще продължат!Без мен!

65

Ямболски цървул

преди 3 години

Бойкот! Никой да не гласува!

64

Анонимен

преди 3 години

Ми що, ти за кой предлагаш да гласуват повечето от българите освен за тези две партии?За нито една партия чиито членове са пряко или косвено свързани с БКП! Когато българите в България го проумеят тогава държавата ни ще е истинска! Не ви ли писна близо 32 години връткане на задна??????????

63

МНЕНИЕ

преди 3 години

Повечето хора са принудени да гласуват за ГЕРБ - Полиция , Армия и Държавни Служители . Това са близо 1 милион гласа Задължителни за ГЕРБ .Но останалите нормални гласоподаватели имат свобода да избират , всеки си има глава на раменете .

62

СОФИЯНЦИ

преди 3 години

До Анонимен 35 .....АБЕ МОМЧЕ АНОНИМНО !!!!! Събота и неделя следобяд ....ВБ идваше в офиса на Московска ! .....Със " МАЙБАХ "....или БМВ -7 ...БРОНИРАНИ ....той ги караше ...а на задната седалка имаше 2-3 гавази. ЗАД " МАЙБАХА " ...ПЛЪТНО ..броня до броня вървяха 2 ДЖИПА - БМВ ...със по 5 човека !!!! ...Пред бариерата имаше 5-6 човека .....около градинката ПО ДВОЙКИ обикаляха хора с ЧЕРНИ ОЧИЛА .който предават сигнар в щаба на охраната !!! ЗАТОВА не го задържаха в СФ - щеше да има стрелба !

61

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПроблема е, че българите са прекалено зле и пак ще си гласуват за мафиотската ГЕРБ и прогнилата БСП.---Ми що, ти за кой предлагаш да гласуват повечето от българите освен за тези две партии?

60

Анонимен

преди 3 години

Всеки може да гласува за Магарешки, но да не забравят ,че е млада булка и се взеха с Черкезина , та сега карат меден месец в нелегален хотел по границата. Така ,че кой е---, е..., Магарешка се омъжи...

59

Анонимен

преди 3 години

Ще има и Български партии като Възраждане БТР и Атака ...........Виж им произхода на членовете и техните предци - пак от БКП!!!!!:)))))))))))