83

Булонката

преди 3 години

До ТонкатаТи си циркаджия.

82

Тонката

преди 3 години

Имам един съсед комунист с баща бивш военен къде естествено много мрази Бойко:):):):)Викаме му внукът на Сталин:):):)Всяка нощ вие от болка на балкона като върколак:):):)И той много се надяваше на Фигуранта,ама са само вие и събужда съседите:):):)

81

Анонимен

преди 3 години

Да изберем Нинова!

80

Анонимен

преди 3 години

"Хвърляме парите от джипката, а не виждат какво оставяме зад себе си - училища, детски градини, пътища".Добре ама училищата и детските градини са празни а не трябва да е така. Особено началните училища и детските градини защо трябва да ги затваря. Не е правилно. Какво да си правят работещите хора малките деца до 10г. не е възможно не е и правилно да минават дистанционно. Хайде гимназиите и университетите как да е. Мерките в нашата страна бяха добри но до вчера. Не е редно да се затваря спорта.

79

другар

преди 3 години

До Анонимен 95Всеки друг, но само Боцмана да не е!

78

Анонимен

преди 3 години

"...Сега затваряме за три седмици. Ще отворим за празниците хората отново психически да отдъхнат..."Дами и Господа "управляващи" Република България не е "минимаркет"!Ако "властимащите" нямат концепция за развитието на държавта в кризисна ситуация по-добре да си подават заявленията и да внасяме чижди политици!"...и бизнесът, и хората, и пенсионерите да имат..." - Това означава ли, че това са три различни групи от народа и на кава основа ги делите?

77

Анонимен

преди 3 години

Здравейте приятели, хайде сега кажете - на изборите като изритаме комунистите от ГЕРБ и комуниста Борисов кого ще си турим на негово място да ни оправя, хайде кажете приятели!

76

Тонката

преди 3 години

До НиколайМини под централата на ВМРО довечера Джамбаза да те препика по главата тогава:):):)

75

Korni

преди 3 години

Ще отвори ако ние комунистите му позволим. Няма да спазваме мерките и ще заразяваме всички антикомунисти.

74

Барабонката

преди 3 години

До ТонкатаЗащо пък 200 да не го свалят БЕ?!

73

Николай

преди 3 години

Аз и моето семейство и всички мои приятели гласувахме за ГЕРБ и Бойко Борисов, но сега ни е срам за това за това сега всички си носим по едно чувелче с пепел и постоянно си посипваме главите с пепел от срам!

72

Тонката

преди 3 години

ГЕРБ-ПОБЕДА:):):)Опозицийката жално вие по сайтовете:):):)Още Лятото ви казах,че протести на некъв Руски Фигурант са обречени на провал,но тогава се пънехте:):):)Оставка та Оставка:):):)Кво стана?:):):):)

71

Българин

преди 3 години

Ох да отворат малко за Коледа да вземеме некой и друг бърз кредит да ходим в мола да пазаруваме красиви западни стоки за Коледа, ох, колко е красива Коледа да си купуваме нови айфони и западна техника, да изпитаме радост от живота и да се почувствуваме щастливи, ох!

70

Анонимен

преди 3 години

тоест няма да се взимат предвид никакви медицински показатели , а Вожда ще си прави , каквото му дойде на акъла

69

Анонимен

преди 3 години

бая хора ще измрат, може и милион българи да си заминат а дори и повече

68

Анонимен

преди 3 години

Смеем му се тука, ама пак ще го изберат.Хората ги е срам да си признаят че са гласували за него, но го правят. Защо ли? Защото им дал по 50 лева, а мислят че другите партии нямало да им дадат. Защото им вдигнал на полицаите заплатите, а те си мислят че друг не би им ги вдигнал... и така нататък. Учудващо простичка логика, но явно работи.

67

Тонката

преди 3 години

До Обективен v2.0Че кой да свали Бойко от власт бе?:):):):)200 лентяи на Черепа и Фигуранта ли бе?:):):)

66

Анонимен

преди 3 години

Не мисля че в кръчмата става заразяването където масите са на метри една от друга.

65

Петя

преди 3 години

До 76.Нищо не сте разбрали от това, което каза Люба Кулезич

64

Обективен v2.0

преди 3 години

Не го свалихте от власт лятото, сега да ви прави заложници, под домашен арест...