54

Не ми е ясно

преди 3 години

как разбрахте че мерките се спазват. Факт е увеличаването на бройката - значи не се спазват от ВСИЧКИ. Личните ми наблюдения са че напротив - понеже най-вече се говори за маските не се спазват НАИСТИНА работещите мерки - дистанция, дезинфекция, дисциплина. Всеки си ги разбира и тълкува по своему. Възрастни и очевидно болни хора се тъпчат в градски транспорт и си въобразяват, че парцала на устата ще ги пази. За това предупреждаваха от СЗО - маската дава ЛЪЖЛИВО чувство за безопасност.

53

Totenkopf

преди 3 години

Тоя като мълчи изглежда по умен.

52

Анонимен

преди 3 години

"Зелен коридор за възрастни - ама топлата витрина още не е топла."Никой не им забранява и следобяд да ходят до магазина... точно заради това се обезсмисля тая мярка, те си ходяд нон-стоп през деня и пак могат да се заразят. Това работо само в ущърб на хората в активна възраст, които ще се бутат след зеления коридор и вечер - искаме те да се заразят явно и да не работят......логиката е НУЛЕВА, мярката е абсурдна!

51

Анонимен

преди 3 години

Като се отказваш, освобождавай поста и се махни да не пречиш.

50

АнонимеН

преди 3 години

ПЪЛЕН ЛОКДАУН НА ДЪРЖАВАТА ДО КРАЯ НА ГОДИНА КАТО ЗА НАЧАЛО :)-----------АЗ НЕ ОБИЧАМ ПОЛОВИНЧАТИТЕ НЕЩА!!1 ИЛИ НЯМА ДА ИМА МЕРКИ ИЛИ ПЪЛЕН ЛОКДАУН :D

49

Анонимен

преди 3 години

"Натоварването в момента на ковид отделенията е около 30 процента" по думите на ДончоЪхъ? И за това квичите студенти по медицина да се записват доброволци? За това впрегнахте бусовете на МВР да се ползват вместо линейки? Йеб тия 30%. Не искам да знам какво е 50% според Доньо...

48

Анонимен

преди 3 години

Браво на Тома Бикова и Томислава Дончева!

47

ЗАЩО

преди 3 години

Зелен коридор за възрастни - ама топлата витрина още не е топла. Какво ще си купят тези хора- останали от пдишния ден плодове и зеленчуци. Що за простотия е това ? делене на хората по взраст, пол и религия е противозаконно!!!!

46

Анонимен

преди 3 години

Стига с тия лъжи и измами не искаме никакви мерки никакви маски долни *** вие искате да убивате хората с тия мерки и маски стига с този лъжлив цирк бог да ви накаже най скоро време

45

Анонимен

преди 3 години

Разберете, че налагането на мерки изисква да раздават пари на населението!Ама те не искат бе хора! Треперят за пари, живеят за пари, биха продали децата си за пари!Как да ги раздават на народа?

44

Батман

преди 3 години

Дончев изчезни от хоризонта наркоман и алкохолик!!!!!!!!!

43

Въпросче

преди 3 години

Като затворите училищата как няма да го спазваме - ще си водим децата и ще ги оставяме пред врата на училището ли?

42

Анонимен

преди 3 години

Правителството е наясно, че цялата тая работа е бошлаф и именно заради това и заради предстоящите избори не си мърдат пръста да вкарат мерки. Не ги гледайте, че се правят на хахави, хич не са!

41

Анонимен

преди 3 години

Каква полза от тези тикви, след като можете и сами да се управлявате?

40

!

преди 3 години

Много дразни с тази смачкана мутра. Само учиндолския може да го бие по нелепи строгоназидателни физиономии, изпълнени с лична неудволетвореност

39

Анонимен

преди 3 години

Мерките се спазват, хората се уплашиха и са съвестни. Тези страхливци се чудят на кого да прехвърлят отговорността, затова че те не се справят. Работа на държавата е да осигури спазване на правилата и контрол, иначе няма държава. Ами дайте по тази логика щом законите не се спазват да ги отменяне, от тях няма смисъл и да си живеем в пълна анархия и кой, както си иска!

38

Много мъдрост

преди 3 години

в заглавието. Все пак свободата е осъзната необходимост. Ако хората не осъзнаят самостоятелно необходимостта да спазват няма смисъл да им се нарушава свободата поне докато здравната система може да ги поема болните. Същевременно с увеличаването на случаите все повече неверници се сблъскват с фактите и осъзнават, че болестта съществува. Много от тях я карат леко, но техни близки не. Ако не е социопат скоро всеки ще започне да спазва и ще стигнем платото, но това са поне 2 седмици.

37

Анонимен

преди 3 години

Никаква полза и от мерките и от твоя милост.

36

Анонимен

преди 3 години

долу рушителите на съвременна България

35

радомир

преди 3 години

Ами като няма полза от мерките, премахнете всички мерки, явно не ни трябват.Ако има полза от мерките, ами направете ги както ги правят по белия свят, например в съседна Гърция.Но Вашите двойни стандарти, за едните така, а за другите инак, са много лицемерни и не водят до никакъв резултат.