290

Анонимен

преди 3 години

македонски дрипи като Христо Христов - руския пaрцaл пoдлoгa

289

Анонимен

преди 3 години

Няма проблем, 307.Разтегляш България да стане по-голямаи веднага правиш карта с още пустеещитегиони. Тия досега не ти ли стигат?

288

Анонимен

преди 3 години

и ваксините ще продадат, както продадоха танковете и бтр-те, дето им подарихме. над20 пъти съм ходил в тази псевдо държава, в 50% от разговорите казват 'што е можно да се изкористи'..т.е да се спечели..корист ви е ясна думата. друго не ги вълнува, дали са българи, сърби, албаци, древни мъкедони - важно е да завлачат парите, а после нищо не ги интересува.

287

Анонимен

преди 3 години

Албанците какво чакат? Да заграбват македония. След Това Турция, България и Албания трябва да си разделим сърбия и гърция.

286

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 324Как да се успокои, като ако не изпълни нормата за деня няма да получи обещаните рубли?

285

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовПродължаваш да наглееш. Вече ти показах какво са написали българските официални власти. Това, че си неграмотен, и се осведомяваш от нашите медии, които се соведомяват от македонските, които се осведомяват от някакъв сърбоман си е абсолютно проблем на червени текезесари като теб. А това, че злобееш и се радваш за откровено анти-български действия, показва какъв безродник си. То вие рублолюбците всичките сте такива, тъй че никаква изненада.

284

Хърбел и Щърбел

преди 3 години

Хърбел поискал сметка от Щърбел.

283

анонимен

преди 3 години

Ама че сте нагли макета?! Непрекъснато ни плюете, че бугарите сме лоши, а все искате и искате! Като деца сте, непорастнали, такава е и новоизлюпаната ви държавица!

282

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовУспокой се, ще получиш разрив. Не получаваме повече от другите държави които са в ЕС. Македонците не са никъде и за тях има само подаяния. Така е, който се отцепи от гена си ще го взима до края на дните отзад.

281

Анонимен

преди 3 години

и солун, и атина са били български. за 38 години. при цар симеон. също и будапеща, белград, одрин, цяла румъния и половината западни балкани. границата ни е стигала на 109 км на юг от днешна атина.

280

Анонимен

преди 3 години

Все някой трябва да ви дарява на вас, клoшaри с претенции.

279

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовТи не каза, че не вярваш на нито една от двете страни, текезесар. Ти каза, че вярваш на македонците, даже се радваш на сръбско македонските анти-български действия.Лъжлив, отгоре на неграмотен, и некадърен. Заминавай при баща ти в ТКЗСто.

278

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 311За разлика от такива като вас, дето само приказват, някои обещават само каквото могат да изпълнят.

277

корекция

преди 3 години

До Няма проблемхайде да не се увличаме в територитиалните мечти - Солу и Истанбул никога не са били български.

276

стоян

преди 3 години

А това с ваксината е точна реакция на нашите. Никаква ваксина. Да не питат погрешния въпрос "Къде е ваксината ви", а "Защо не ни давате ваксина"? Мошеници.

275

Що им се сърдите на

преди 3 години

макитата. Те явно не са свикнали на манталитета на вожда наш. Ми той едно нещо го обещава по десет пъти, докато на хората им втръсне да го слушат. Пък даването........... Това вече е друга бира. Ние трябва да критикуваме, че хем живеем в държавата, хем ушите ни хванаха мазоли от обещания, хем задниците ни .........се затвориха от глад. А ваксините ги гледаме през крив макарон. Нооо ни обещаха, значи ще стане. Ама за тоя дето жив остане.

274

стоян

преди 3 години

До Сата НАТО: Съгласен. Македонците в този си вид нямат място в ЕС. Трябва да им го кажем, и да разделим тяхната ЕС-интеграция с албанците. Македонците без капка срам се опитаха да излъжат света няколко пъти: Гърция за античната история, а сега и нас за тази до 1944. И са абсолютно сериозни в това си намерение. Ние не сме им братя. Тази роля са играли и играят и сега сърбите.

273

NDZ

преди 3 години

Обещахте на сърбите да изградите сръбски културен център в Скопие и то най-скоро. Кога ще въведете изучаване на български език бе "братя"? Каквото повикало,такова се обадило- сигурно знаете тази "македонска "поговорка?

272

Анонимен

преди 3 години

Не са празни обещания. Той това което е обещал ще го изпълни, когато е написано, че ще го изпълни.--------Когато вече няма да има нужда...Ставате смешни със селските си финтове.

271

Айдее

преди 3 години

Гушкайте си сърбите и плачете за Тито. Само това можете и правите от 70 години! Жалки............