322

Анонимен

преди 3 години

Затварянето показва безпомощност, глупост, некадърност и желание за манипулация.Отдавна можеше с елементарни препоръки да се стабилизира всичко, но първо няма желание и умения, второ не е изгодно за някои

321

Тонката

преди 3 години

Пластмасови бесилки от Хиполенд ше има ли довечера на протеста?:):):):)Народен съд?:):):)

320

ПроСоТо

преди 3 години

До Тонкатане се прави на по-застрелян отколкото си!Знаеш,че е "сЕнцето",умалително от "сено"..с погрешно натиснат клавиш..А какво е сено ,на теб поне няма нужда да се обяснява..

319

Анонимен

преди 3 години

До До невярващитеТе търсят Доброволци, аз за без пари не работя, в магазина не ме дават храна, ако съм "спасявал хора", нито опрощават сметките!

318

Анонимен

преди 3 години

Все ще има недоволни. Предимно недоволства обслужващият сектор, нископлатените. Не позназвам човек интелигентен, добре платен, с добра полезна за обществото (а не само за икономиката и сивия сектор) професия, който да е против мерките. Всеки е "за". Ако питате мен, са доста закъснели. Още преди месец и половина трябваше пълна карантина, ама пълна.

317

Тонката

преди 3 години

до312 Довечера на площада сте Max 200 човека:):):)Пловдив 10 Бургас 5 варна 3ма:):):):)

316

И

преди 3 години

Изгледжда решението, което ще удовлетвори всички, е всеки сам да решава дали да си затваря бизнеса или не. Включително лекарите да решават дали ще приемат пациенти, учителите сами да решават дали ще влизат в клас, заведенията да решават дали и кога ще работят и т.н.

315

Зозо

преди 3 години

Понеже в руската ваксина няма чип, на форумните путинисти-атакисти ще им слагат ушен номер :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

314

аз

преди 3 години

Много добре започвате, но? Не видях да изисквате PCR тест на влизащите в България. Не споменавате и дума за глоби за неспазване на мерките и какъв контрол ще прилагате. Така всичко остава в рамките на добрите пожелания и ползата е съмнителна.

313

Мен

преди 3 години

5. Всеки работодател в затворените бизнеси е освободен от плащане на осидигуровки и данъци за период на затваряне.6. Разсрочване на данъчните задължения на затворените бизнеси. 7. Плащане на 80% от нетната печалба на база справка от НАП.

312

Анонимен

преди 3 години

Лекарите които са починали нямат публикувани резултати от аутопсия. Те са хора .Както виждаш Чирков даже официално казаха че не е с вирус. Манипулацията е огромна.

311

Мен

преди 3 години

Няколко мерки за подпомагане дето ще сработят със сигурност:1. Замразяване на заплатите на всички държавни служители.2. Забрана за всякакви коледни бонуси и добавки на същите.3. Всички депутати и министри + президент, вице и тн. се отказват от заплатите си до края на зимата.4. Всички от индустриите, които са принудително затворени получават 80% от нетните си доходи на база справки от НАП докато има принудително затваряне.

310

Анонимен

преди 3 години

Ако има икономисти, ще ме разберат. но ми помнете думите, как след няколко години, тези които са затварянето (хора с добро финансово състояние и доста голяма част от пенсионерите) на магазини, заведения и други бизнеси, които движат пазарната икономика, ще реват, ама яко ще реват!

309

Анонимен

преди 3 години

328 - прекалено много е 25. ЕДно дете като вземе да се гушка с още 4-5 през междучасието, като сваля маската, то предава заразата. Ако в един ден имаш едно заразено дете до 4-5 дни имаш 4 заразени деца. Учителите също са на първата линия, не може през цялото време докато преподават да са с маски. Огромна част от учителите вече са болни.

308

Зозо

преди 3 години

Хахахааааааа, и да знаете, че в руската хайван-ваксина няма чип. За това е по-евтина :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Имат я в "Четири лапи" и Ветеринарните служби :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) и чипове имат и ушни номера :))))))))))))))))))))))))))))))))

307

Анонимен

преди 3 години

Взимам редовно витамини , цинк, селен и ако усетя неразположение колдрекс или аспирин, или имуностимулиращи капки. Общувам с болни и нямам проблеми. Всички които познавам с положителни тестове бързо взеха мерки и няма един с усложнение. Единствено чувам за такива които са чакали до последно и се лекуват с греяна ракия да имат проблеми. Обикновен грип със слаби симптоми и е необходимо просто навременни мерки. Всичко останало е пропаганда и манипулация и некадърност.

306

До 306

преди 3 години

Според теб, лекарите, които починаха са ниско интелигентни и бедни, така ли, бе умник. Високо образования...

305

трепач на килъра

преди 3 години

Един умира, друг му го завира.

304

реалнафантазия

преди 3 години

Пуснете си тв на социалистите, в момента излъчват стълкновение между полиция и гражданите. :)

303

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересно тези, които протестират срещу затварянето, какви мерки биха приложили?