152

Тролчо

преди 3 години

Явно в тоя сайт действат масово ***. 1000 души познавам, ако има 10 да харесват Роската. Пък тук бая го харесват. Вземат парички, вероятно от ГЕРБ, може и от Валерката Далаверката.

151

Анонимен

преди 3 години

Поне не беше руски шпионин, ***-фигурант, продажник и разединител на нацията, какъвто е сегашния.

150

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации господин Плевнелиев ! Беше достоен президент и обединител ! За такива като Фигуранта Гадев в нормални държава се издават смър.тни присъди за дъжавна измяна и това е съвсем нормален процес !!!!!!

149

Анонимен

преди 3 години

До Мисля си". Докато сме в НАТО и ЕС, ще си останем най-бедните в Европа, най-умиращите в света."Хохохохохохохоохохоххххоооо.Ето какви пишат за Плевнелиев с епитети. Мдаааа, доста ви е бръкнал под кожата.

148

Анонимен

преди 3 години

Колко ниско е паднал Радев се вижда като го сравним с Плевнелиев.Нормалните нации не си избират военен генерал за президент поради тези последствия, които си теглим днес от ШАПКАРЯ Радев.Генерали ДИКТАТОРИ управляват БАНАНОВИТЕ републики.

147

Анонимен

преди 3 години

На фона на сегашния Радев *** вече ми изглежда почтен и достоен....

146

Мисля си

преди 3 години

Депутатите били богати и виновни? Вие сте виновни, вие ги избирате. И този безличник Плевнелиев пак вие го избрахте. Докато сме в НАТО и ЕС, ще си останем най-бедните в Европа, най-умиращите в света. Не го разбрахте, сами сте си виновни.

145

Анонимен

преди 3 години

Най-добре плана на БСП сработва тотално благодарение на ВМРО и Валери С.Упорството им донесе голяма щета на ГЕРБ и през март партията ще загуби за пръв път от БСП.В противен случай при служебно правителство ,тиквата щеше да се обяснява колко е велик и по инерция всички пак щяха да гласуват за него.През март предстои провала на Борисов.

144

Анонимен

преди 3 години

Роско не го мислете, човека си ляга между белите кълки на Деси Банова, а вие си злобейте колкото си искате. Инстински президент и велик държавник, ще остане в умовете и сърцата на всички българи, не като рубладжията - фигурант и комунистическата клика, която му дърпа конците на сегашния.

143

Анонимен

преди 3 години

Този човек що не си гледа любовните сериали и да спре да се меси в политиката

142

Съпруг на синоптичка

преди 3 години

Съпруг един на синоптичка,шуми и пени се за двама.Брътвежи бол. По всяка тема.Усърдие...Как кокъла да вземе?Съпруг един на синоптичкалокум разтяга пред екрана,А цял народ се пита просто,кога ли ще напусне таз държава?

141

Анонимен

преди 3 години

Лошото е че по света са малко местата за качествен живот,а от всички посоки се насочват натам.А днешната ни политика е за прости хора.Умните що ще дирят там.

140

ЧЕХЛЬО СИНОПТИЧКИН

преди 3 години

От малките екрани, несмислен и несносен, отново се топорчи преЦедентът Росен. Пунтира дух завиден, но тайно сълзи бърше, че неговото време отдавна вече свърши. Но не мирясва Роско, ръмжи и кудкудяка, дори и президента подлага на атака. И хич не проумява той истината гола, че няма как врабчето да победи сокола. Налита и на Путин с поредната тирада и кремълският "грешник" във паника изпада. Потиснат и отчаян от критиките бесни, той твърдо обещава да си го премести. Дошло е крайно времена Роско знаменатав горите тилилейскида найдат си съдбата.

139

Анонимен

преди 3 години

До до БългaринЧушеско бе пречукан по съвместно румънско-амерканско-руско споразумение,това го каза човек от Румъния преди време.

138

Караяна Цветова

преди 3 години

Роска, ти за пАре и майка си ще продадеш....

137

1

преди 3 години

До Анонимен 142"Бро"Аз "бро"-та приятели нямам, толупи бро-та, хептен.

136

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 141Има много по-голям шанс да има масово напускане на страната ако младите четат постове като твоя отколкото от положението в страната.

135

Анонимен

преди 3 години

до: "Плевнелиев е "с нисък авторитет" само за толупите и мисирките.<br><br>За нормалните той е най-компетентния човек заемал поста Президент на Република България" - АХАХАХАХАХАХАХА АааааХАХАХАХАХАХ ... прегледай се бро .. АХАХАХАХАХАХАХАХ ВИЦА НА ГОДИНАТА ... ЗЛЕЕЕЕЕЕ

134

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДобре,че е коронавируса,че да се завърне част от населението в България ВРЕМЕННО,а голяма част от населението продължава да напуска България с миниумум по 50 000 на година,младите се учащи 95% заминават за чужбина и не се знае колко ще се върнат и от тях,родители съветват децата си,да си търсят място в чужбина,защото няма бъдеще за тях в България и обстановката не е спокойна!Накрая ще си останат само герберите в страната заедно с чиновниците,депутатите и полицаите

133

до 137

преди 3 години

Ей толуп - чекмедже. Всички повтаряте като *** и ви е виновен само президент щото както ти и тъпия ти вожд тиквата няма кого друго да обвинят за чекмеджетата корупцията и подлогата на Пеевски