140

ГосТ

преди 3 години

Де да можеше и простолюдието да не се опитва да прави нещо... направеното от некадърници и крадци е много по вредно от нищоправенето. Просто е. Лао Дзъ го е казал, простолюдието трябва да бъде с пълен търбух и празна глава. За да не се опитва да прави абсолютно нищо !

139

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов не вярва даже и на платените от него контрапротестанти, последните и него ще го предадат за парче пица и 20 лева!

138

GG

преди 3 години

За нищоправене дава ли се отчет ?!

137

Серсем

преди 3 години

Голям трън в очите на Еднокнижника Чекмеджан е президента.Президента работил за руснаците))) Не знаех,че в американската военна академия обучават и руски разведки ,но знам,че Чекмеджан без да има грам мозък( освен за крадене) бе издигнат от друг крадец- "Царя"

136

Анонимен

преди 3 години

. Добре, че Борисов не позволи на нормалните хора Това не са нормални хора, паплачта и утайката на обществото, предполагам, че ти си от платените гербаджийски *** и биячи. Освен, че сте купени, а и непостоянни фенове на Вожда, за парче пица и 20 лева сте готови и Бойко да предадете!

135

Анонимен

преди 3 години

ЗАЩО НЯМАШЕ ЖЕСТОМИМИЧЕН ПРЕВОД В ЕФИР

134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 140 Хахахахаххахаха

133

Анонимен

преди 3 години

ЗАЩО НЯМАШЕ ЖЕСТОМИМИЧЕН ПРЕВОД В Е ФИР

132

Анонимен

преди 3 години

До отровната гадинаАми то и Бойко е за пенсиониране и той иска да си ходи в Банкя, но простовати, прости калинки като теб не го пускат. Бойко Борисов неслучайно ви обижда,нищо че му служите, заслужавате си го. Румен Радев е образован и почтен Президент, паплачта не понася такива личности. Да подразбираме, че си от тази ***.

131

Анонимен

преди 3 години

Радев закопа дъното.Отстояваш интересите на тези които седяха зад тебе.Но не успя да свалиш правителството.То затова Макаров го отзоваха, понеже се провали революцията, за която размахваше юмрук Радев.Той е символ на антибългарщината и омразата.Сега пак се натиска за 15 000 лева заплата.

130

ГосТ

преди 3 години

Вие какво ще предприемете, сърдечно-съдова или мозъчна операция от санитарка или ще предпочетете да не предприемате нищо и да поживеете още малко, колкото ви е "писано" , А ?

129

Анонимен

преди 3 години

*** ми идва на ум като го видя тоя. Иска да оправя държавата ама не направи партия с която да влезе в парламента, иска да лае отстрани и да вдига умручета.

128

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 135Радев насъскваше платените "протестъри". Добре, че Борисов не позволи на нормалните хора да излязат и да ги ометат. Тогава щеше да стане мазало.

127

Гешев е на ход

преди 3 години

Защитава единствено лакомията, наглостта си и интересите на другарите Решетников и Божков.За един мандат нищоправецът Румен Радев ще вземе близо 1 млн. лв., плюс доживотна голяма президентска пенсия. - И защо? За вдигане на юмруци и нагнетяване на социално напрежение? - За нещо свършено ли? - За злословия и за злодеяния...Ред е най-после Гешев да се заеме с него и котилото му...След няколко месеца ще бъде само още едно мръсно петно в нашата история...

126

ГосТ

преди 3 години

Единственото добро което може да направи простолюдието от герб за клетата България е да не прави абсолютно нищо !!! За тази цел,народа трябва да ги опълномощи просто да усвояват 100% от парите на европейския данъкоплатец (включително и българския) вместо 60% и просто да не правят нищо друго освен това което могат - да ядат,отделят и почиват у дубай.

125

отровна гад

преди 3 години

Няма нищо лошо бивш военен да се кандидатира за президент или друга поличиеска длъжност. Но не се прави така, като Румен Радев - пенсийка и хоп веднага на избори! Ама нали докато си на служба си бил деполитизиран, бе другарю генерал?! Кога успя да влезеш в политиката? Значи си бил в политиката още докато си бил на деполитизирана военна служба, нали така?Нормалното е след службата да влезеш в политиката за 1-2 години със собствена или съществуваща партия и тогава да отидеш на избори!

124

Анонимен

преди 3 години

***! Народа го е казал за такива!

123

Анонимен

преди 3 години

" Радев е позор за България"Грешиш! Ако беше друг, досега България да беше съсипана! Въпреки трудната 2020 година, Българския Президент не позволи да има размирици в България! Той подкрепи справедливите искания на протестиращите, но до размирици и гражданска война не позволи да се стигне, въпреки че *** като теб са искали такова нещо.

122

Анонимен

преди 3 години

Това е тактика. Вместо да говорим за парламентарни избори,да говорим и обсъждаме неговата личност! На такива работи ги учат в Москва!

121

Анонимен

преди 3 години

На есен значи пак ГЕРБ ще ти правят изборите. Ама сълзите ще са за тебе:)))))))))))