25

Сгрешен подход

преди 3 години

За да намалеят тежките слечаи , които са за болница е нужно ДА СЕ ДАДЕ ИНСТРУКЦИЯ - СПИСЪК ОТ ЕФИКАСНИ МЕРКИ / НЕ антибиотици/ КОИТО ХОРАТА ДА ПРИЛАГАТ ОЩЕ В НАЧАЛОТО, ПРЕДИ ДА СА СТАНАЛИ ЗА ДОКТОР. МНОГО ХОРА ОТИВАТ КЪСНО НА ЛЕКАР. Не знаят как да се лекуват ефективно още в началото.

24

Анонимен

преди 3 години

Е как може толкова некадърно нещо да бъде сложено за министър?!? Нали той трябва да помага на лекарите и да организира работата, а не да хленчи да му помогнат те!

23

Мунчо

преди 3 години

Сетила се Мара да се побара.

22

Анонимен

преди 3 години

За училищата всеки родител вика, че нямало кой да му гледа детето и предпочитал да ходи на училище. Ако спрат училищата ще стне всенародно мрънкане.

21

КРАДЕНЕ, КРАДЕНЕ

преди 3 години

Здравната каса се увеличава всяка година. Пари за нормални заплати на сестрите и младите лекари няма. ДЪЛГ след ДЪЛГ. тая година 5 МЛРД, догодина още 5. Самолети, танкове купувате вашта... и всичките ви роднини. Държавния дълг ще стане 40 МЛРД $ . Какво очаквате от възрастните сестри и доктори. Да се жертват заради вашето безумие..Колко болници "ОПТИМИЗИРАХТЕ". Оптимизатора ДЯНКОФФ потъна вдън земя. ТИКВАТА ги намираше министрите по бензиностанциите, сегашните са лакеи на ГЕРБ

20

до 19

преди 3 години

дебелия е начело на държавста и ако някой в обществото не спазва доброволно се налагат мерки насила в интерес на обществото. Стига си *** гъ.а на Вожда.

19

Др Гълъбова

преди 3 години

От психиатрична помощ имате гусин министре. Вие, всички клоуни от щаба и оня Дебеланчо с джипката. Ще изгоните и малкото останали лекари и сестри у нас с тези безумни действия

18

Анонимен

преди 3 години

До МакДебелия няма как да върви след всеки и да го моли да си мие ръцете,да си слага маска и да НЕ ходи на работа ако е болен. И при всяка минимална мярка която вземе всеки втори се нахвърля как му е нарушавал правата. Тук вече обществото само си е виновно.

17

Анонимен

преди 3 години

Откъде го изровиха тоя клоун ?

16

Анонимен

преди 3 години

Освен тъпотията с маските на открито да предприемат и нещо смислено, може би? Затваряне на претъпканите мутробардаци и барове? Училищата навсякъде в Европа са затворени. Нашите деца ли са опитните зайчета на Европа? Нещо срещу самозабравилият се министър с изцъклен поглед?

15

Анонимен

преди 3 години

Верно ли бе, Ангелов? Сетихте ли се, че имате нужда от помощ? А ще чакате ли и по-зле да стане преди да затворите училищата?

14

Анонимен

преди 3 години

абе пудел гербаджийски, кажи на вожда си да затваря училища молове и дискотеки и нещата ще си дойдат на мястото. Стига с това предизборно мрънкане. Ще дойде време Банкянския да го съдят и ще се оправдае с теб. Ще каже, министъра не предложи по сериозни мерки и ще опереш пешкира.

13

Анонимен

преди 3 години

Само Барни умното може да засенчи гения на тоя министър :)

12

зер

преди 3 години

Бати наглостта да зове за помощ хората, на които той трябва да помогне! Няма срам, никакъв!

11

Бау

преди 3 години

Възрастни са и ги карате да си рискуват живота за безотговорни хора. Вдигнете им заплатите двойно докато премине пандемията иначе ще започнат да напускат и ще стане страшно.

10

Галин

преди 3 години

Какво направи държавата за истинските лекари и учители през последноте 30 години...освен, че им се подиграваше и унижаваше...а другата част превърна в банда корумоирани *** :)

9

ЛЪЧО МОЗЪКА

преди 3 години

накарай първо да отиде в някое КОВИД отделение

8

селянин

преди 3 години

а когато решавахте че 700 лв е добра заплата за сестрите и 1000лв на лекар и изгонихте всички млади в чужбина що викахте

7

Хах

преди 3 години

Има безработни, който може да бъдат назначени на договори и да помагат за дезинфекция и обща работа, стига сте търсили тия доброволци, малко хора са съгласни да си рискуват здравето безплатно.

6

мак

преди 3 години

Не е ли малко късно? Нали дебелия все се хвалеше, как България е в топ сигурни страни благодарение на Него. И си мислеше, че така ще е и занапред, и проспа време, когато трябваше да се направи това, което предлага министъра.