15

Ceci_

преди 3 години

Ами как няма яко да се мре, като човека си е бил в болница, ама били го преценили като по-лек, за новото отделение... това че не му е направена хемодиализа е случайност сигурно.Това че, лекарите смятат някой за лек случай и едва ли не симулант, а той след час умира пред болницата, е показател за нивото в болницата. Та е прав Мутафчийски, знаел е на какво са способни колегите му.

14

Елена

преди 3 години

Не искам да критикувам. но ми се струва,. че близките на тези болни просто са се отървали от тях. Да ги захвърлиш пред болницата и да снимаш, така се изкарват пари после, съдиш държавата. На госпожа Господинова не й ли хрумва, че българските лекари досега са направили доста за здравето на мъжа й, байпаси, стендове...Малко респект към тях все пака.

13

Анонимен

преди 3 години

Нали искахте да е отворено. Нали вируса го нямаше. Разберете се какво искате. Не знаехте ли, че счупване на системата означава всичко това. Не е лошо да узнаете, че това е само началото. Тепърва има да изпитаме какво означава хаос и загуби.

12

Тончо

преди 3 години

Свинска държава,управлявана от лъжци.

11

И

преди 3 години

Кво ревете. Те хората от март ви молят да си носите маските ама сте много курназ. Имате пълна свобода сега да измирате.

10

Анонимен

преди 3 години

Ще му се налага ли пак на Мутафчийски да се извинява, че нямало чували с трупове и само плашел народа с "грипче"? Трябва ли да се извинява, че е казал, че яко ще умират?

9

Анонимен

преди 3 години

Бойко,спиш ли спокойно,съвест имаш ли?

8

Шопо

преди 3 години

Всеки може да бъде поразен от вирусът,всеки може да умре! Но да умреш като куче на стълбите показва само едно- живеем в престъпна държава и ни управляват изверги...50233

7

Българин

преди 3 години

А видяхте ли колко чевръсто вдигнаха колата на човечеца от Враца за да му вземат 50 кинта. Изобщо не го бавиха да чака на стълбите.

6

Анонимен

преди 3 години

Жалко, но той единият починал човек е нямал нещо в организма , което да му работи нормално и да не е с увреждания. Тази инфекция му е дошла в повече. Един вид суха съчка.

5

Т.Петков

преди 3 години

Човекът е с 6 инфаркта, 7 стенда, бъбречен рак, на хемодализа. Да изгледите за преживяване са много малки, но въпросът не е в това, а в отношението. В западните болници, такъв пациент е в инвалидна количка докато излезе от порталната врата, а тук се качваш до 3-ия етаж пеш, кислородът ти свършва и умираш без да ти обърнат внимание. Към един домашен любимец във ветиринарна клника, отношението е по-добро. В такива случаи ЧОВЕкЪТ трябва да бъде изпратен с чест, защото човешкия живот е велико нещо!

4

БАНко

преди 3 години

ВЧЕРАШНОТО ИЗСЛЕДВАНЕ НА БОЙКОВИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ПОКАЗВАШЕ 44% ОДОБРЕНИЕ НА МЕРКИТЕ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ЗА СПРАВЯНЕ С ВИРУСА ???!!!ВЕРВАЙ СИ ТИКВО !!!

3

HeinrichHimmler

преди 3 години

Искът трябва да е срещу лицето Бойко Методиев Борисов за геноцид спрямо българския народ. Наказанието трябва да бъде само едно - смърт на публично място! Бойко е рак за България и колкото по-скоро го изтрием от земята ни, толкова по-добре!

2

Алабала

преди 3 години

Това е началото. Май това се нарича гено.цид. Заведохте ли децата на училище? На нас пенсионери и учители не ни трябват, нали? Важното е мама да пие кафенце без да и пречат до като гледа турско сериалче.

1

Анонимен

преди 3 години

Тия само ще ги броим. Важното е децата да са присъствено.