217

А

преди 3 години

И какво е спряно - кръчмите. Голям ПРАЗ.

216

НACРАДAMУС

преди 3 години

Някъде през май-юни ще се появи ОЩЕ ПО НАЙ МНОГО ЗАРАЗЕН щам, който вече няма да може да бъде "спрян" от експерименталните"ваксини" - съответно, някъде към края на август ще излязат новите, още по-добри "ваксини" - които ще се наложи да си боцнат всички, включително претърпелите първата "ваксинация".

215

cdrom

преди 3 години

абе бате докога ша требва да си мием ръцете а

214

Анонимен

преди 3 години

Ами то като мине Април ще измисли че има още един нов щам и така цяла година ще мине.След изборите ще бъде замененен с друг министър

213

ХОРАТА НЯМА ДА ***

преди 3 години

Сами си го причиняват масов бунт от тълпи хора, които не могат да търпят повече загуби на пари и работа. Това морско свинче хамстер полага основата и началото на размирици и свиреп метеж.

212

Българин

преди 3 години

Кога ще мога да отида да пия една ракия в кръчмата? С този битов алкохолизъм вече не се издържа.

211

Анонимен

преди 3 години

Сложете ми сега хубаво минуси, но запомнете какво казвам, и когато се потвърди, ще имате едно наум какво и как се случва. В деня на заклеването на новия президент на САЩ, от СЗО са променили методологията за работа с PCR теста. След десет дена до две седмици, в САЩ случаите на новозаразени ще намалеят в ПЪТИ. Естествено, благодарение на гениалните мерки на кабинетът на новия президент.

210

Тъй, де!

преди 3 години

Ангелов иска, Бацо решава!

209

Анонимен

преди 3 години

ЗДРАВЕТО НА ЧОВЕКА ЗАВИСИ ОТ НЕГОВАТА МИСЪЛ! КАТО ЗНАЕ ЗАКОНИТЕ НА МИСЪЛТА И ПРАВИЛНО ГИ ПРИЛАГА,ЧОВЕК Е ЗДРАВ! - ДЪНОВ

208

Анонимен

преди 3 години

Април дали няма да са му светнали стоповете на тоя "професор"

207

Анонимен

преди 3 години

Трудно ми е да гледам мутрата на това същество повече от няколко секунди...

206

Анонимен

преди 3 години

Каква е разликата при смъртността между ваксините и болестта? От ваксините възрастните хора умират веднага, а от болестта-след седмица. Звучи като шега, но всъщност е какво се случва в момента.

205

дo 195

преди 3 години

Е това вече си го слагам в рамка. Сервитьорът имал непреходни знания, дами и господа, и се оправял сам. Работел перфектно с клиенти. Да се смее ли човек, да плаче ли?! Относно самодоволните ИТ-та- не само, че работа ще имат до живот, ами и да нямат, са си устроили живота и имат пари до края му. Със здраве.

204

Анонимен

преди 3 години

Като има вирус що гърбавите ходят на работа и не спазват мерките, май само за гърбавите няма вирус.

203

Анонимен

преди 3 години

До 207Да, ако са застрашени от нещо което не е измислица.

202

Анонимен

преди 3 години

Здравето и живота на хората са на първо място във всяко цивилизовано обществото...Който не му изнася... да се ИЗНАСЯ!

201

Анонимен

преди 3 години

СТрашния вирус, смъртност 0,3%, повечето на 75+ години, 85% им трябва тест да разберат че са болни , ама толкова страшен , че да падне цялата икономика на целия свят. И какъв ще е резултатът. Пълна зависимост от правителствата. Бедни и прости послушковци. Медиите ви разказаха играта. Утре ще ви блъсне някой психиран от изолация и язък за пазенето.

200

Анонимен

преди 3 години

Унгария е първата страна в ЕС, която одобри използването на руската ваксина на своя територия. Значи за премиер с тoпки Зоната не е преграда.

199

НСР

преди 3 години

GREAT RESET в действие. Явно днес от Брюксел са ги изкомандвали. Ще имат време до април да измислят следващото действие по установяване на Новия Световен Ред. Това не е вече конспиративна теория, а ПРАКТИКА В ДЕЙСТВИЕ. В събота все пак излязоха повече от 30 000 на протест във Виена, продажните медии в цяла Европа какво предадоха - нищо. За тях беше по-важно да съопбщят, че Навални е бил арестуван.

198

ФАКТИ

преди 3 години

Ваксините - не действат.Вирусът - дали е "мутирал", или са пуснали ъпдейт - не си отива, и в двата случая имаме пълен рестарт на 2020 г.Или ще седим затворени завинаги и завинаги, докато всички си загубят работата, дома и всичко - което ОЧЕВИДНО е крайната цел - или ще трябва да се живее, с вирус, с пазене, няма начин! Това може да продължи буквално завинаги