77

Анонимен

преди 3 години

Искаме Спутник !!!!!!

76

72

преди 3 години

биха били известни ако ваксината работи, и ако тия икономически колоси имаха адекватни медии и адекватни хора които да проведат адекватни изследвания. сега, сравняваме процентно ваксинираните с нормална ваксина в израел, и тия 2 милиона спрямо населението на русия и останалите развиващи се страни, в които е доставена, и получаваме, че де факто руснаците си правят изпитанията "на ходом"

75

1234

преди 3 години

А как Германия вкарва 200 дози експериментално без одобрение от озяк?

74

Анонимен

преди 3 години

Икономиката на Русия работи, всички индустрии в страната работят, Русия разработи имунитет на населението с нисък процент на заболеваемост в сравнение с други страни. Русия е на 60-то място по общ процент на заболеваемост за една година в света на 100 хил. души население.

73

Анонимен

преди 3 години

Усетиха се вече, че от западната ваксина умират може би повече хора отколкото от вируса.

72

IQ 228 до IQ.2.28

преди 3 години

Аре селски с тоя нисък IQ къде си тръгнал да коментираш

71

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБорисов не е нито американофил нито русофул. Борисов си гледа да си запази стола. В България един политик ако не служи на интересите на САЩ не може да остане в политиката зашото България е васална колония.

70

Анонимен

преди 3 години

абе унгарците мисляза държавата синаритаха шорош и изгониха института мувъншния министър на унгария каза че приказките за навални от страна на ес са си гн.усно лицемериекупиха си китайски и руски ваксиниа турция и унгария организират производство на рускатаЕС като нямаше какво да направи каза че всяка страна решава самаа у нас ни пускат пар.тенки за някакви решения на европейската комисия за да оправдаят действията на марионетката комунист от банкя

69

Анонимен

преди 3 години

Извинявам се, ама моята жена настоява да се ваксинираме цялото семейство с китайската ваксина. Обича много китайска храна и държи на тяхна. Говорих и, поотупах я, нищо не помага. Ако може Кунчев, Кантарджиев или някой друг да ми обясни какво да правя. А много искам да се ваксинираме, търпение нямам.

68

Зозо

преди 3 години

Руската тръбъ за Сърбия ще се изплати точно, колкото и яз.Цанков камък - НИКОГА.

67

БАБУШКАТА МЕРКЕЛ

преди 3 години

лично е обещала на ПУТИН да съдейства за сертифицирането на СПУТНИКА в ЕВРОПАТА....толкова са закъсали. А нали знаете ТИКВАТА и клакьорите му как ще обърнат палачинката щом НАЧАЛНИЦИТЕ кажат

66

IQ 2.28

преди 3 години

До Анонимен69никога, руския рекет е константа. сигурно вече са и наредили колко милиона бройки да се купят и на каква цена. която цена нема и да бъде огласена, щото ;)

65

Анонимен

преди 3 години

Около 2 милион руски граждани обаче вече са ваксинирани със Sputnik V, а освен това руската ваксина се доставя в чужбина - в Беларус, Аржентина и други страни. Това показва категорично, че всички сериозни странични ефекти, които не са разкрити в хода на изследването, вече биха били известни досега.

64

Анонимен

преди 3 години

А той Борисов е и най-големия Американофил!Предплати за непроизведени самолети на САЩ!

63

IQ 2.28

преди 3 години

До ПО-ДОБРЕ ЖИВае селски. руснаците още не са наясно с процента успеваемост на техната ваксина, и самите руснаци открито заявяват, че чакат "вредната"... свали червените очила, 2021 е

62

Анонимен

преди 3 години

От руската ваксина никой не е умрял.

61

Анонимен

преди 3 години

Так точно друг )

60

Анонимен

преди 3 години

Няма какво да коментираме,да я дават руската и да се ваксинираме.

59

Анонимен

преди 3 години

България провали Южен поток от което загуби поне 5 милиарда досега. А в същото време плащаме рекет милиарди долари на САЩ за остарели самолети.

58

ПО-ДОБРЕ ЖИВ

преди 3 години

ваксиниран с руска класическа ваксина по метод отработен от 50г насам, отколкото МЪРТЪВ и вакиниран с най-модерната УСА ваксина или въобще неваксиниран като *** от колониите