50

протеституиращ

преди 3 години

Ние протестърите си го знаем,че сме *** ! Но 50 лв. са си 50 лв !

49

Анонимен

преди 3 години

Никога не трябва да допускаме БКП-БСП ,на власт.

48

Абе

преди 3 години

Пак поставяш колата пред вола. Като има предсрочни избори шта светна за кой ще гласувам

47

ОТРОВНО ТРИО и БСП

преди 3 години

Ти си мързелив ! Ти си лентяй ! Ти нямаш доходи ! Ти крещиш силно ! Ти мразиш и завиждаш на нормалните хора ! Ако всичко това си ТИ , значи си достоен да бъдеш протестър и БОЕЦ под мъдрото ръководство на Президента и Щаба ръководен и финансиран лично от другарите Божков и Цв. Василев. НЕ СЕ КОЛЕБАЙ !!! Каквото и хулиганство или престъпление извършиш, нашият справедлив съд начело с другаря Лозан Панов ще те оправдае !!! Пиенето и дрогата са безплатни и гарантирани. ЧАКАМЕ ТЕ !!!

46

българин

преди 3 години

ОСТАВКА МУТРИ!

45

Анонимен

преди 3 години

Ох,милите ми те.Въобразили си ,че нещо зависи от тях.Смях в залата.

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50"....какиното, сега е съвсем различно, хората се събудиха. И съвсем не казвам, че ще гласуват за бесепе, а че герп отече в канала"И за КОЙ ще гласуват, че ми е интересно?

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37"Гербавите преди европейските дори не водеха на БСП. Ако си спомняш? Па какво стана како".....какиното, сега е съвсем различно, хората се събудиха. И съвсем не казвам, че ще гласуват за бесепе, а че герп отече в канала

42

Анонимен

преди 3 години

Добре де, няма ли един любител с дрон да ги заснеме тия отгоре като се съберат?Иначе бръмчат на всякакви глупости, сватби, спортни събития, дори селфита по сгради, но за да се види какво представляват "протестърите" нещо няма кандидати.

41

Анонимен

преди 3 години

fake news.raznasiat virusi...

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37Гербавите преди европейските дори не водеха на БСП. Ако си спомняш? Па какво стана како. И то след бруталната излагацията на Цецо стоте апартамента. Сега виден републиканец и дисидент от ГЕРБ. А тук нищо чудно да пазят разкритието на цялата манипулация с чекмеджетата и кърджалийските за пред изборите. Та да видим кой "адекватно" подслушва, прави колажи и ползва службите за да дискредитира опонента си. Защото няма сили и акъл за друго.

39

БАЦО С КАСКА

преди 3 години

ТЕЯ СА ЖИФ ПАМЕТНИК НА БОРИСОФ ! АКУ БЕШЕ ВАСТАНИЕ ДО СЕГА А СА *** ТУРИЛИ У ТИГАНА !

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42А сега вече направо кърти, че реши да потвърдиш казаното от мен.Айде лека събота на работа тук.

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Кефи...........колко си неграмотен!

36

Анонимен

преди 3 години

Алгафари много му се смя на този от ВОЛТ по БНТ. Ще дойдат "други", "млади", "честни". Мая, Хр. Иванов, Дончева, ген. Атанасов, Румен Петков и т.н. Млади, нови, чисти и неопетнени, шъ знаеш. Мая не била лидер, само ползвали движението й. Ха-ха! Нямало лидери! Бре! "По-добре блокирани пътища, отколкото живота ми" смята Н. Ананиев. Алгафари само го попита, след като сме народ от шмекери, от къде ще ги намерим тези. А, аз питам кой ще застане зад тях от "народа". Д-р Дертлиев помним как бе смачкан.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38Кефи как си личи, че ти е ясно, че от коментарите тук нищо не зависи за участието, но си решил да потролиш ....

34

долу тиранина,бе

преди 3 години

До Анонимен 32Кой понеделник е по ред,че нещо им загубих сметката!?

33

Анонимен

преди 3 години

Баси, ***, всичката воня която изливате тук няма да накара хората да не подкрепят протеста. Защото са отвратени от властта ви. Ама де акъл, де

32

Анонимен

преди 3 години

Гербавите, с колко точно процента водехте на БСП?Ах, извинете, вие вече не водите!Ха ха ха ха ха ха...Продължавайте да се присмивате на протестите и да се инатите!На изборите май ще треперите дали имате 4%.

31

Анонимен

преди 3 години

"Само пародия лъха вече от тези възтания.Щом искат да се излагат,да го правят."Хайде прочети пак какво си написал, гербаво *** и тогава помисли кой се излага!Па и нагли на всичкото отгоре!