68

Анонимен

преди 3 години

Празнодумец с абсолютно никакви мерки за ограничаване на заразяването и смъртността от вируса.Ежедневно умират по 150 от инфекцията, а отчитат половината.

67

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте се и се пазете, задължително ли е някой с тояги да ви пази и унижава. И най простоватите знаят какво правят и пазят.

66

Анонимен

преди 3 години

Откакто станах търговци белите престилки те гледат като банкомат който трябва да източат. Тулупа е повече от десет години на власт защо досега не оправи нищо? Отговора е първо защото е некадърен и второ защото изобщо не го интересува здравето на хората.

65

Нагли лъжци

преди 3 години

Айде стига лъгахте бе!Никави, повтарям абсолютно никакви мерки не сте взели след като карате хората да си плащат пср тестовете.

64

мак

преди 3 години

Този смята, че когато в необозримо бъдеще вируса ще умре, шайката все още ще е на власт и чак тогава ще е удобно да се правят реформи.

63

Ямболски цървул

преди 3 години

Сърби ме долната глава.Това венерическо заболявание ли е,или симптом на Ковид 19 г-н министър?

62

Анонимен

преди 3 години

Сега ако затворят всичко, всичкото *** ще започне да плюе наобратно, нема угодия.

61

6

преди 3 години

До Анонимен 21. Ти *** ли си по рождение или си от ГЕРБ.

60

Помните ли през май

преди 3 години

Как Мутафчийски пред цяла България каза, че спори с Борисов? Вие, като гледате тоя *** на снимката, дали спори или въобще дали си отваря устата пред Боко????

59

Handel

преди 3 години

Първата стъпка към промяната е новото правителство да обясни на хората, че "заразени" не означава "болни", а "имунни" - защото тестовете показват наличие на антитела, а не "болест"Втората стъпка е правителството да намали здравната пътека до 200 от 1200 лв и болниците да престаната да се пълнят с кючеклии (които са май-изгодни финансово).Третата стъпка е да има правителството да признае, че коронавируса винаги е бил сред нас и винаги ще бъде и да престане да се чуди за избори и за кражби.

58

Анонимен

преди 3 години

Вече е късно за дозатягане на мерките.От седмица вече и последната Швеция въведе по-сериозни такива . Системата е прегряла от 2-3 седмици. Леглата не лекуват. Здравните работници са дадени курбан, и се топят бързо на фона на смеещите се"хора". Има нещо много сбъркано в тази страна. Тези,които в името на олигархията,прежалиха здравните си работници, учителите, хронично болните и възрастните хора , загърбвайки солидарността и съпричастността трябва да понесат своята отговорност.

57

Анонимен

преди 3 години

Да те стегнат анадолските зарзаватчии, да те стегнат, министре.

56

Анонимен

преди 3 години

Абе и какъвто министър да сложат,той просто няма да има избор на нищо,освен да чеше егото на крадеца!

55

Анонимен

преди 3 години

Здравния неадекватник май му е време да си стяга чемоданите и да го скриват някъде като посланик. Много глyпости натвори, много глyпости наприказва, работа за пет стотинки не е свършил, а повечето му действия са в стил беше по-добре без тях...Уникален ***, трудно ще намерим втори такъв.

54

матрицата

преди 3 години

този бУлгарски миндХил ли ще стяга системата???????????......:)))))))))))).......този *** където са го турнали там където не му е мястото заедно с всичките назначени мафиотчета начело един циркаджия където играе ролята на мутра и радостта на народа могат да станат добра храна на прасетата в острова!!!!...историята се повтаря само куклите на конци са различни!!!!....щял мижитурката да затягал цялата система?!?!?....паляка и другите кукли на конци е си получат заслуженото със сигурност!!!!!!!!!

53

Анонимен

преди 3 години

Кефи ме Ангелов, хубаво че е скромен, но това не променя световната измама :)) Има вирус но е на нивото на безобидните :) Все пак ви съветвам да не кашляте, както и да нямате пристъпи на задушаване, щото короната не ви мърда, сега е само тя :)))

52

Анонимен

преди 3 години

Ако се сложи за здравен министър нормален честен човек и професионалист, няма да имаме и една от мерките в момента, щяхме да си живеем нормално, ама тогава за какво щяхме да пишем?

51

Анонимен

преди 3 години

Къде бяхте всички вие, господа от НОЩ-и и министерства, през тези шест месеца? На почивка в Гърция или по вилите си на морето и в планината? Или на гости на парите си в чужбина?

50

Вече няма смисъл

преди 3 години

Изпуснахте всички влакове.

49

Щерю

преди 3 години

- Гледай, ти! Пък ние пък защо си мислихме, че е дошло време за разпущане на цялата ни здравна, свръх-крадлива, система?!?