226

До Диана

преди 3 години

Диана,на колко си години ?

225

Диана

преди 3 години

До ЧебурашкаДа! Фактите са факти! Западът е по-напред в развитието си от бившите соц. страни, вкл. и от Русия, а руснаците не се самозалъгват. Но техните научни кадри са не по-лоши от другите по света и има политически причини това да не се признае - досега учените там бяха доста ангажирани с проблемите на студ. война но те имат много стойностна научна система и аз не се съмнявам в тяхните възможности на обучение..За да развиеш едни научни способности не е нужна толкова информация, колкото дух

224

До 309

преди 3 години

Велика Русия с парична единица по-силна само от монголския тугрик !

223

Анонимен

преди 3 години

298 Менделеев като е правил таблицата, америка още е гонила вещици.

222

Анонимен

преди 3 години

Да живее Америка ,ЕС и ген.Бойко Борисов !!!

221

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаСкъпи Чебуратино, на какво се гради халюцинацията Ви, че университетът Ломоносов не е в ТОП 100? Не че руското висше образование е цъфнало и вързало, но поне 20 руски университета са в топ 1000, а това е каймакът на висшето образование, би следвало да го знаете. А очевидно не го знаете...

220

До Диана

преди 3 години

Никой не злобее срещу руснаците ! Напротив ! Имам ги като славянски братя ! Критикуват се способите им на управление,управлявашата върхушка,комунистическия геноцид,диктатурата,Путин ,лъжите,некадърността им,терора,страха,унижението на обшеството !

219

1

преди 3 години

До Анонимен 292Русия е на дъното по показатели сравняващи с бели дъжави. Ако Русия иска да се "приравнява" на Нигер, това вече е друга работа.Режима в СА е детска игра в сравнение с размаха и обхвата на престъпленита на Кремъл.Това е ясно и на малките деца.САЩ нямат проблем с Русия.Русия има проблем с целия демократичен свят, както стана ясно и след поредния дипломатически скандал организиран от руснаците като отмъщение, че страни помагат на Навални да се установи истината за отравянето му

218

Чебурашка

преди 3 години

До За трола...... В него е учил и преподава нобеловият лауреат Константин Новоселов,... Колко са руските Нобелови лауреати през последните 100 години?

217

Патриот

преди 3 години

Следя много добре межунардони сайтове и форуми и там такива рософобски ботове са жалко малцинство даже ако се появи някой такъв бива натикван и правен за смях от всички останли хора ,даже изобщо не им е в полезрението Русия като някакъв източник на зло!Но Да видите каво става по отношение на ФАЩ и запада ,като цяло мощно критики и гаргари относно бандитскта им политика и начина им на живот !Света е по голям от днес бг!Наште грантаджии живеят в един изммислен балон!ФАЩ са презирени и мразени!

216

Диана

преди 3 години

До ИстинатаНе си прав! Да живееш в Русия е все едно да живееш в страната на приказките - непрекъснато попадаш на толкова ярки приказни герои, че може и да се объркаш къде се намираш - като почнеш от разни вещици и вещери и свършиш с елфи и ангели...Не трябва да се озлобяваме към Русия! - не ни е направила нищо лошо нарочно, те самите са повече пострадали от комунистическото управление от нас!...

215

Анонимен

преди 3 години

До За тролаНа кое място в ранглистата е "най-престижния" руски университет?

214

Анонимен

преди 3 години

До 1Няколко корекции:1. Русия не е нито "на дъното", нито " на върха". Някъде в средата на класациите по степен на развитие е.2. Режимът на Путин не е нито най-добрият, нито най-лошият. Авторитарен режим с националистическа насоченост. Този в СА е много "по", но вой по негов адрес няма, дори след убийството на Хашоги. 3. Целият проблем на САЩ с Русия се състои в това, че страната на руснаците е една от малкото, които могат да водят политика, без да се съобразяват със САЩ. Това е проблемът.

213

Анонимен

преди 3 години

До СветозарКато се има предвид, че без САЩ щяха да я загубят, не става ясно защо пак се тупат в гърдите с чужди заслуги.

212

За трола

преди 3 години

Московския университет е един от най престижните. В него е учил и преподава нобеловият лауреат Константин Новоселов, откривателя на графена.

211

До Диана

преди 3 години

Принцесо,дай e-mail !. ./-Искам да чуя гласа ти,да ми говориш за Велика Русия ....

210

Светозар

преди 3 години

" като се оплака от липсата на международна оценка за съветската победа във Втората световна война "==================================================Руснаците освен за една Втора Световна Война, за друго могат ли да говорят и хвалят ? Въртят, сучат и опрат до ВСВ. Около това явно се върти целия им живот и история.

209

Чебурашка

преди 3 години

До Диана..... Същото ще стане и с тези които сега трочат парите на родителите си на Запад, бъди сигурен... Фактите са си факти скъпа. Няма руски университет, който да е поне в топ 100 от университетите в света. Децата и на почти всички от руския политически и икономически елит учат или са учили на запад. Много от тях имат и гражданство и собственост в западните д пжави и предпочитат да живеят там.

208

1

преди 3 години

До Анонимен 277"Благодарение на фактическото военно превъзходство Москва съвършено не я засяга...."Типичен русофил - когато му се изчерпят аргументите по темата има нужда да започне на величае Русия, иначе току виж му паднало самочувствието, дължащо се на мисли за това колко велика е чужда държава.Защо сте доброволни роби на руснаците?

207

Анонимен

преди 3 години

Айде емигрантски клошарски фобски ***, четете на риодният ви английски:On the 15th of December 2020, the MС-21-310 aircraft equipped with the new Russian PD-14 engines made its maiden flight from the airfield of Irkutsk Aviation