76

Анонимен

преди 3 години

Майка закла двете си деца в дома им в Сандански. Малчуганите са били на 2 и 5 години.

75

Яблани и груши

преди 3 години

Демокрацията е дрогирана 16г силиконова фолкпевица, пееща турски ритми на развален български, с нейния приятел футболист на фалирал клуб без заплата, които пускат бюлетини за партия с основен приоритет да забие турско знаме на Шипка. Чао

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 75,7 милиона+ близо 3 милиона в САЩ и ЕС, което в момента си е почти като у дома. Други въпроси?!?Като кацам не летището Франкфурт, се чувствам все едно съм си у дома. Други въпроси?!?

73

Анонимен

преди 3 години

Българите измират като за световни, първи по смъртност в света, най-бързо изчезваща нация, а Русия има положителен прираст и увеличава населението си.

72

Тонката

преди 3 години

до 69 Смятай как и при това положение къде го описваш Руснаците се бутат да живеят тук в България:):):):)За последните 10г 250 000 са емигрирали в нашата страна:):):):)

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"повече трябва да те притеснява, че през 1990г. САЩ и Русия бяха много близки по население"А какво беше населението на членката на ЕС и НАТО България 1990г, и колко е населението на членката на ЕС и НАТО България днес след 30 години американско парнтьорство?

70

Анонимен

преди 3 години

Комонета, разходете се из града. Магазините пълни, количките пълни, пътищата пълни, банкомати на всеки ъгъл, банките преливат от депозити. Спрете да четете лента.ру и комерсант пажалуста.

69

Лъжа

преди 3 години

До 63Статистика за БВП на България, Турция, Гърция през 1981 в долари:Турция 71 милиардаГърция 52 милиардаБългария 20 милиардаБВП на трите държави през 2019:Турция 761 милиардаГърция 210 милиардаБългария 69 милиардаОбожавам да мачкам текезесари и лъжливите им статистики за България от времето на соца.Дай ми още някоя статистика по която сме били "велики", моля те.

68

Яблани и груши

преди 3 години

Когато арабите станат повече от местното население, когато дпс има повече гласове от бг, защото това не е далеч, когато децата ви развеят знамето на дъгата на гей парад, тогава ще оцените демокрацията в истинския и вид. Демокрацията е порок, който сам ще отмине. Ще видите мили приятели демократи

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68,повече трябва да те притеснява, че през 1990г. САЩ и Русия бяха много близки по население, а в момента в САЩ има два пъти повече хора и поне 10 пъти по-силна икономика. Само икономиката на Калифорния е дабъл на Русия.

66

Анонимен

преди 3 години

След 30 години демокрация и западно партньорство България е първа по смъртност в света, производство нула, 85% от населението живее в бедност.

65

Тонката

преди 3 години

Във Варна и Бургас гъмжи от Руснаци:):):)Чий го търсят в това блато?:):):)

64

до 63

преди 3 години

до 63,а през 1988 изпреварихме САЩ по БВП, бе вие у ред ли сте бе. Как се гради нормална държава с такива порости комонета като вас?!?

63

Анонимен

преди 3 години

До Тонката"Мечтата на всеки по-млад Руснак е да емигрира на Запад:"А каква е мечтата на всеки млад българин?

62

Анонимен

преди 3 години

А демокрацията кога даде фира?

61

Анонимен

преди 3 години

1981 година при комунизма България има БВП по голям от Гърция и Турция взети заедно.

60

Анонимен

преди 3 години

Пак ли спорите комунисти срещу демократи. Бе комунизма даде фира още 1979г., когато Ши се откри за Щатите и почнаха да правят капиталистически фабрики в Китай. А официалната смрт на комунизма в Б-я беше през 1989. Вие у ред ли сте, бе, живота си тече. Те го изпуснали за да въздишат 30г. по комунизма докато тролят за шепа рубли. Как се гради модерна държава с такива хора?!?!?

59

Анонимен

преди 3 години

Рубашкин все още мълчи?!Въпреки подканите!

58

Анонимен

преди 3 години

До 55 анонименМи... На мен всъщност тая България ми харесва повече от твоята България. А аз даже не харесвам България.

57

Демократ

преди 3 години

Предлагам да взривим православния храм Алескандър Невски както направиха поляците във Варшава, и паметника на руския окупатор пред Народното събрание и на тяхно място да издигнем монументи на Рони и Маги които бутнаха СССР и ни донесоха демокрация, тоалетна хартия и банани, фанелки пума, адидаски и маратонки нике и свободата да бегаме на запад.