93

за Диана

преди 3 години

Ти Дианче , още ли не си свикнала със злобата на комунистчетата и левичарчетата та, им се оправдаваш дори...ха,ха,хааааааааа...Тия червени , 3-пъти фалираха Държавата , а сега реват като магарета , щото не им се реди далаверата за нов ПУЧ и нови кражби.НЕМА ДА ВИ ОГРЕЕ , ДРУГАРЧЕТА ....ГЕРБ ЩЕ ВИ БИЕ НА ИЗБОРИТЕ , ТА ШЕ ДРЪНКАТЕ , КАТО СИРЕНЯВИ ТЕНЕКИИ ОТ "ПАРТИЗАНСКА МАНДРА"!Стойте си у чужбина , тука сте ни в повече.

92

Диана

преди 3 години

До AnonymusВсеки трябва да живее добре и ако материалната част е проблемът му, не е никак лоша идея да пообиколи света за по-добро заплащане, вместо да се чуди каква дивотия да направи у нас! Но...всеки си има дом и той е там, където си се родил! Има хора, които 70 год, са живели в чужбина и още се чувстват българи и казват, че такива ще си умрат!...Тъжно, но факт!

91

KOSTAS LINKE

преди 3 години

Много скоро ГЪРЦИЯ И ГЕРМАНИЯ + ФРАНЦИЯ И РОССИЯ = = ЩЕ ВИДИМ СМЕТКАТА НА ВСИЧКИТЕ ТУРЦИ И ГИПЦИ В ГЕРМАНИЯ , ПОСЛЕ НА БАЛКАНИТЕ, А ПОСЛЕ И В МАЛА ЗАИЯ (ИЗТОЧНА ГЪРЦИЯ) .ГЪРЦИЯ И ГЕРМАНИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПОБРАТИМЯТ И ДА ЗАВЛЯДЕЕМ ИСТАНБУЛ И АНАТОЛИЯ .МНОГО МИЛИОНИ ГЕРМАНЦИ НЕ ИЗДЪРЖАТ ВЕЧЕ НА ТУРСКАТА НАПАСТ .

90

Диана

преди 3 години

До До ДианаПроблемът ми е, че България ми дава 300 лв. пенсия сега за 30 год, трудов стаж, половината от които са били без соц.осигурявки, а имам да гледам болен човек и да правя ремонт на жилище и какво ли не още...Не мога да се върна в разрушената си къща - ограбена и разрушена...Но! Все пак я има!...Защото по едно време и нея я нямаше, значи...Иначе, отдавна да съм се върнала!

89

Anonymus

преди 3 години

Да си стои там и да не дава акъл много! Всеки си знае за себе си. Днеска някой *** ще прочете и ще с помисли, че там са хванали бога за шлифера, ще иде и ще лапне пръста!

88

Анонимен

преди 3 години

През социализма имахме работеща здравна система, силна икономика, една от най-добрите образователни системи в света, спорт на световно ниво, истинска храна достъпна за всеки, българите бяха на първо място. През капитализма българите са на последно място в собствената си държава, всеки гледа да прее6e другия, poмcки мoшeници с поршета и майбаси, българи ровещи в кофите за боk.лyk ето това е капитализма

87

Щирлиц

преди 3 години

От написаното излиза,че на запад са се преселили само крадци и хитреци.

86

Анонимен

преди 3 години

Диана е платен *** гербав тролей!Ухае отдалеч на кражби и герберастия. Тези креатури най-много обичат да поучават другите.

85

Диана

преди 3 години

До Диана100И тук не съм аз!

84

До Диана

преди 3 години

"Аз от 11 години живея в чужбина,"Ама защо така? Точно от толкова управлява твоят идол-дъртата алчна мутра, защо не си тук да благоденстваш?Да видиш на място колко са виновни БСП. Ела си де!

83

Диана

преди 3 години

До Диана94Някой се чувства много засегнат от глупостта си, но аз не съм виновна за това...Истината е, че и този пост не е мой, а и че аз не искам да засегна никого! Ако някой се засяга от мен, значи има свои проблеми, независещи от мен и за съжаление аз не съм тази, която може да му помогне...Пиши своето име, уважаеми....

82

Анонимен

преди 3 години

В Германия има реална вероятност озверял човек да те посече крещейки бог е велик!

81

Анонимен

преди 3 години

Където и да мръднеш в германия всичко е джей си ман полицай малековци,съдий,арбайтагентури,жобцентрове,25-30% от работодателите-салм алековци, шумни съседи араби,виетнамци,муслита от бившия ссср,пияни поляци...да ти и германистана и евросъюза...

80

Диана

преди 3 години

Всички сме на Боко ***!

79

Диана

преди 3 години

До Анонимен85Благодаря ти за комплимента. Не мисля, че нещата са толкова сложни, но определено малко хора съдят за другите по делата им, а и близо цяло поколение израсна докато ГЕРБ се мъчи да се оправи с разрухата, останала зад гърба на БСП - БСП именно на това разчитат сега...Не се замисля Българинът много за политиката! Може да си чеше езикът по цял ден, но истината е, че тръгва на където го водят много лесно...

78

Анонимен

преди 3 години

Защо изгонихте Дидето от форума бе гадове мръсни!

77

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Ами у Рурската област работи човека , щото там са всички черноработници на немската черна металургия!Нека е там , защото немците имат нужда от черноработници , на които им се плаща на час , за наистина черен труд, защото са хора без професионална подготовка и образование!У нас , наистина няма вече нужда от такива кадри!

76

Анонимен

преди 3 години

България е една колонизирана *** преди 30 години имахме силна икономика и собствено производство, истинска храна, спорт на световно ниво

75

Анонимен

преди 3 години

Еее ти откри топлата вода Фейми! А пък Барселона са по-добри от Берое не се бъзикaм.

74

До Диана

преди 3 години

Дианке, мамина златна - за какво БСП и какво ГЕРБ говориш - та те са едно и също . Брат и сестра , братовчеди , семейство...Все тая ...Просто имената им раЗлични...и какъв е Бойко Методиев Борисов- охранител на БКП ! КОМУНИСТ !