874

бай грую

преди 3 години

До баба смарта. Можеш да говориш само от свое име, да та евва в дъртата вещица. И аз страшно мразя фигуранта *** от Славяново, ама какво от това.

873

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 933Какво да чакам 25-30 години ?какво да следя и за какво да съжалявам ?То с тази динамика в живота , особено откакто пуснаха Ковидчето , и кой знае какво са ни подготвили още , не се знае какво ще е след половин година Ти ме караш да мисля за 25-30 години напред Не , мерси

872

Гуру

преди 3 години

До DAWEDAАбе ***, ти не разбра ли, че моят работодател може да не му е изгодно да поема 40 или дори 5% от заплатата ми когато не работи?

871

Анонимен

преди 3 години

Да не се предлага месо във веригите. Месото прави данъкоплатците агресивни.Леща праз и туршия. И без алкохол.И БСП по две смени ,да не мислите за глупстии

870

Гледна точка

преди 3 години

Огромна вина за сегашната ситуация имат опозицията, президентът и разни недоразумения като Мангассъров, които гадно и подло подкопаваха доверието в мерките, които предлагаше правителството и хората масово не ги спазваха.Тези лица трябва да бъдат съдени жестоко.

869

До 924

преди 3 години

Защото сме се изнежили като спящи красавици, затова. Свикнали сме да драпаме макарите по цял ден и накрая заплатка. Да се приберем във вкъщи на топличко, пред телевизора, пред интернета. Ами господа - време е да хванем лопатите и то не за се отправим с тях към парламента, а да си оправим нашите собствени кoчинки. Защото ако човек не си помогне сам - вече няма кой да му помогне. А политиците ще си го получат на изборите.

868

Баба Смарта

преди 3 години

"Кой сви юмруче и насъска човек срещу човека?"В грешка си, чадо, тикверастките корумпета ги мразим от началото, с тях единение няма, само унищожение

867

Анонимен

преди 3 години

до 925ОК!Бавно във времето ще разбереш защо така се случва!!!!!Но времето!То е решаващо и ще видиш защо!Като казвам време понне 20 -30 години!!!!Следи и съжалявай,защо така се случва!

866

DAWEDA

преди 3 години

АБЕ ***... НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ КОЙТО Е В НЕПЛАТЕН ОТПУСК ДЪРЖАВАТА ЩЕ ПЛАЩА 60 ПРОЦЕНТА ОТ ЗАПЛАТАТА???? РАЗБЕРЕТЕ ГО НАЙ-СЕТНЕ!! ДЪРЖАВАТА ЩЕ ПЛАЩА ЧАСТО ОТ ЗАПЛАТАТА НА ЗАСЕГНАТИТЕ РАБОТНИЦИ!!

865

Един888

преди 3 години

До Анонимен 139 ще затворят магазините за обувки, за домашни потреби, книжарници, цветарски магазини и т. н. ,но стоки от този вид ще са свободни в големите вериги тип Кауфланд. Защо? Какъв ковид разпространяват мебелните магазини или тези за строителни и железарски, бояджиайски стоки?Вече явно имаме пълна неравнопоставеност между работещите хора.Копирах мнението.

864

Анонимен

преди 3 години

Радев да престава да праща дронове,щото положението вместо да се влошава,става безнадеждно!

863

Лили Ковидова

преди 3 години

Който плаща на лекар по-малко от секретарка, се лекува в къщи за гости - китайска поговорка от династията Бо Тзе

862

Словянин

преди 3 години

Лекари 3 пъти ми спасяваха живота. Без никакви облаги. Има и печалбари, но без истински способни и честни лекари да са умрели още 50 % от българите през живота си. Лекарите нямат нищо общо с мръсотиите на правителството. Те са почтени за Ковида и за всяка болест.

861

баба Ленче

преди 3 години

Малиии, тука работата съвсем отишла на изуй ***... Момчета и момичета, пийте кой каквото му е предписано, после лагайте, че утре нов ден, пари трябва да се изкарват...

860

Анонимен

преди 3 години

И кой разедини народа? Кой говори за софийския щам още Март месец? Кой сви юмруче и насъска човек срещу човека? Кой сее умраза в навечерието на последните няколко нови години?Ето затова народа е разединен. Защото му се втълпява,че вирус няма.Защото се подстрекава да не спазва мерки и да се бута по протести...

859

Анонимен

преди 3 години

До Анонимени като знаеш , кво ?С какво съм те дразнил ?Написал съм ми мнението Не търпиш мнение различно от своето , или кво ???

858

анонимен

преди 3 години

С какво ще плащаме сметките си след като ни пуснат в неплатен отпуск и съкратят отново?От къде пари да си купуваме храна, да не говорим за лекарства?За времето на така наречения локдаун нека министри и политици дарят заплатите си, или се откажат от тах!Тогава нека решават!

857

Guru

преди 3 години

До ЛелеМомче, ти май не знаеш и не можеш да проумееш какво означава на теб и твоята работа да разчитат трима души, от които две деца. Разчитат на мен и моята работа да се нахранят, което означава, че аз жив/умрял трябва това да го осигуря. Разбираш ли, пич? На тая една заплата дето вземам се крепят общо 4 души с мен самия. Ще рева за едната заплата, защото ако заради тия безхаберници си я загубя тая заплата ще им стане мъчно, разбираш ли?

856

Анонимен

преди 3 години

Това е истината . България е толкова окрадена и няма никакви пари ,че не може да си позволи да затвори за няколко седмици развлекателния и ресторантьорски бизнес .

855

Анонимен

преди 3 години

919Ти пропусна да си ''умен''!Хайде затвори си плювалника и не ме дразни щото знам кой си и по-важното къде си!!