20

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ТУКА ДОКАТО СА НАКАНЯТ ВИРУСА ЩЕ ИЗЧЕЗНИ

19

Анонимен

преди 3 години

Тези препарати просто не вършат никаква работа? Щяло "по-леко" да караш болестта, тоест, както я карат 90% от хората по принцип? Е за какво ми е този медицински експеримент? Който го е страх, да се ваксинира, останалите ни оставете най-после с тази пропаганда. Провали се плана, няма да може да изкарате десетките милиарди ежегодно, както се надявахте

18

Анонимен

преди 3 години

Масово по документи, иначе никой не ще. Колното и да мрънкат културата за ваксини идва с десетилетия, не става зс 2 месеца пропаганда. Още повече с вредни ваксини.

17

Масо Масов

преди 3 години

Масовото ваксиниране няма да започне НИКОГА в България, няма желаещи.

16

АСТРАТА с 61% ЕФЕКТ

преди 3 години

това ще слагат масово. А Пфайзера ще си го къткат за свои хора. Даже и тази евтина неефективна ваксина не се знае дали действа на хора над 65, които са най-рискови. Така, че може май, може юни, а току виж всички са преболедували и ваксините станат ненужни

15

Ще се случва

преди 3 години

Ако се намерят достатъчно .... да се навият!

14

Поправка

преди 3 години

Да го кажат - МАСОВА възможност за желаещите ентусиасти-тестъри да дадат информирано съгласие за ваксина. Хората сме одушевени предмети, не сме 6 милиона домати да хвърлиш в щайгата!

13

Изненадан

преди 3 години

Това го чувам от три месеца.КЪДЕ СА ВИ ВАКСИНИТЕ?????? Толупа да не обикаля магистралите а да ходи в Брюксел и да плаче за ваксини.

12

Анонимен

преди 3 години

Няма кой да тръгне," масово" да се " ваксинира" бе хора! Разберете го това! Що са тия напъни не знам .Хипохондриците колкото и да са,едва ли са 80%!

11

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЩЕ НИ КАРАТ ПОД СТРОЙ КАТО В КОНЦЛАГЕРИ

10

Минчо Спасов

преди 3 години

Принцеса Лея ,ген.Плъх ,Бай Шиле ,Кумовица ,туловището иПедя човек са СРАМ И ПОЗОР за България!Мангъров президент!Гледах интервюто и направо ги попиля !Те са директно за затвора заради национално предателтство ,застрашаване на живота на милиони българи ,чрез пробутване на меко казано смър-дящата стока на СЗО и техния карамелен прадседател.продажници сте вие!

9

До Начо 3

преди 3 години

https://google/amp/s/nbcnews/news/amp/ncna1257885По светя пълно с умрели МИНУТИ сред ваксинацията, те минават с отговора - били стари. Ама като умираха с диабет и заболяване с Ковид казваха - само от Ковид е...иначе щяха да си живеят минимум още 5-10 години...та да ваксинацията е крачка напред, само че към небето.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Ще измислят ако им позволим.

7

Анонимен

преди 3 години

"Стига дървени философствания, ще се ваксинираме, все е нещо, нетърпимо е да се живее в тази обстановка, ваксините са крачка към края на всичко това."Ти бавноразвиващ ли си? Кое от "няма да се ваксинираме" не разбра? Да ти го обясня ли като на 5 годишен?

6

бааа го

преди 3 години

Ама как така през март, нали тогава е ПИК-ът и ТРЕТАТА вълна според ''специалистите'' от НОЩ, МОЩ, ВОЩ, ПОЩ и т.н. ?!

5

Max

преди 3 години

Пак ще сме последни в Европа, както във всички други класации.Нищо ново под слънцето.

4

Начо Културния

преди 3 години

Онлайн регистрация за желаещите да се ваксинират, и властите да се свържат с човека къде и кога ще го ваксинират. Стига дървени философствания, ще се ваксинираме, все е нещо, нетърпимо е да се живее в тази обстановка, ваксините са крачка към края на всичко това.

3

Анонимен

преди 3 години

Стана ми смешно дето нашите обещали на макетата кашонче ваксини още от декември и още го чакат

2

Анонимен

преди 3 години

"Масовото ваксиниране от март, има ли яснота как ще се случва?"Вие първо имате ли яснота дали има достатъчно желащи за да наречете ваксинирането "масово"? Интересът е изключително слаб а вие от два месеца повтаряте това като папагали.

1

Математик от ЩАБА

преди 3 години

По изчисления:На хартия:До края на лятото 100% ваксинирани !В реалност:Я ваксинираме още 100-200 хиляди човека...