57

Анонимен

преди 3 години

Не знам за Phizer, аз ще почакам ваксината на Pfizer.

56

ГосТ

преди 3 години

От Бразилия казаха, че от всички ваксини които се тестват там, китайската е най безопасната и обещаваща. Съхранява се 4-8 градуса в хладилник и има срок на годност 3г. Всъщност на китайците освен това не им пука и особено за маркетинга, защото имат 1.3млрд човека да ваксинират, а като вземат Турция, Индонезия, Бразилия, и още няколко страни изобщо ги боли за трансатлантиците и тяхната пропаганда.

55

АПЕЛ

преди 3 години

Никой не може да ме накара да се ваксинирам, но за съжаление ще има такива които ще се опитат. Ще има и жертви. Не искам да убивам никой, но задължат ли ме да се ваксинирам лекарят или сестрата които искат да ми я поставят незабавно ще дадат фира. Предупреждение и при отказ - пистолета на челото. На насилието с насилие. Надявам се някои хора да се вразумят за да не излезнат нещата от контрол с фатални последици. Моля вразумете се преди първия куршум да е напуснал цевта.

54

Василев

преди 3 години

С китайска ваксина може ли, защото казаха че всеки сам може да избере с коя ваксина да се ваксинира и на кой производител да се довери???Агент Нанси Мордемор!ЦРУ!!!

53

Дейвид Айк 2

преди 3 години

.. Защо са забранени аутопсиите на починалите от усложнения от Ко Вид 19 ?!?! Защо се погребват с дрехите , които са починали. В затворени ковчези. И в много случаи без изобщо близките им да могат да се сбогуват с тях ?!?! Това е отвратително и безумно! Ще е нормално - ако е имало Ядрена авария , като в Чернобил .. Или Фукушима ! Там е повече от ясно , защо са ги погребвали така и са изливали бетон и стомана отгоре :( ! Нещо май се крие ?!?! И то доста се крие??? Примерно - ПРИЧИНА ЗА СМЪРТТА?!

52

Василев

преди 3 години

Много странно колко бързо се направиха ваксините и определени фирми се лансират!Защо Турция ще се ваксинират с безплатни китайски ваксини и те по-прости ли са???Има много въпроси, на които правителството трябва да отговори!!!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

51

Дейвид Айк

преди 3 години

А някой да се е замислил как се "ИЗМИСЛЯ ВАКСИНА" за няколко месеца ?!?! Дори вече замислят ваксинации през Януари и Февруари ?!?! За ИСТИНСКА ВАКСИНА - поне няколко години усилен труд и изследвания !!! Или вече я имат отдавна ... Или за нищо НЕ става ... Или всичко е една огромна мега ЛЪЖА !!! Освен това - КАК СЕ "ИЗМИСЛЯ ВАКСИНА" толкова бързо... При положение , че са ЗАБРАНЕНИ АУТОПСИИТЕ НА ПОЧИНАЛИ ОТ КО ВИД 19 ?!....... Това е безумно! ... Не знам как се вярва на това! ......

50

Анонимен

преди 3 години

От нея се очакват 125 хил. дози до началото на следващата година.Xa Xa Xa

49

Анонимен

преди 3 години

Как е братя,Жа са боцкаме Ли?

48

Анонимен

преди 3 години

Първата смешка е, че ваксините НЯМА ДА СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ.Като ти забранят да пътуваш, да работиш, да учиш без ваксина, какъв избор имаш и кое не му е задължителното? Ааа, да,можеш да избираш да живееш или да станеш пълен аутсайдер.Другата смешка е, че ваксините ще са БЕЗПЛАТНИ за хората.Като видя някой политик да вади парите от собственото си шкафче или банкова сметка, за да ги плати и раздаде на населението, ще го повярвам. Сега-засега си ги плащаме самите ние с парите от собствените ни данъци

47

Ха ха!!!

преди 3 години

Смешници с маски! След една година "пандемия" решили да направят "пандемичен план"!!!А до сега се щураха като мухи без глави и правеха каквото му хрумне на Боко!Явно и министъра и т.н. 'правителство' не знаят че такъв план би трябвало да има поне от 1960 година! Ама кой да чете?

46

Василев

преди 3 години

Ваксината сама по себе си не е страшна, но след ваксината ще стане страшнво, защото ще ви чипират и ще ви унищожат, защото е доказано в цял свят ,че българите са всестранноразвити личности и са пречка за Новият Световен Ред и задкулисието!В Чира на всеки ще пише BG-Бай *** всестранно развита личност с коефициент на интелигентност 150 IQ!Да се леквидира незабавно!!!!Агент Родж Патерсън!ЦРУ!!!

45

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ХЛАДИЛНИЦИТЕ ЗА ВАКСИНИТЕ - ФРИЗЕРИТЕ ЗА ТРУПОВЕТЕ. ПОЧВА СЕ

44

Анонимен

преди 3 години

То тези бройки само за приближените им чиновници в държавната администрация няма да стигнат, камоли за рисковите групи. Май ще е същата работа, като със защитните облекла и предпазните средства за медиците. Цял месец Боце обикаляше фабрики и цехове и обясняваше как всички са подсигурени, че даже даряваше и по Европа, а накрая пак събираме дарения за да се купуват.

43

Анонимен

преди 3 години

Знаем се. Чистачката ще дръпне щепсела, после някой ще забележи и ще го мушне обратно, мислейки "Нищо им няма". Такива високотехнологични ваксини не са за индианци като нас.

42

Reggie

преди 3 години

Виждам, феновете на Киро Брейка и Мангъров са избухнали направо. Колко са умни, рационални, свободни и независими. Хаха!

41

Анонимен

преди 3 години

До ИСТИНАТАА Гърция ще изчезне.

40

Пфу

преди 3 години

Апелирам с новите ваксини да се ваксинират пърно всички депутати - настоящи и бивши и техните семейства.

39

Анонимен

преди 3 години

Още няма регистриран болен ОТ коронавирус в световен мащаб, но стигнахме до ваксини. Овце!Ужасена ще ви ваксинира муа-ха-ха

38

ГосТ

преди 3 години

#34 Отличен коментар ! Колкото и да защитавам БАН и науката в България, феодалните старчета са една тапа отгоре и никакъв растеж е невъзможен преди да се направи реформа и да се даде път на младите и мотивирани хора и със съответното заплащане разбира се. Освен това, всички достойни хора ,защото несъмнено от старата школа има такива, се пенсионираха когато трябва и останаха да драпат и се борят със зъби и нокти да останат само некадърници и политически хамелеони .