12

Анонимен

преди 3 години

"Разката е дума от селско-чалгарски жаргон ако един доцент употребява подобни термини възниква въпросът: този доцент прочел ли е поне една книга през живота си и защо му е толкова беден речника ?""Разката" е дума от ежедневния живот и колкото да им изглежда невероятно на някои, доцентите и професорите също са нормални хора.Такъв въпрос може да възникне само в главата на много неграмотен човек.

11

Една от Русе

преди 3 години

Съвсем изтрещяхте с туй Кови тук. Спирам да ви чета!

10

Анонимен

преди 3 години

със сигурност Китайците имат някакво лечение,просто няма логика да имат по 10 заразени на ден,както и корейците.Това е видимо .Дръпнатите заразиха света и сегаси трят и гледат сеир.СРЕЩНА ЛИ КИТАЕЦ....ТЕЖКО МУ

9

Триото сее зараза

преди 3 години

Божков трябваше да проведе кастинг за по-качествено трио - на тези винаги по очите им личи, че лъжат и самите не си вярват на лъжите! Такива пари обаче не са за изпущане - старае се триото, според възможностите! Има хора, които цял живот са заработвали лошо миришещи пари - просто не могатда различат миризмата им от своята!

8

Един

преди 3 години

Абе, абдали! Какво ще разправяте след 2 седмици като минат Големите избори в САЩ и проблемът с Ковид изобщо няма да изчезне, а напротив!? Пфу, писна ми от неграмотни конспиратори! С 2 грама мозък...

7

Анонимен

преди 3 години

В София имаше протести поне 100 дни ама не стана огнище на зараза Обяснения от някой ? Тия учени да спрат да плагиатстват от сайта на СЗО какво пише и да направят снимка със електронен микроскоп да го видим и ние какво преставлява тоя вирус. Ако не са виждали вируса нито веднъж през живота си, като какви ни съветват имат ли нужната квалификация за това ?

6

Обективно

преди 3 години

Разбира се, че БЦЖ не действа. ВСИЧКИ починали в БГ са били ваксинирани с БЦЖ. Ремдесивирът може и да работи, ама не е сигурно, тъй като някои починали вече доктори бяха лекувани и с него. А рсr тестовете, че били 90% фалшиви е статия за политическа употреба в полза на Тръмп. Страхливи са тези, които не виждат истината и си заравят главата в пясъка.

5

Анонимен

преди 3 години

За изборите в САЩИзведнъж тази смъртоносна болест ще се окаже безобиден грип.Това ще стане.

4

Анонимен

преди 3 години

Разката е дума от селско-чалгарски жаргон ако един доцент употребява подобни термини възниква въпросът: този доцент прочел ли е поне една книга през живота си и защо му е толкова беден речника ?

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1"Изборите в САЩ са съвсем скоро"И какво ще стане сед изборите в САЩ? Дай конкретна прогноза за болестта.

2

1

преди 3 години

Мдааа.Нещо фенчетата на БЦЖ конспирацията не съм ги чувал в последните месеци, а не е като да не са същите хора, които всеки ден продължават да драскат тук.Какво стана с великата "специална" БЦЖ ваксина?

1

Анонимен

преди 3 години

Пак неспециалист ни дава мъдър съвет.Стига глуппости!!!Оказва се, че безсимптомните изобщо не са заразени, а PCR е лъжливо положителен.Търпение!!! Изборите в САЩ са съвсем скоро.