93

payak

преди 3 години

След седмица ще ни каже, че сме виновни, че не се пазим и като сърдито дете ще обясни, че затваря на държавата. Но ние да си знаем, че сме виновни. Никой народ не е достатъчно дисциплиниран. Това ясно го виждаме всички. За това са нужни навременни и правилни решения. Този човек и явно неспособен да се справи със ситуацията.

92

Анонимен

преди 3 години

И най-важното - в никакъв случай не затваряйте училищата. Сакън да не вземат да намалеят новозаразените. Поддържайте огъня докато не фалирате тотално държавата. За да може като загубите изборите, следващите да получат пълна катастрофа. И след това пак да си ви изберат. Знаем вече как върви герберската логика - след нас и потоп.

91

Анонимен

преди 3 години

До СпециалистЯ виж как е в САЩ, по- нагоре четем:"Байдън представи внучката си като... починалия си син"Много си е с акъла Баце!

90

Анонимен

преди 3 години

Че това его и тоя Популизъм ще ти изядат главата е ясно,лошото е,че на всички нас ще ни се разкатае фамилията от твоите Нарцистични "творения"

89

Анонимен

преди 3 години

Никой, никога не е затварял държава по време на първия локдаун. Знаем какво ще правите. Ще затваряте хората, да ходят на работа и на училище но никъде другаде. После ще затваряте неудобните във фема кампове и тнт. Държавата ще си я има.

88

Анонимен

преди 3 години

До До къде се докарахмеБабикяната е моят премиер! Киро Фалита - вице!

87

хаха

преди 3 години

искам компилация на Бойко и Венци Стефанов :D

86

Специалист

преди 3 години

Цялото изказване на Борисов показва че ковидът го е ударил в мозъка. Говори несвързано, нелогично и откровено глупаво.

85

Анонимен

преди 3 години

Целта е ясна..."Пенсионна реформа" с участието на covid-19...

84

Анонимен

преди 3 години

Няма да затваряте, защото няма какво да затворите. Това отдавна не е дори жалко подобие на държава, а тотално разграден двор без нормално действащи институции и читави управници. Единственото за което всеки се натяга е ка да се краде и усвоява...

83

Стига популизъм!

преди 3 години

Не разбирам какво чакаш, ами не го изсухляш като мръсно коте тоя министър на образованието, колко още безумия трябва да сътвори кухата му глава?!Трябваше да си върви онлайн обучението, много по- спокойно беше, когато учители и деца си бяха по домовете.Сега всички си обменят какви ли не зарази с чрез децата учители и родители се заразяват взаимно.Кое е по- важно, няколко месеца с недотам пълноценно онлайн обучение, или това, да се загубят човешки животи?

82

Зрителите

преди 3 години

Болните болни,оздравелите здрави,умрелите Бог да ги прости!Засрам!исе бе

81

тъй де

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~Не са сладки въобще, понеже смениха препаратите с които ги обработват, а и без да са в найлонов плик потъмняват за часове.

80

Гошо

преди 3 години

Продължавай да джиткаш с...жипката,трупай в шкафчетата,купувай имоти...само в Европае няма как държавата да не се оправи!Австрийските министри спят,стоят и живеят на улицата!

79

До къде се докарахме

преди 3 години

Очаквам следващия премиер да е Митьо Пищова.

78

почна се :

преди 3 години

Aнонимните форуми като този привличат червените *** както прясно *** привлича мухите ....

77

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Сладки ли са демократичните банани ?!

76

Анонимен

преди 3 години

Няма ли институция да го провери дали е годен психически да управлява държавата ? ДАНС къде сте ?

75

Анонимен

преди 3 години

Ако затвори държавата, ще излязат още едни снимки и тях вече няма да може да ги преживее.

74

Пачо

преди 3 години

Велик !