67

АнонимеН

преди 3 години

КУНЧЕВ:ВСЕКИ КОЙТО НЕ Е НА РАЗСТОЯНИЕ ОТ 2.5 МЕТРА ЕДИН ОТ ДРУГ ДА БЪДЕ ГЛОБЕН С 300 ЛЕВА!! НОСЕТЕ СИ МЕТРИ С ВАС И МЕРЕТЕ ТОЧНО!

66

Цецка

преди 3 години

Ген. Атанасов от Да, България е първи по невърнати субсидии - сега го проверих. Баси, надявах се на Да, България - те явно същите *** били - само пари да видят...

65

Перник

преди 3 години

Най-добрата награда за Нинова е когато за Радев няма награда и обратното.

64

Анонимен

преди 3 години

Най-смешното е как евреи накараха други евреи да купуват като луди вакснината на двойна-тройна цена и да набоцка над 60% от населението си набързи без да знае дългосрочните негативни последици от това...

63

До Дългия

преди 3 години

Трифонов оная вечер го чух по телевизията точно това да казва. Че за него няма място в парламента - имало къде, къде по-добри от него. Направи ми впечатление, че каза, че за него министър-председателя трябва да е личност завършила престижни университети и знаеща езици, а той не бил такъв и нямал място там. Това да си го каже сам не е малко.

62

Анонимен

преди 3 години

Бойко се похвали преди,че е внесъл 1 милион теста,ама това с наши паи от данъците ни.Дава ги на лабораториите умножени по 10 и разликата му пълни шкафчето.Сега може и маски да е внесъл,ама не се е похвалил още.

61

Зоро

преди 3 години

Абе не се ли сеща да го питат журналистите, защо връща учениците този нямам думи, като и селския бик разбра, че след месец от връщането заразените растат. От 100 на 1000 за един месец откакто пуснаха малките. Сега и големите бутат и резултатътще е налице точно по изборите. Това Е НАРОЧНО!!!! Явно журналистите са предупредени да не питат или им изстива мястото.

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52Нито пък имаше бум на заболелите след хорото както всички пискаха.Амамного лаеха тога,а като не се случи си мълчат като бити гъ зове

59

Анонимен

преди 3 години

До Щабен плъх 66Лицата, които все още не са се ваксинирали да се придвижват на куц крак, за да могат останалите съвестни/ваксинирани граждани да ги разпознават отдалеч и да ги избягват. При нарушение на тази разпоредба да се заточват на Белене.

58

До Попов

преди 3 години

Пич, къде го чу това за Да, България. В интернета се върти тази новина за събраните професионалисти, но споменават само Има Такъв Народ на Трифонов. Бил направил кастинг и се явили уникални хора, които сега са в листите им за депутати и министри. Аз лично залагам на хора, които не са лапали до момента държавни пари, не са лъгали, не са корумпирани. Ако хората на Трифонов също се превърнат в такива - и те лягат под ножа.

57

Дядо Стефчо

преди 3 години

Слави аз незнам защо не го виждам много като общественик и интелектуалец. По скоро може да пее в хоремаг.

56

Анонимен

преди 3 години

Тоя да обясни той лично изолирал ли е Ковид-19 и как различава британския щам от Ковид-19 ако не гo е изолирал първо него. Цялата работа е една жена на пазара каза.... След като много вярва на СЗО, те казаха, че трябва да се провери във пещерите около Ухан, да отива там да почва да изследва прилепитe.

55

Щабен плъх

преди 3 години

От понеделник всеки гражданин да носи proximity sensor, който да пищи ако се приближиш на по-малко от 2.5м до някой друг lemming.Също така като се возите в метрото трябва да си задържате дъха по-време на движение, и да дишате само на метростанциите. Успех при отсечаката Интерпред - Нац. Стадион!

54

Попов

преди 3 години

Нямали ГЕРБ алтернатива ли? Аз пък чета и слушам от познати, че Има Такъв Народ и Да, България са събрали най-добрите икономисти, финансисти и всякакви професионалисти от различни области, завършили най-големите университети по света. Двоумя се за изборите между тях. Единствено ме притеснява, че Христо Иванов е бил част от правителство на Борисов, а генерал Атанасов е на първо място по невърнати пари от субсидиите.

53

аз

преди 3 години

С някой дето много знае и има дупи

52

До 44

преди 3 години

Снига с това какмо е казал създателя преди 30 години. Това което твърдиш са глупости. Този метод се използва и в криминологията. Това че Шерлок Холмс не го е потвърдил, не го први неизползваем

51

Анонимен

преди 3 години

Явно се страхува след изборите да не го затворят за държавна измяна.

50

АнонимеН

преди 3 години

КУНЧЕВ: ДА СЕ НОСЯТ ПО ДВЕ МАСКИ ЕДНА ВЪРХУ ДРУГА И ВСЕКИ НА РАЗСТОЯНИЕ ОТ 2.5 МЕТРА И НИКАКВО ГОВОРЕНЕ!! ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ САМО ЖЕСТОМИМИЧНИ ЗНАЦИ!

49

продълж.

преди 3 години

И сега става още по-интересно - <strong>Сорос е собственик на германската компания Винтертур, която е построила лабораторията в Ухан и която чрез Блекрок притежава 1/3 от акциите в световния банков капитал. На свой ред в Блекрок основният пакет акции е собственост на Майкрософт, а Бил Гейтс освен основен акционер във Файзър е и един от големите спонсори на СЗО</strong>

48

Анонимен

преди 3 години

Кунчев, дай да си дойдем на думата...Лабораторията в Ухан е собственост на Глаксосмитклайн, които произвеждат Файзър ваксината. Лабораторията е финансирана от д-р Фаучи.Финансите на лабораторията са под контрола на Блекуотър - компанията, която управлява парите на соросовото Отворено общество.