366

Анонимен

преди 3 години

Единственият човек,който не промени мнението си,и поведението си въпреки огромния психологически натиск.Постави знанията си и експертизата си пред всичко и я защитава докрай.Респект,дори да греши.Това знае -това защитава!А другите се гънеха пред Баце по три пъти на ден за да са удобни и правилни.

365

До 394

преди 3 години

Не е само това с денге-то. У нас има случаи на деца развили автоимунни заболявания след имунизация. Не съм се интересувал точно каква е била ваксината, от календарните или срещу грип.Жалко е, и е много тежко за семействата им, но за съжаление го има и нищо не може да се направи. Отказът от ваксинация също не е решение, защото когато го правиш нямаш и най-малка представа до какви събития може да доведе след 5, 10 или 20 г. Всички възнамеряваме да векуваме, но само времето е съдник на делата ни

364

Информирано съгласие

преди 3 години

НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ СЕ СНЕМА ОТГОВОРНОСТТА ОТ ПРИЧИНЕНИ ВРЕДИ.Явно хората в България не могат да разберат какъв шанс ни дава членството в ЕС да излезем бързо от Ковид кризата.Достъп до произведените ваксини ИМАТ само богатите държави които си платиха за ваксините предварително САЩ,Израел,Англия някои арабски страни и ЕС.ПРОИЗВОДСТВЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ДО КРАЯ НА 2021 НЕ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ИМА ДОСТАВКИ ЗА ДРУГИ.Русия не може по рано от 2022 да задоволи собствените си нужди а Китайската има само70% ефективност

363

Анонимен

преди 3 години

Тоя пак се изказа неподготвен. Какъв имунитет, като толкова хора се заразиха отново в рамките на няколко месеца. Освен това, това не е ваксина по която се работи от 7 месеца. Това го разбраха и малките деца. Различни щамове на корона вирус съществуват от десетки години и оттогава се работи върху тази ваксина. Кой му плати на тоя и колко, за да манипулира предизборно народа? Направо е за затвора.

362

МИСЛЕТЕ!

преди 3 години

До Анонимен 402И ДДТ-то беше много широко ползвано за наше добро", докато го забраниха. Една грешна стъпка, обаче, с решението на всеки от нас с тези ваксини, и ние и следващите ни поколения ще светнат и ще изгорят като електрическите лампи от уличното осветление, за което говорите.Докараха ни до умопомрачение и сега е последната стъпка преди да стъпим в нищото. Има ли някой все още на тази земя, който не вижда взаимовръзките?Отговорът е НЕ. Защо тогава отказвате да мислите?

361

Анонимен

преди 3 години

Razbira se che neschto koeto se izpitva na teb moje i da navredi i to nepopravimo aman ot typi troli Za alergichni i xronichno bolni tvyrdo ne protivopokazno e no to aman tuk ot bg typaci

360

Страх от игли

преди 3 години

До ГРЕШНО!Грешен е твоят коментар. иРНК е нетрайна молекула и се разгражда до няколко дни. Откъде на къде ще произвеждаш чужд протеин завинаги?

359

Анонимен

преди 3 години

Четете какво пишат тук учени хора - доктори за ваксините на *** език като за вас ако имате малко акъл се замислете.Това са безплатни съвети.

358

Анонимен

преди 3 години

Като го видя тоя в някоя статия и се сещам за две неща: Как хората са се противяли на уличното осветлени, защото са смятали, че това ще им навреди (електромагнитно поле до къщите им) и как са горяли жени на клада, защото са смятали, че са вещици и ще навредят на хората :D Та и наш Мандър МАГАРЕВ, пак се ИЗА*КА с "експертно" мнение! :D

357

дарвин

преди 3 години

последно *** ко да праим да чакаме да се заразим и ако преминем без да умрем да не се ваксинираме или да не се ваксинираме щото и ти не знаеш шо ? не разбрах какво е твоето предложение като главен експерт и неуспешнитв ти прогнози цяла година - без маски , без лекарства , без ваксини . Какво предлагаш или ти си с кауза само да сереш в меда и мрънкаш , бръщолевиш като старшинката

356

ГРЕШНО!

преди 3 години

"В общи линии всички ваксини ползват чужд белтък."ГРЕШНО И ЗАБЛУЖДАВАЩО!Да вкараш чужд белтък в организма е едно, да вкараш чужд генетичен КОД, който се запомня от клетката и започва ДА ПРОИЗВЕЖДА този ЧУЖД БЕЛТЪК, веднъж и завинаги на базата на клетъчната памет, е съвсем различно.Всеки ден ние приемаме чужди белтъци с храната си. Обикновените ваксини вкарват чужд белтък на омаломощен вирус. Тези ваксини обаче кодират клетката да произвежда чужд белтък. СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО!

355

Анонимен

преди 3 години

Това е един смел и доблестен доктор и то специалист.Това което ви казваше преди отговаря на на писаното в дебелите книги на тази специалност. Итака и стана.Сега всички говорят за 70 процента заболели и тогава имунитет.Ако можете да помните де.А че властта и нейните продажни доктори си има други цели е друго.Що не питате защо е тази голяма смъртност напр.Е това зависи от властта.А кой ще отговаря за усложненията при автоимунни,алергични и др. болести.Само вижте колко Хашимото има.

354

УЗАКОНЕН ТЕРОР!

преди 3 години

Просто не мога да повярвам как се подстрекават хората да правят нещо, за което ясно и открито им дават документ, в който пише, че има риск и трябва да се съгласят да го приемат. И след това искат да накажат тези, които отказват да поемат такъв риск. И всичко това се прави от законно избрани правителства.И хора, които слушат съвестта си и дават шанс да нуачиш и да вземеш информирано решение, биват обвинявани. Просто не мога да го повярвам, че се случва пред очите ни.

353

Анонимен

преди 3 години

До ЧУЖД БЕЛТЪК!В общи линии всички ваксини ползват чужд белтък. От друга страна, настинката също. За да сме по-екзактни, всеки един от близо 200-те и причинителя представлява такъв. И за никого няма гаранция как точно ще реагира имунната му система в определен момент. Резултатът варира от почти нищо до късата клечка, но и в двата случая крайният резултат е предопределен - или организмът се справя до следващата инфекция, или... Поне за тия от нас дето имат пъп. За другите, не знам.

352

ХАУ!

преди 3 години

При така поставен въпрос-нетърсене на отговорност от производителя,при странични ефекти и зловредни последици относно здравето ми,няма как да ме убедят да се ваксинирам!Иначе останалите,да си бият и по пет ваксини,ако искат!

351

ДОГИ КОЧ

преди 3 години

Някой знае ли с кой автобус/трамвай/тролей пътува тоя п/л/ъх? Мечтая как му чупя нослето и му слагат трайна маска

350

Reptile

преди 3 години

За да е медийна звезда на *** говори глупости, беееее, офце!

349

Анонимен

преди 3 години

И с какво точно ви е виновен Мангъров беееееееееееее???

348

S

преди 3 години

Поздравления, докторе, за смелостта и отстояване на позицията през цялото това време, за ясно представените аргументи. Малко мъже останаха в тази държава, но Вие определено сте един от тях. Бъдете здрав и пример за младите лекари. По-голямата част от останалите са се продали или са страхливи, за да отстояват позицията си в тази нелека и отговорна професия!

347

380,

преди 3 години

горе-долу такава е била и съдбата на първата ваксина срещу лаймска болест. Била е на пазара няколко години, но поради многото странични ефекти е била спряна. Сега писаха, че излиза нова такава.От друга страна, не разполагаме с тия 5, 10 или повече години за да се доизкусурят и изпипат нещата. Ако мога да си спестя прекарването, и особено тежкото, на някое заболяване, ще го направя. Като гледам, редът ми няма да е преди есента/зимата на следващата година, така че, ще се ваксинирам с каквото има