33

Анонимен

преди 3 години

То в "Grabo" да влезеш ти казва къде,колко и кога има свободни места в целия свят,само нашите суджуци на две болници леглата не могат да изяснят.То бива-бива ама толкова некадърност на показ не бива.

32

Анонимен

преди 3 години

а добър ден доктор кантарджиев,вие чак сега ли разбрахте,че няма доверие?и как ще коментирате думите на цвета караянчева:мен ме интересува моето лично здраве,а не това на останалите!това означава ли,че здравето на народа не е важно,а само това на депутатите...

31

до 22

преди 3 години

Хората спазват мерките,но въпреки всичко вие затваряте държавата. Никой повече няма да спазва мерките,след като така и така ще сме затворени.----И къде ще отидеш бе ***. Нали всичко е затворено, къде няма да ги спазваш тия мерки, в кафенето ли, в киното ли или в кръчмата с другите уръфляци дето се правите на интересни. Пусти шамари заслужавате ама айде.

30

Анонимен

преди 3 години

Тези горе толкова некомпетентни, най лесно да прехвърлят отговорността си

29

Как да има доверие?

преди 3 години

Премиера ни сниман да спи с пачки евраци по 500, кюлчета злато и глок, все едно че е Пабло Ескобар, а главния прокурор се прави, че не вижда.От къде да го изкопая това "доверие"?

28

Пътуващия

преди 3 години

До АнонименТази мантра с учениците е крайно време да спре да се тиражира - с няколко колеги от различни квартали на София си направихме експеримент-проверка: проверихме официалната информация всеки за неговото си училище и резултатите бяха сходни - между 3 и 5 учителя заразени до момента, приблизително същия брой карантинирани контактни ученика и нито един болен такъв... Та къде се заразяват точно учителите?Защото изглежда, че и те като медиците рядко се заразяват на работните си места...

27

Анонимен

преди 3 години

Малката тиква похарчи 2млр лева за електронно правителство,то едно направление електронно да няма ,да оставим другото.Да не знаят къде има свободни легла в 21 в.Сега ръси мозък по сутрешните блокове,габровския радиоточковец и мига умно.

26

Анонимен

преди 3 години

Вярно че болните страдат, но страданието е само до следващата логистична грешка на болницата - после идва вечно спокойствие.

25

браво

преди 3 години

браво Тошевземай си кинтитекарай се на *** дето те търпятиздърпай им ушитеслед като набара такива баламурници добитъцичибай ги с пръчкататова заслужавати пак ще изберат бойко да знаештвоята служба си е гарантираназа другите нокдаун

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21СФ не е БГ. Ние в провинцията на протести не ходим, заведенията са вече празни,в студа няма тълпи хора по улиците,но въпреки всичко затварят...От седмици виждам хора дори на улицата с маски. Къде е логиката спазваш,а те затварят?

23

Анонимен

преди 3 години

Споко, пред болниците има стълби за всички...

22

Анонимен

преди 3 години

Добре бе, кво значи носенето на маска е най-важната мярка, след като аз хванах вируса от детето, а то го донесе от училище? Навън навсякъде ходя с маска! И в къщи ли трябваше да нося маска бе, мислители от НОЩ?

21

Анонимен

преди 3 години

Защо се опитват да внушат, че гражданите в страната носят отговорността, когато настоящата ситуация изцяло е резултат на бездействието през лятото, когато времето трябваше да се използва да се създаде организация. Само че вместо това една тиква се шляеше с джипа из страната.

20

Анонимен

преди 3 години

Хората спазват мерките,но въпреки всичко вие затваряте държавата. Никой повече няма да спазва мерките,след като така и така ще сме затворени.

19

Анонимен

преди 3 години

Омръзна ми да слушам как населението е виновно, че това се случва. Мерките се спазват, това всеки го вижда. Народа дори психяса от мерките- ходят по улицата с маски, шлемове и гумени ръкавици...Здравеопазването ни е за е.... не

18

Анонимен

преди 3 години

До ЗащоКои са единици, хахахаха?Вие виждате ли какво става по заведенията и дискотеките? А на "протестите"? Събират се няколко десетки души, без маски без нищо, после ходят да пият бири да си обсъждат геройствата. На следващия ден пак, а на наяколко седмици и по едно митингче от 4-5 хиляди платени довлечени от цялата страна, да мможе като се заразят хубаво да пръснат навсякъде вируса. И така 5-6 пъти от есента.

17

ъъъ

преди 3 години

Абе я се спрете бе, безхаберници! О срахте се до ушите, ама все хората са ви виновни. Още няма направления за тестове, карантинирането е оставено на личната преценка на хората, легла няма, лекарства няма и виновни няма. Хепарина, моля ви се, бил изкупен от безсъвестни граждани. И какво ще го правят? Ще го пият ли?

16

Анонимен

преди 3 години

Когато едно правителство няма доверие,всяка мярка се посреща на нож.Истината е,че вкопчени във власта калинкаджиите ни докараха до тук.Изтървана работа.

15

Анонимен

преди 3 години

Най ВАЖНОТО беше ти и останалите от Щаба да не седите наведени пред крадеца ами да бяхте го убедили да вземе адекватни мерки овреме!Ама къде,къде,по лесно е да обвиним Хората че са безотговорни,сигурно населението на Германия, Франция,Испания и т.н. са също "безотговорни"защото взеха мерки доста по рано от нас?

14

Ха ха!!!

преди 3 години

Абе защо маските на хирурзите които ги носят по един час само се изгарят като биологично опасен продукт а нас ни карат да носим парцали с месеци???Моя пaрцал е от Март - кой знае какви бацили са се развили вече там (може и Изкуствен Интелект да са развили). Ама ме "пази" нали така?