54

Анонимен

преди 3 години

Аз затова, като излизам, даже и за хляб, си нося нещо под ръка, я брадва, я бухалка в раницата, по следвайте моя пример хаха

53

Munchen_DE

преди 3 години

А ислямските страни искат ли още земетресения, и още по-силни? Всичко се връща и никой не знае как точно.

52

Дърт Комунист

преди 3 години

Няма религии, няма проблем ! Елементарно!

51

Анонимен

преди 3 години

е тва е в Европа да се страхуваш че си християнин .. до де я докарахме ..

50

ikar

преди 3 години

До анонимен 54 А те като пускат високоговорителите от джамиите да вият пет пъти на ден, нима нас не трябва да ни дразни?

49

Ето ги

преди 3 години

"Нещастните" мюсюлмански имигранти !

48

Критична точка

преди 3 години

Госпожи и господа, войната на мюсулманите срещу християнския свят започна! И се води на територията на същия! Силно се надявам да започне да се прилага плана / а той съществува, повярвайте/ за защита на цивилизования свят от нашествието на австралопитеците. Като начало се издирват младите амуджи и заедно със семействата си се ектрадират далеч от територията на Австрия. Тия, които останат ще бъдат силно замислини преди следващата диващина.

47

Анонимен

преди 3 години

Няма да забравя как комуниста либерал Иван Кръстев беше казал дословно:настанете ислямисти до всеки дом ,за да се съобразяват останалите.Ето ви разковничето на това дето става в Европа.Лудите и озверели ислямисти бяха настанени от един ляв елит с цел да се бори с дясното в Европа.Успяха да ликвидират християните и сега искали свобода да правели карикатури на Мохамед.Антоний Тодоров говори същите врели некипели вчера ,а е ясно че в Европа се налага шериата.докато той дрънка как ЕС бил секурари!

46

Акджа

преди 3 години

Провокация, координирана от "сивите вълци" с корени в Анкара.

45

Анонимен

преди 3 години

Изкуствено се нагнетява напрежение. Някой има интерес от това

44

анонимен

преди 3 години

До стрелят на месо! Няма болници, няма екстрадиции! По Сталински: "Има мюсюлмани, има проблем, няма мюсюлмани, няма проблем"!

43

ха ха

преди 3 години

смелите войни на исляма !! нападат като страхливи койоти на глутници от по 50 човека и после се разбягват !! ами като са толкова смели нека да отидат където се събират десните екстремисти а не да безчинстват над беззащитните църкви ! точно като страхливите ц.и.гани се държат нападайки пенсионери или на глутници . и защо бягат ...нека дадат отпор на полицията

42

Анонимен

преди 3 години

Ако изведнъж, в мюсюлманските страни изчезнат всички достижения и технологии изградени от цивилизования свят, ще останат само содомити и кози барабонки.Ако изведнъж, в цивилизованите страни изчезнат всички продукти на мюсюлманския свят...ще остане само цивилизация!

41

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е да има свобода на словото, но преди това трябва да има уважение към другия. Не може да искаш държавата ти да е мултикултурна, а да се гавриш с ценностите на различния. В това отношение България е добър пример.

40

чвор

преди 3 години

Кой каквото и да ми говори истината е,че религия и политика са измислени с цел разделение, контрол и власт.

39

Анонимен

преди 3 години

Пълна измама е това.Турците не правят такива неща.Някой лъже.

38

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Да не мислите, че като бащите ви не ви содомизират от пет годишна възраст сте много цивилизовани? Самият пророк мохамед е бил содомит, така че този дар ни е завещан от бога!

37

дадасд

преди 3 години

"Християните в Австрия трябва да имат възможност безопасно да изповядват вярата си..."-----------------------------------Е това, ако не е парадокс и да идва отдържава наследник Хабсбургите водили 3 века войни с Османската империя и исляма.Ако това отношение продължи трябва да се въведе забрана на тази агресивна религия Ислям в Европа. АКо не им харесва на "правоверните" да се връщат в Анадола или дупката, от която са изпълзяли.

36

Христо Христов

преди 3 години

ЕС добитъкът осъзнава реалността, чак когато му се случи.Лошо няма. Еволюцията диктува друг да заеме неговото място.

35

Анонимен

преди 3 години

"Страшното е,че вече започват да се организират и организирано да нападат а полицията е безпомощна да им противодейства."-------------------Ах, дали е така? Или рептилите искат ние мат'ряла да повярваме, че е безпомощна? И във Филаделфия Блейкът троши витрини и си взима стоки от магазините, а полицията гледа. Интересно защо реакцията на репресивните органи не беше подобна при протестите на "Окупирай Уотстрийт". Тогава ги пребиха и претрепаха за два дни и "цивилизованият" запад не гъкна.