47

Анонимен

преди 3 години

В Русия минималната заплата от тази година е 13 000 рубли - 280 лева Руснаците се чудят как така дори в най-бедната страна в ЕС - България хорат аимат по високи доходи Путин е раздал всички важни отрасли на икономиката на разни престъпници , те му плащат дивиденти , подаряват му дворци а народа мизерува

46

Бау

преди 3 години

за какво му е такова грамадно нещо?

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Добре ли сте?

44

Анонимен

преди 3 години

Путин да се благодари че руснаците като северен народ са спокойни и търпят много Там никога няма да видите хората да се бият с полицията по време на протести

43

Диана

преди 3 години

До Анонимен26Та нали войната във Виетнам беше прекратена под натиска на демонстрациите срещу нея, ***! Войната няма нищо общо с Путин! Путин вече дразни и децата в Русия и не с това, че е бил бандит, а с това че е много ***-дори не разбира, че отдавна беше време да си тръгне и това съвсем не е шега..Той отлично знае, че не е политик и мястото му не е в политиката!Направи каквото можевече пречи...но като всеки *** не може да го разбере...Лошото е, че първо трябва да разпусне партията си

42

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на фактическото военно превъзходство Москва съвършено не я засяга невижданата по мащабите си кампания на истерия, разгърната от НАТО, а що се отнася до вашингтонските и брюкселските герои, то тяхното мнение отдавна е безразлично за Кремъл.

41

Христо Христов

преди 3 години

Нищо чудно да е нищо чудно.Не бе, просто сега ме пуснаха от стаята до Интернета.

40

Анонимен

преди 3 години

Владимир Путин: "Искам да кажа на онези, които все още чакат постепенното избледняване на Русия: в този случай се притесняваме само за едно - как да не настинем на погребенията ви."

39

Анонимен

преди 3 години

Цялата работа мирише. 2004, едва първи мандат, не са такива пари за РФ, защо трябва да е тайно? Какъв е смисъла, ако не евентуално, безопасност? Това типче Навални лъха на нечисто. Няма революция в Русия, само болни глави приемат желаното за реалност.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Ако шефовете ви прочетат какви *** партенки пускате всичките ще ви уволнят!

37

Анонимен

преди 3 години

Русия винаги ще бъде бедна и изостанала страна Хвата в клещите на престъпници като Путин Хората мизерстват с малки заплати но Путин говори само за оръжия Жалко за руснаците , не са лоши хора

36

Анонимен

преди 3 години

На английски няма дума за роб, използват думата славянин за роб, турско робсво на английски е "турско славяство" - Turkish slavery. За САЩ българите са просто роби, васали които могат да мародерстват както си искат.

35

ПУТИН СЕ КЛАТИ

преди 3 години

Имам съмнения, че този път властта на Путин се клати,клати се много сериозно,както се клатят на коча онези работи.

34

Анонимен

преди 3 години

До Дианаобразовай се бе, мила!Логиката ти куца, а трябват и знания!

33

Анонимен

преди 3 години

Икономиката на Русия работи, всички индустрии в страната работят, Русия разработи имунитет на населението с нисък процент на заболеваемост в сравнение с други страни. Русия е на 60-то място по общ процент на заболеваемост за една година в света на 100 хил. души население.

32

антизападопоклонник

преди 3 години

Алоу, ***, айде по-полека със сравненията! Монако е с площ от 2кв.км. Това означава, че този дворец е разположен на площ от 80кв.км. Е то това няма да е дворец, дворцов комплекс, ами цял град! За сравнение третия по големина град на руското черноморско крайбрежие- Анапа, е с площ от около 60кв.км.

31

Анонимен

преди 3 години

Съдейки по това как така наречените "цивилизовани страни" общуват и се обръщат към Русия, може да се направи извода, че никакъв повече или по-малко равноправен диалог между въпросните страни не се предвижда в обозримо бъдеще. В момента руската дипломация, през устата на министър Лавров, все още се опитва да увещава западната дипломация, опитва се , без да излиза от рамките на дипломатическата традиция, да разясни позицията на политическото ръководство на Русия по един или друг въпрос. Но силите и възможностите на руската дипломация не са безкрайни.

30

Анонимен

преди 3 години

В МВнР ще бъде извикан посланикът на съответната държава и ще му бъде връчена нота, в която ще се съобщи за това, че Руската Федерация обявява война на въпросната държава. Това е. А когато граничарите на тази държава разберат, че Русия им е обявила война, "горещата фаза" на войната вече ще е приключила и на тях, граничарите, дори няма да им се налага да надяват бронираните жилетки. Всичко ще стане доста бързо.

29

Анонимен

преди 3 години

Ще се нанесат определено количество прецизни удари по обектите на управление и лицата, определящи политиката на въпросната държава. Гражданската инфраструктура няма да бъде подложена на въздействие. Няма никаква нужда от това. Всъщност страната, както си е живяла, ще си живее и занапред с единствената разлика, че новото политическо и военно ръководство на дадената държава ще има ясна представа що е то да воюваш с Русия и що е то, когато Русия воюва с теб.

28

Анонимен

преди 3 години

"Образът на победата", който си представят западните кукловоди е свалянето на Путин. Според тях само Путин "да си ходи" (по всякакъв начин), веднага Русия ще рухне или ще попадне в ръцете на поредния Горбачов или Елцин (Западът ще помогне) и ще се разпадне по същия начин, както СССР навремето. Заради постигането на тази заветна цел Западът е готов известно време да търпи неудобствата с присъствието на световната политическа арена на този злобен персонаж Путин.