171

Анонимен

преди 3 години

Изчетох последните коментари. Класическа картинка- спор за ваксини, спор за пари, за ценности. Класически сблъсък на класите. Високата и средната класа хока ниската. По цял свят е така. По цял свят колкото по-неквалифициран и необразован, толкова повече вярва в ЦРУ конспирации и плоска Земя. Не се впечатлявайте на ниската класа, няма как да я изучите, няма как да я промените. Аз мисля в тази насока- колкото повече ***, толкова по-голям доход за мен, защото конкуренцията е нула.

170

Анонимен

преди 3 години

До 160Спри да гледаш телевизия- не ти се отразява добре.

169

тулупче

преди 3 години

Как хората ще спазват мерките като НИКОЙ не уважава това правителство и тези управляващи! Никой не ги взима на сериозно защото са смешници които не си разбират от работата.

168

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Каква е ползата от това да имаш симптоми и да си направиш PCR? Единствено да знаеш със сигурност че си с Ковид. Оттук нататък влизаш сам в устата на лъва. Следва половин месец карантината през която всеки един достъп до медицинска помощ, лекарства и дори храна и чист въздух са ти ефективно ограничени. Кого ще предпазваш след като си бил заразен дни наред преди да ти се появят симптомите и съответно си бил контактен с всичките си близки? Абсолютно ненужно (а и скъпо струващо) упражнение.

167

Анонимен

преди 3 години

Оставиха народа безработен гладен и фа тъне в мизерия. От декември миналата година съм без работа и покрай този грип цяла година не можах да почна никъде защото в сектор туризъм не търсят работници а само уволняват и изхвърлят на улицата . Защо държавата не ми поеме битовите сметки и данъци? Защо държавата ме ми даде 1 стотинка цяла година като ме е изхвърлила на улицата а цяла Европа раздаваше пари на калпак НС нейните си граждани . Пита ли ме мен държавата как живея как се справям как се изхра

166

избирател

преди 3 години

Писал съм и друг път.Преди да се "появи" COVID-19,всички мастити финансови анализатори вещаеха финансова криза,но тя не идваше.Дойде , COVID-19....

165

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Прави впечатление че доста хора са за по строги мерки. НО ТОВА СА *** НЕ СА ХОРА В ЖИВОТА НЯМА ТАКОВА НАСТРОЕНИЕ НЯМАМ ТАКОВА ВПЕЧАТЛЕНИЕ ТОВА СА ПЛАТЕНИ *** КОИТО ОБРАБОТВАТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ.

164

Мунчо

преди 3 години

До 147Ти, с "голямата" заплата, си ходи с маска, шлем, мрежа срещу пчели, намордник, наху/йник, може да си сложиш тапи и във всички дупки, за да не те изненада вирОса отзад!

163

Анонимен

преди 3 години

До 162.Да, така е. Мерките са само кьорав фишек за народа - да останат хората с убеждение, че се прави нещо. Много добре знаят, че нищо не могат да направят. Да се пита човек за какво вэобще трябва да плащаме здравни застраховки.

162

Анонимен

преди 3 години

До 148То пък ти с голямата заплата си един Ентелегент дума да няма ;) От писанята ти личи. Спазвай си мерките, щом те влече не ми пречиш, ОБАЧЕ не ми пречи на мен да живея както намеря за добре.

161

Анонимен

преди 3 години

ИДва сериозен глад, но изглежда много не го проумяват

160

пияница мистик

преди 3 години

За българина мерки, нито леки нито строги не вървят. Качете заплатите на полицаите и жандармерията и ги пратете по улиците. Който е без маска, хакни му 300лв глоба. Който се бута и не спазва дистанция на опашката пред магазина, също. Дъртаците, които щъкат извън зеления коридор, пак една бошлаф мярка, която защо я има не знам и тях да им удържат по 100лв от пенсията. Като ги окастрят 2 пъти и ще се научат. Това са мерки, всичко друго е вей-хайвей

159

Тодор Ж.

преди 3 години

При Жан Виденов скриха житото и предизвикаха глад да го свалят. При Бойко скриха лекарствата. Всеки един преврат излиза през носа на хората.

158

Оi

преди 3 години

До избирателА ти кой се бе, ***? Нещо много насериозно си се взел. Не само, че пак ще ви затворят, ами, ако трябва и ще ви таковат 200.

157

Анонимен

преди 3 години

Питам понеже съм от март без работа и нямам стотинка доход

156

Анонимен

преди 3 години

До 144.Няма да забравиш за вируса, той се върти в нас 18 години от 2002 година. Просто сега го извадиха от нафталина. Някои от ваксините наистина са помогнали, но други не само не са, но ш са нанесли щети. Провери защо дори СЗО изтегли ваксината за денга, умнико.

155

Анонимен

преди 3 години

"Прави впечатление, че доста хора са за по-строги мерки. Само се питам какво ще папкат всички от засегнатите сектори. Ами ако вашата професия се окаже, че трябва да затвори още ли ще сте за по-строгите мерки?" Викаш, по-добре умрел, ама с работа и заплата? Ще си ги харчиш в другия свят?

154

777

преди 3 години

Без да се затвори държавата няма да се получи нищо.

153

Анонимен

преди 3 години

Мерките са с цел да заблуждават народа че нещо се прави за него.

152

Анонимен

преди 3 години

Мерките са с цел да заблуждават народа че нещо се прави за него.