14

Пълна лъжа

преди 3 години

Швеция е огромен производител на дървесина, въглища, нефт, газ, рибни продукти, желязна руда.Няма как да го закъса за ток.Имат 2 ядени АЕЦ и 7 ТЕЦ., дори продават ел енергия на Финландия и Норвегия.А тази зима изобщо не е студена за тях.

13

Анонимен

преди 3 години

Ееее сега Бай Тошо да му бяха дали време да построи втората атомна, щяхме да им дадем на хората. Даже Гренландия щяхме да разтопим, ама на.

12

Док

преди 3 години

Либеррастите пак спестяват съществената причина за недостига на ток. Пропускате важния факт, че Швеция е лидер по брой електромобили. Е, вече се вижда какво очаква голямата част от "развития свят" с безумната мантра за преминаване към автомобили с нула емисии, а ток за тях от ТЕЦове, хаххаха. Още преди години специалистите ви казаха първо да разработите достатъчно екологични мощности и чак тогава да натискате за масова електрификация при автомобилите, ама либерасттката чутуура е като бетон.

11

Анонимен

преди 3 години

Швеция винаги е била студена страна, тя е на Север!Ще спрете ли с фалшивите статии и новини?Защо досега имаха ток, а точно сега нямат :))))

10

Анонимен

преди 3 години

От години си имам такава на батерии, купих си еднин малък панел (за да пробвам) и я оставям да се зарежда на него, през деня оставям и таблета закачен и вечер като се прибера се е заредил.Наясно съм че е съмнително дали ще избия парите на инсталацията но е занимателно. Събрах старите батерии на телефоните и ги свързах една към друга и сега имам една голяма с която зареждам мобилния вечер.

9

Анонимен

преди 3 години

Ами аз ако бях на мястото на Путин точно сега бих измислил уж авария в газопроводите. За две седмици само. Няма да се отрази на Русия. Обаче в Западна Европа ще паднат всички либерални правителства, като им отиде заблудата, че печатните хартийки без покритие им осигуряват благоденствие.

8

Анонимен

преди 3 години

И тази гнусна страна се дава за пример!

7

Анонимен

преди 3 години

А какво ще стане, ако по плановете на ЕС след 10г останат само електрически автомобили? Явно няма мощност даже за покриване на отопление при студ, камо ли да има десетки милиони автомобили включени да зареждат.

6

Анонимен

преди 3 години

Прехвалената им зелена енергия ще им изяде главите. Това ала-бала.

5

Анонимен

преди 3 години

Така става като се топлят само на ток, а аз си имам "топлофикация" и ми е през ... за цената на ел.енергията

4

Анонимен

преди 3 години

Баце бързо да им продава ректора от гьола Белене

3

сигурно

преди 3 години

Ако Путин им спре газа и въглищата , ще изпукат от студ!!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Токът спъп в Швеция?! Айде бе! Бай *** онзи ден пред панелката каза, че тук е най-скъп от цял свят и Бай *** е най-беден на света, ама има 2 Мерцедес-а пред блока!

1

Анонимен

преди 3 години

Сега да пратят онуй лудото девойче там , да помръзне малко , и сама ще иска да хвърля въглища във въглищните електроцентрали само и само да се стопли! Разберете , цялата идея на " Зелената сделка " е , Франция да продава атомното си електричеството на цяла Европа! И да направи държавите зависими !