139

Анонимен

преди 3 години

До И аз съм Хора 149Простият тук си ти!!!!60-80% от населението на земята не е функционално здраво без оглед на възрастта !!!Включително и тИ макар и да не го знаеш!!***!!

138

анонимен

преди 3 години

Много бързо забравиха, че те - НОЩ, управниците забраниха на личните лекари да се занимават със съмнителни за КОВИД хора! Задължиха ги да препращат такива към телефон 112, а сега реват! Имаха цяло лято и есен да променят нещо, но не!Един на Халкидики, друг на южното Черноморие ...!Както зимата и снега изненадваше АПИ и Лилето Павлова, сега коронавируса ги изненада!

137

Полеви Бойко

преди 3 години

Никой ли няма да пита Премиера-Слънце, защо закри държавните болници?Щото аз знам защо - да си направи частни. Цецка Цачева има огромна болница в град Плевен, която построи на 2-рия мандат на ОПГ ГЕРБ.

136

S

преди 3 години

Хората разбраха, че изнемогвате, но нямат друга алтернатива на този етап. Такава е (дез)организацията, пред която са изправени както вие, така и самите те. Споделете с ЩАБа и министерствата, че трябва концепция, а не само призиви към хората. Призивите от медиите за съжаление няма как да ги запазят здрави. Вирусът е навсякъде и въпреки мерките, човек се заразява. Половин година няма единен протокол за лечение. Това казват лекарите, не е лично мнение.

135

Българ

преди 3 години

Тоз ревльо няма ли да се спре вече, аман от бялата мафия!

134

Анонимен

преди 3 години

Да разберете и вие какво е изнемогване. За съжаление цената пак ще я платим с живота си ние, дребните и незначителните от статистиката...Защото хората изнемогват под скапаната здравна система от 20 години! Лекарски грешки, бездушие, космически доплащания - колко са жертвите на търговията със здраве? Какво направихте през годините - унищожихте областните и общинските болници...Разруха и смърт, убихте надеждата за живот.

133

Анонимен

преди 3 години

Нещо в организацията ви куца моного сериозно, Балтов. Ако не можеш да се справиш, освобождавай мястото за някой, който може. Ама хората да обвиняваш, че са ти виновни - ако обичаш!

132

Анонимен

преди 3 години

Тя заразата си върви.Каквито и мерки да се взимат,може само да се забави,но няма да спре.Е да,по-лесно се работи с по-малко болни,но вируса си се разпространява и щом има 100 заразени медици не са хората виновни.Явно няма начин и всички ще се заразим!Неизбежно е,въпрос на време е!

131

СМЕТКАТА

преди 3 години

Сметката ЩЕ се плаща. Внимавайте какво правите защото може да си платите, когато се разбере че няма никаква опасност от това Кови, а всичко е масова истерия, създадена от Бил Гейтс и Марк Зукърбърг.МЕРЕТЕ СИ ПРИКАЗКИТЕ! Ще станат граждански войни.

130

дебела калинка

преди 3 години

Баси мрънкалника. Все хората му виновни, все нещо не сме направили. Да се заключим в мазето и да не излизаме до пролетта, че да ви облекчим?Десет месеца минаха, в които не се предприе нищо, нула организация и подобрения. В болницата на тоя тoлуп, една от най-големите в София, са организирани има-няма стотина легла и дори за тях не достига нужния медицински персонал. Задъхвали се. От глупост и некомпетентност се задъхвате, калинки шашави. Само оправдания.

129

Анонимен

преди 3 години

"Не може при 167 души в интензивно за ЦЯЛАТА страна системата да изнемогва, разберете - това НЕ Е НОРМАЛНО!"Що да не може? Може. Ако ръководиш нещата така, както ги води Коцко Здравето, то и с 2000 лекаря няма да можеш да излекуваш 10 пациента, щото ще издадеш такива заповеди, че лекарите ще се блъскат един в друг като пилци без глави.

128

Анонимен

преди 3 години

"Проф. Асен Балтов: Хората не разбраха" .......?!?!Как да те разберат първосигнални същества беее???Щом не разбираш че те няма как да те разберат щото са *** значи не си за тази длъжност.

127

всяко поделение може

преди 3 години

Да ти осигури легла ,ама тоя дето ще те лекува по- добре да не те доближава ,а за апаратура до всяко легло не смей и да си мислиш , а 4 и с нея човека който може да работи отдавна е в Англия и щял да се върне ама утре....

126

И аз съм Хора

преди 3 години

Не ме интересува. Изнемогвате, защото сте ПРОСТИ.Оправяйте се. Няма един прав-здрав, който да е починал от Кови.

125

Анонимен

преди 3 години

Ще бръщолевя,защото това е жестоката истина."Много по лесно е да убиеш хиляда човека,отколкото да ги ръководиш"Думи на мъдри хора,само ги цитирам

124

Анонимен

преди 3 години

Еххх,че е лесно да обвиниш Хората в създалата се ситуация! Ония кучеяди за десет дни издигнаха и оборудваха нови болници за хиляди заразени,ние след осем месеца отново сме изненадани и изнемогваме!Защо ли?Естествено хората са"Виновни"!

123

S

преди 3 години

От март месец до сега министерството на здтаеопазването трябваше да е изготвило алгоритъм за работа на болниците и протокол за лечение с цел облекчаване на болниците за сметка на личните лекари, както и по едекватен начин за тестуване. Бърза помощ и отделенията изнемогват, а GP-тата лекуват по телефон. Безобразие и нулева организация на високо ниво. Добре, че учителите се организираха сами, за да тръгне обучението навреме.

122

Алкохолист

преди 3 години

Изнемогваме от махмурлук ли професоре

121

Анонимен

преди 3 години

Някакъв и.ди.от, като номер 5 сравнява травматологията с корона вируса.Колко трябва да си де.б.ил да правиш подобни сравнения.

120

Анонимен

преди 3 години

Дъртите доктори се пенсионират и дефакто бягат.Младите също но в чужбина.Сестрите дане говорим с това мизерно заплащане и те бягат.*** то не става с трици маймунни да се ловят!Дефакто всички в ковидотделенията се пазятда не се заразят,а лекуването е сведено до вливане на няколко лекарства обикновено антибиотици,които изобщо не действат и тръба ако вече умираш.В тия костюми е потене сълзи и сополи,няма как да правят друго само присъстват и се пазят,ама толкова се и опазват щом има 100 заразени.