25

Елемаг

преди 3 години

"имаме разрешение от ЕМА, които са върховният орган." А едно време живеех в Държава,в която имахме учени и лекари и професори във всяка област и нямаше как да има някой над Държавата.Дори и съюза не смееше да ни дава акъл.Камо ли пък капиталисти печелбари.Все си мислех,че няма да видя собствената си държава,да е колония!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, каквото е купил еесовския режим в Брюклсе, с това ще се ваксинират опитните зайци, нищо че вече има хиляди случаи на странични ефекти и смъртни случаи. А някой страни дори забраниха определени ваксини, с които ваксинират в България. Побързайте да се ваксинирате.

23

Master of Puppets

преди 3 години

Избор има,но едни корумпирани х*а*й*д*у*ц*и не позволиха на българите да имат такъв.Кой и защо избра най-скъпата и нефелна ваксина за българите?Кой и колко получи за този избор?И на Урсулчето фон дер Лайьр (LIAR от ЕУ-то нещо не и тръгна добре с пласирането на тая г*н*я*с и сега тропа с крак и се заканва на унгарци,чехи и словаци ,че предпочетоха русктата,а отскоро има доставки и в Швеция."Ланцет" не жълт вестник,Кунчев не е лошо от време на време да попрочиташ нещо по специалноста си.

22

Волф

преди 3 години

Изчислете си risk-reward ratio на индивидуален принцип. Ползите от ваксината повече ли ще са от потенциални вреди от нея. Аз за себе си знам, че го карах 10 дни бях болен - умора, болки в гърло, за 1-2 дни загуба на обоняние и вкус, температурата ми беше нормална почти през цялото време. Та в моя конкретен случай знам какво е Ковид, знам, че мога да го изкарам, антителата - да, може да не са вечни, но клетъчният имунитет остава ДО ЖИВОТ след преболедуване и се разболяваш все по-слабо от нов щам.

21

До 10

преди 3 години

Първо: 5 от 10 е 50%.Второ: най-ниската ефективност е доказана в кохорта от 5000 и е 62%.Трето: всички, върху които е тествана са над 40000 и средната ефективност е 71%Четвърто: дори да е 60%, не значи че останалите 40% ще измрат, а значи, че може и да имат симптоматика.

20

Волф

преди 3 години

Астра Зенека са най-скапаните. Аз лично не бих се ваксинирал с никоя. Пфайзър и Модерна (една идея по-добре) не дават толкова странични ефекти веднага, там ефектите по-скоро може да избият на по-късен етап. Засега руската ваксина е най-качествена, но категорично млад, здрав и прав човек отрано да се бучи с ваксини е пълна наглост!

19

Анонимен

преди 3 години

Насаждането на страх трябва да се наказва като тероризъм!

18

Анонимен

преди 3 години

Ами няма как 21 век да ни подкарат като овце и да ни набоцат, каквото има, хората имат право на свободен избор, особено какво ще слагат в тялото си. Разбира се има най- некачественият, евтин и неистестван продукт за нас. То горе-долу като местата в болниците, за едни ВМА и Вип обслужване, а за други цимента пред болниците! Това е в БГ, затова и никой не вярва на този щаб, който само слушка и повтаря безумията на банкянсия ***!

17

Волф

преди 3 години

Хайде стига си ни насилвал, дЕдо Кунчев, млади сме, много от нас си имат и вече естествен имунитет. Работата няма да ти се получи, какво ще кажеш за вече стотиците хора починали след ваксинация. Чисто съвпадение! Човек в Гърция дори една минута след ваксинацията в лекарския кабинет умира.

16

Експерт

преди 3 години

Нищо не гарантираме, но е задължително, защото може дастане по-лошо, а и нашите приходи зависят от това.

15

Искам

преди 3 години

само да попитам управляващите, хората от щаба и медицинските светила, които се ваксинираха, с каква точно ваксина го направиха? С тази на Астра Зенека ли?

14

Спортстемнския

преди 3 години

Тука само някви безделници пишат. Да живее, да се свети името му Борисово.

13

Ужасът

преди 3 години

Песимистични сме защото ПОСТОЯННО НИ ЛЪЖЕТЕ И КРАДЕТЕ.

12

ха-ха-хаааа

преди 3 години

До ГеноцидБорисоff още не се е ваксинирал, чакал си реда!

11

Довиждане

преди 3 години

До ЕДИ КОЙСИИ аз иксма спутник или модерна или файзер

10

Геноцид

преди 3 години

Ами хайде тогава да се ваксинираме с АСТРА ЗЕНЕКА. Доказано даваща само 60% успеваемост. Тоест от 10 ваксинирани 5 няма да имат имунитет. Борисов ваксинира ли се ?

9

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Прав Кунчев не отлагайте, а направо пропуснете отровната ваксина...

8

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ИСКАМ СИ СПУТНИКА V

7

тъй де

преди 3 години

Нищо, нищо..............ще поотложим.

6

Гошо...Тъпото

преди 3 години

И аз не препоръчвам...отлагане на имунизацията.Да започват ваксинация по области и адреси...веднага.Ако не могат,оторизираните...власти да си подават...оставката.Да ходят на Женския пазар да си казват...лакърдиите.