24

Анонимен

преди 3 години

Много грозен тоя за да казва каквото и да било да се прибира във смрадливата си дупка, докато не са му направили главата квадратна.

23

Ястреб Османлията

преди 3 години

До 25Няма от какво да се страхувам. Ако трябва да воюваме, ще воюваме срещу целия свят, ако трябва да мрем, ще мрем, но воювайки! Но интересното е, че такива затдници като тебе, дето зовете за кръстоносен поход след това се оплаквате, че мюсулманите били религиозни фанатици. Явно вместо мозък буламач имате в черепната кухина!

22

Жи сюи Карабах

преди 3 години

Миризливите азери си мислеха че ще пумтират Вермахта и се опитаха Блицкриг. Авеее вие когато още не сте съществували , арменците са имали и държава и писменост и после сумай ти императори на Византия и имперски геардейци. Хаха. Пещерняци смотани. Ще ви скъсат потурите. Като предната война. Смешни палячовци.

21

Дедо Вангелий

преди 3 години

Пуйкистан ке падне!!! Муахахаха. Сърби, гърци, булгари и арменци. А и кюрди. И как ще удържите, много ми е тайну хаха. Ми никак. Ши ривете. Или си мислите че арабчетатави долпбват. Нишо подобно. Те даже най ви ненавиждат. Опс и ония богоравните и те ви обичкат. Даже нищо чудно те да са ви хързулнали към блатото Карабах. И нал толкуз ви е акъла хеанахте се. Муахаха

20

Скоро

преди 3 години

Русия все по често коментира и показва как Турция превозва Сирииски терористи към Нагорни карабах, и Русия скоро ще влезе в играта задаги унищожи и така ще помогне на Армения.

19

Втора легия

преди 3 години

Чушоулу, поредния кривоглав анадолски мъпет от който лъха свръхинтелект и вселенска мъдрост .!.

18

Анонимен

преди 3 години

До Армен Джихадарян"Турците да ни върнат Карс и да платят 150 милиарда репарации за геноцида преди 100 години."Геноцида, който вие запалихте ли? За който се бяхте наобещавали с руснаците през Първа световна война да пречите на Османска империя, обаче сметките излезнаха криви?

17

Анонимен

преди 3 години

"Бой по турскозерите ислямисти.Кръстоносен поход."Пич, последните кръстоносци които съществуваха, водиха война с България. Вземи малко да учиш история...

16

Ястреб Османлията

преди 3 години

До Анонимен 17А бе буллгаракис, първо си озапти жената, дето по цял ден и цяла нощ се въргаля под ряззанния за жълти стотинки и след това му мисли за кръстоносния поход, амджъккаазлийо криводдзурлата!!

15

Анонимен

преди 3 години

Мдам, Турция упорито продължава да реже всичките си връзки с цивилизования свят. Турция остана съвсем без приятели и партньори. А на Ердоган не му идва акъла, че с действията си сам ще се окаже в пълна изолация и това накрая ще му изяде главата. Но... както се казва, "каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи".

14

Анонимен

преди 3 години

Бой по турскозерите ислямисти.Кръстоносен поход.

13

Анонимен

преди 3 години

"До 12Смях. Това е то - турчин и мисъл ...Просто исляма си стои на едно място, още от времето на Хан Крум."Само обаче дето съм българин.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Ами и ООН'то казва че Карабах е азербейджанска територия и затова и 4 резолюции в които черно на бяло пише че Армения е окупирала азербейджански земи и трябва да се сиктирдаса оттам.ЕС в 7 резолции подчертава същия факт. Ама какво да правим, арменчо от 28 години не иска да се изнася оттам, та сега се налага със силни ритници по газзззо да се изрита от окупираните територии.

11

Анонимен

преди 3 години

До 12Смях. Това е то - турчин и мисъл ...Просто исляма си стои на едно място, още от времето на Хан Крум.

10

Анонимен

преди 3 години

До Мда"Какво представляват турците ние българите знаем на свой гръб.Време е и Европа да научи.И да се държи адекватно."Какво представляват турците, знаете от учебниците които Русия е поръчала да бъдат написани.

9

Анонимен

преди 3 години

До ХАН КРУМХан Крум е бил мюсюлманин. Крумовите закони са копие на Шариата.

8

1234

преди 3 години

а Русия Армения

7

Анонимен

преди 3 години

За съжаление в света хората са като oвци. Не гледат справедливостта, а гледат кой с каква религия бил. И защитават някакви арменски терористи. Милион и половина човека от населението на Азербайджан са напуснали домовете си в собствената си държава, за да се спасят от системния десетилетен тормоз от арменски *** главорези. После тия нагли арменци викат "Ама то там живеят предимно арменци!" - е, как иначе? Нали са направили етническо прочистване.

6

Анонимен

преди 3 години

Притеснявам се, руснаците добре ли ще стопанисват Босфора?

5

Анонимен

преди 3 години

Вината е на междунарoдната общност оставили са съдбата на Нагорни Карабах на произвола.Cега Ердогат ще им казва на кой е Нагорни Карабах ама важното е, че имат права на гейовете. Макрон каза, че НАТО е в мозъчна смърт. Путин и Ердоган ще разбият НАТО отвътре, после всеки ще тръгне да си преследва собствени цели.