101

Патриот

преди 3 години

По-големи некадърници и нищонеправци от ГЕРБ никога няма да има !

100

БАНко

преди 3 години

ПОЗОРЪТ БОРИСОВ

99

Анонимен

преди 3 години

Буциии Оставка!!!

98

Анонимен

преди 3 години

РАЗХОДЕТЕ СЕ ДО СКОПИЕ,ЗА ДА ВИДИТЕ КАК СМЕШНИТЕ И ЖАЛКИ МАКЕДОНЦИ СТРОЯТ ПЪТИЩА И КАК РЕМОНТИРАТ УЛИЦИ И ТРОТОАРИ,ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ЗНАЧИ КАЧЕСТВО.НАСКОРО СЕ ПОСТРОИ И ЕДНА ЧИСТО НОВА МАГИСТРАЛА ПРЕЗ ТРУДЕН И ПРЕСЕЧЕН ТЕРЕН БЕЗ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ,КОЯТО СЪЩО Е БЕЗУПРЕЧНА КАТО КАЧЕСТВО.КОГА ЛИ ЩЕ ГИ СТИГНЕМ МАКЕДОНЦИТЕ ПО КАЧЕСТВО НА СТРОИТЕЛСТВО НА ПЪТИЩА!

97

Инженер

преди 3 години

не се взирайте в асфалта . Основите на моста са подкопани и зарязани от строителя. Дали нарочно го правят утре да се върнат да правят укрепване на моста? Не знам. Но със сигурност ще са същите. То просто няма други. Изискванията на обществените поръчки са такива - изисква се опит, но никой няма да си направи труда да отиде да види какво се е случило с предишното построено от фирмата. Искат се и референции, но те обикновено се правят веднага след строителството, а не 7-10 или повече години след.

96

Анонимен

преди 3 години

Чекмедже бабаит не е виновен, от времето е.

95

До 99

преди 3 години

Смърт за богаташите.Ами..русначе...както си се писал...отивай да трепеш твоите любимци от Кремъл тогава.Там всички са милиардери.

94

BMS

преди 3 години

Много ясно се вижда че трябва да има ''дилатиционна фуга''

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 97Ми направи го ти за по-малко.давам ти 220лв

92

Анонимен

преди 3 години

Йозеп Борел, Мария Габриел и всички Калинки и Кристалинки по света строят качествено за милиони ама срещу пясъка не можеш да се бориш. ЕС е най-великото нещо на света.

91

Хахахаха

преди 3 години

Гласувайте пак за ГЕРБ. Или по-добре не ходете на изборите. Те Калинките и ромовете ще свършат работата и още 4 години ще ви язди Клептомана. Сега някой *** на ГЕРБ ще ме пита: За кой да гласувам?- ЗА КОЙТО ИСКАШ! ШАНСА ДА Е ПО-ЗЛЕ ОТ ГЕРБ Е НУЛА!

90

До 95

преди 3 години

Ти по бай Тошо от правец ли тъжиш?Какво ти е построил той?Същия е като неговия ученик мутра.Комунисти и селлляци.

89

Анонимен

преди 3 години

Гербаджиите пак ще скочат да защитават любимата си мутра.Бил градил.Да...с нашите пари..наполовина за комисионни за тях...и отгоре на всичко..некачествено.И пак го обичате.Че и се пишете антикомунисти.А пък защитавате един заклет комунист.

88

Анонимен

преди 3 години

10 метра мост - 22млн - АЙ СИКАНА!!!

87

Винету

преди 3 години

До АнонименЩо Боко с милиардите построи до морето ли бе ахмак хахаха. Лот след Лот за да реже лентичка на отсечки по 100 м струващи милиони. За 45 години имаме 2 магистрали и АЕЦ и хиляди заводи, за 30 години имаме заеми и се разпродава всичко сторено преди това! От Пожарникар и Учителка - толкова! Крадене, крадене, крадене и слугинаж пред Запада!

86

Анонимен

преди 3 години

Нормално, това е свлачище, срутище. Природа, не можеш да я бориш. Освен това има подвижни пясъци в района. Също има река!! И големи температурни амплитуди тази зима! Марионетката Фандъкова и кукловода и Чекмеджан нямат никаква вина!

85

Анонимен

преди 3 години

в съседна македония има магистрала,която е още от югославско време и свързва скопие със северната граница със сърбия и южната с гърция...асфалтът и маркировката са перфектни все едно,че вчера са за сложени...една дупка няма.без европейски пари македония съумя да построи много пътища и магистрали,които са в безупречно състояние.факт.така че нека бойко да отиде и да се научи в македония как се правят магистрали и пътища без европейски пари.ремонтирани улици в скопие не са мръднали десетилетия.

84

Анонимен

преди 3 години

ДОБРЕ ЧЕ ДОЙДЕ ГЕРБ НА ВЛАСТ ТА ДА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ИМА И ПО ЛОШО

83

76

преди 3 години

Пожелавам ти да си "безработен" като мен. Западна Европа, IT сектора... За такива като теб не ми пука, заслужавате ГЕРБ. Яд ме е, че има и много читави хора в България, които страдат от клептоманите на Тиквун.

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85"Навремето като казвах ..."Малиииии. Значи ти киснеш по тия форуми от поне 7-8 години, а?