118

Не е смешно

преди 3 години

Нямаше ли да е по-лесно да напръскат кренвиршите с тая ваксина,или просто да инжектират самите кренвирши с ваксината-тъй и тъй в тях има какво ли не-тоалетна хартия, кости и кокали,неизвестни съставки,та с една повече-ваксината,нямаше да се усети нищо!?И -като пуснат безплатни кренвирши-ей ти ,всичко ще мине-замине?Не са смейте,толкова тъпотии направиха,що да не направят още една?

117

Анонимен

преди 3 години

Мн е Страшно ,че не вижда нищо нередно ! и тоя отговаря за живота и здравето на 7 Милиона българи ? стар 45г зил и бусче на частна фирма - респект,сигурност, стабилност,"държава" !

116

Професор Тръц

преди 3 години

Викам на жената -отиди до магазина и купи три ваксини че детету иска хот дог-после мини до аптеката и купи половин кило агнешко!

115

Бьйцкжкжкж

преди 3 години

До УМЕННеее не в екарисажа а в хладилника ЗИЛ :)

114

Ф.С.В.

преди 3 години

Руските медии ако разберат за ЗИла -ще се "спукат" от смях!!!

113

Анонимен

преди 3 години

Не се изненадвайте. Всъщност камионите за кренвирши *** показват истината за пандемията и ваксините. Всичко е един голям фарс и щеше да е смешно, ако последствията за обикновените хора не бяха толкова трагични. Като например тотално отнемане на основни граждански права, отнема не средствата за препитание и така нататък.

112

пияница мистик

преди 3 години

До КжкжкжкжкжАз не говоря против руснаците. Нещо бъркаш. Те са просто едни нещастни хорица, мизерстващи и бедни в по-голямата си част. Мразя РЕЖИМА НА ДИКТАТОРА ДЖУДЖЕ!!! Има разлика. И няма нищо против съветския ЗИЛ, нито срещу буса за кренвирши. Ти май не прочете по-долу какво написах за темперирането, нито пък знаеш, че ваксината се съхранява на - 70, но когато ще се бие, не и трябват толкова ниски температури и издържа няколко дни на по-висока температура. Аз ще си чакам Moderna

111

Кцкжкжкж

преди 3 години

До Ф.С.В.Той не подскача а играе казачок бе !

110

УМЕН

преди 3 години

Едни сме умни, други сте чебурашки, пияници мистици, бау. Смееех. Предлагам да се самонатоварите в буса за кренвирши и друг биологичен *** и ....франко екарисажа.

109

Анонимен

преди 3 години

То проблема пишман журналистите го правят

108

Ф.С.В.

преди 3 години

2020г Най модерната ваксина разработена от "светилата' в Европа -накрая се съхранява в стар вмирисан хладилник ЗИЛ на 60г (СССР) --това го има само в БГ -една неевропейска дивашка държава--(и да допълня -бях дете като са виждал такив 70-те години-адски е шумен този хладилник и подскача дори)

107

Кцкжкжкжкж

преди 3 години

До пияница мистикНай-много омраза ръсиш тук ти! Включително и последния пост! Аз например не искам ваксините да се съхраняват в стар съветски хладилник ЗИЛ! А ти ?

106

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикA be izchezni be .b. o.kluk nezemen

105

Кжкжкжкжкж

преди 3 години

До пияница мистикЧакай да те питам, понеже говориш против руснаците. Одобряваш ли ваксините да се съхраняват в стар не даже руски а съветски хладилник ЗИЛ

104

Ф.С.В.

преди 3 години

Българският народ ще е първият в Света -който няма да иска да се ваксинира!!! По лъган народ не е имало в модерната история!! 32 години ЛЪЖИ!

103

пияница мистик

преди 3 години

До NcjvjvucjcjcjcАми мразите демокрацията повечето пенсионери тук, ЕС, САЩ, либерализма, гейовете, черните, арабите, даже и съседите балканци, свободата на словото. Харесвате диктатори като Джудженцето от Москве, Ким Грух от КНДР, Мъдурчо от Венецуела....Кажи ми ти, какви сте, ако не комунисти?

102

Анонимен

преди 3 години

В държавния сектор си е голяма мизерия. Парите се харчат за заплати и бонуси, за оборудване и консумативи не достигат от години. Откъде специализиран транспорт? Освен това, частният сектор допринася в не по-малка степен за цялото безобразие - оборудването и консумативите са по обществени поръчки. Логиката е, че щом е за държавата, се пробутва най-некачествената стока. Такова ни е обществото просто, и няма невинни.

101

Айнщайн

преди 3 години

Айде сега герберските калинки физици да ни обяснят какъв точно взрив се чува като си отвориш вратата на фризера

100

ДИЧО

преди 3 години

Мечтата на министъра до края на годината да приключи с ваксинацията е абсолютно непостижима. 70% от населението са 4 000 000 човека или 8 милиона ваксини. По 200 000 на месец да доставят това са 40 месеца. А колко медицински персонал ще трябва да поставя тези ваксини?

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен50 000 желаещи не можеш събереш посмъртно, ти за тия намери желаещи хахаха. Боже ****ти.