288

Анонимен

преди 3 години

Kaкво ще направи Слави с 10-20 депутаи?Що се излагате като няма да вкара повече?До една година след избори пак ще има протести и нови избори.Това ще продължи години.

287

И.Б.

преди 3 години

С този поглед Слави Трифонов на кого ви напомня? Човекът е пренапрегнат от болни амбиции, време е да отиде на санаториум.

286

ПроСоТо

преди 3 години

тежка е съдбата ни..Успяха да ни дресират СМИСЪЛА на животеца ни да се сведе до партийни боричкания,"избори",гледане на първосигнални шоута ,поднасяни ни както от разни чалгари,така и от приматитесамонарекли се "политици".ПРОСТАЩИНАТАИГѝОНСУРАТЛЪКА станах "ОБРАЗЦИ" за поведение за "съвременния българин".....не знам какво стана...Не знам защо стана така..

285

Анонимен

преди 3 години

Това втория Боко ли ще бъде. Интересно кой го финансира в откриването на офиси.

284

Анонимен

преди 3 години

До Българин"20 години управлява екип от 1500 души"Хахахахахахахахаааааа. Нито управлява 1500 души, нито това има нещо общо с държавата."Пожарникаря" беше първо в системата на МВР,преди да стане Главен секретар. Задачка номер едно: провери колко хора управлява Главсека на МВР.След това стана кмет на София.Задачка номер две: виж колко хора управлява кмета на СофияСлед това стана и вече е 10 години МП. Задачка номер 3,виж колко хора управлява МП на България.Та така със сравненията

283

Българин

преди 3 години

И като не сте за боко за кого сте? За крайнолевия *** бойкикев ли?

282

Ех да бях Фукуяма

преди 3 години

Всъщност подема на Славчо е напълно обясним и резонен. В планетарен мащаб има тенденция да се избират политически шутове, чието оръжие е агресивната популистка реторика. САЩ, Великобритания, Украйна, Италия, Бразилия.Какво предизвиква тази тенденция? Общата интелигентност на човечеството е константа. Населението постоянно расте.

281

ПроСоТо

преди 3 години

продължение..И как сметаш,че тоя ти "анализ" ще се приеме като "нещо друго",а не като АДВОКАТСТВАНЕ на чалгаря?!КАК?!..па и друго:-На 200 м. от мен се подвизава един бездомник.Не знам дали може и да чете и пише...Той СЪЩО НЕ Е ВИНОВЕН за изброените от теб проблеми...Та:-По твоята "логика" нема нищо нередно НЕГО-БЕЗДОМНИКА, да калесаме да "управлява" държавата?..Ако че е неграмотен..?!

280

ПроСоТо

преди 3 години

немаше да са обада,обаче мернах ентусиазираното изхвърляне на един любител на "Седемдесет и осми тъвъ"..Типчето каже:-"Без да съм адвокат на Слави и без намерение да гласувам за него искам да ви попитам:1/Слави ли е виновен,че сме най-бедната страна в Европа?2/Слави ли е виновен,че сме най-корумпираната страна в Европа?3/Слави ли е виновен,че образованието ни е на дъното в Европа?4/Слави ли е виновен,че здравеопазването ни е под всякаква критика?5И пак той ли е виновен,че в момента ни упр

279

До Българин

преди 3 години

Управлявал, колко да е уравлявал. И къде е сега? Шеф на тв тип кабеларка и сламен човек на мътни политически и корпоративни интереси. Страшен опит.И спрете с тези болшевишки приойми - щом сте против поредния спасител - значи сте за Боко.

278

Българин

преди 3 години

Защото както всичко в бг и в рекламите имат монопол - само една компания движи тв рекламите като посредник и тя е на шиши.. именно затова по свободните тв няма реклами и в bit също нямаше и евроком и така ги сриват финансово,сега нап погна рекламите на евроком и сега там няма реклами, а да имаш тв е скъпо.

277

АНОНИМЕН

преди 3 години

След като е толкова богат в което няма грам съмнение защо ще пуска платен Тв.канал? Не се оправдаха очакванията за голяма гледаемост. Който иска Слави няма смисъл да мисли гласува си за Мутрата и това е Слави си е негова патерица както и генерал Атанасов и Да България.Аз нито искам Мутрата нито патериците му. Аз не съм чул Слави да говори без нещо написано от сценаристите му. Какъв водач и политик тогава ще бъдеш? Пита те разголената журналистка и ти ще кажеш чакай да питам Сиромахов за отговор?

276

Анонимен

преди 3 години

Отврат!!!

275

Българин

преди 3 години

Ами 20 години управлява екип от 1500 души и преди това още 10 в каналето и хъшове.. а какъв опит има вашият пожарникар, освен да движи канали за амфетамини?

274

Българин

преди 3 години

Еми докато си се кефите на хора, които са прочели 1 книга ще си бъдете ***на европа, а аз ще си пуша пурите в Монако и няма да инвестирам нито стотинка в България...

273

Анонимен

преди 3 години

До Българин"Шефът е Слави Трифонов"ХАХАХАХАХАХХАХАХАААААГрешиш, но и да не грешеше, това щеше да е достатъчно.Какъв управленски опит има "шефа" Слави Трифонов?

272

НАРОДЪТ

преди 3 години

Хубаво де, славчо като спечели само кючеци ли ще има ? А пари за кючеците откъде ?

271

Не на чалгата

преди 3 години

От къде го извадиха тоя изгониха го от телевизора ми за 78 стотинки

270

Българин

преди 3 години

Шефът е Слави Трифонов

269

Анонимен

преди 3 години

До БългаринНещо не те разбрах, има ли ги "качени" шефовете им и кои са те?Или "после ще видите"?